sunnuntaina, kesäkuuta 13, 2010

Sunnuntain suloisuuksia...

Kovasti on ollu hiljaista tällä saralla viime aikoina...pahoittelen... :(!

Tai hiljaista ja hiljaista.... ;)!Muulla "saralla" onki kiirettä piisannu vaikka muille jakaa!Oon koittanu tällä viikolla saada kaikki mahdolliset tekemättömät työt tehtyä ja myöntää täytyy,että rehkiminen meni jo hiukan yli voimavarojen... :(!Mutta nyt on huusholli aikas siisti (sen aikaa mitä se täälä meillä on mahdollista näiden ikiliikkujien kanssa ;)!) ja mikä parasta ikkunat on pesty :)!
Saunan pesu on vielä työn alla ja sitte alkaa tämän mamman huiliaika...ennen sitä H-hetkeä ;)!

Miehen  tiukkatiivis työtahti valitettavasti tuntuu,että kiihtyy vain ja mun "yh-äitiura" tässä tilassa verottaa voimia myös aikalailla.No täytyy vain ajatella,että vähiin käy ennen ku loppuu... En melkein malta oottaa,että mies jää lomalle heti ku vauva syntyy <3.Ihanaa :)

Vauvaa varten on nyt kaikki valmiina :).Vain sairaalakassi on pakkaamatta ja sen ehtii sitte loppuviikosta.Makkarissa,joka on tällä kertaa se tilaihme: 5:n hengen nukkumahuone ;),näyttää olkkarista päin katottuna tältä:


Kuten kuvasta näkyy siinä on sänky poikinensa ja ihan kylkikyljessä ollaan...

Tuo ihana ja wanha vauvan sänky <3 saatiin kavereilta lainaksi,tykkään siitä mahdottomasti!


Joonan kanssa me lasketaan öitä vauvan tuloon...ja totta se on...nyt sen laskutoimituksen voi tehdä jo yhden käden sormilla,hui!!!!Tuleva sektio jo kovasti viipyilee mielessä ja ajatuksissa ja unissa ja kai se on niin,että tieto lisää "tuskaakin"...nyt kun kolmannen kerran sektioon meen niin jännittää aikas kovasti ja myönnettäköön,että myös pelottaa :(!Ekasta kerrasta ei oikein osannu ees jännittää,toka kerta meni jo vähä toisintona vaan tämä kolmas kerta tuntuu olevan nyt eri juttu...

Täytyy vain olla reipas ja uskoa ja luottaa,että kaikki menee hyvin ja Taivaan Isän varjeluksessa ja suojeluksessa <3!Sehän se paras turva on ;)!


Ja tämä vauva on ihme,Suuri Ihme...niinkuin tietenkin KAIKKI vauvat on...

Viime marraskuussa yhtenä iltana soittaessani hädissäni päivystykseen,mulle sanottiin puhelimessa tyly tuomio: "KESKENMENO se on,AIVAN VARMA!Mitään ei oo tehtävissä,lääkäriin ei tarvi siis tulla :(!"
Siinä sitä itkettiin ja surtiin seuraava yö ja aamusta päästiin kuitenki äitipolille varmentamaan asiaa.Sielä seuraava lausunto ja määräys oli oottaa 2viikkoa,jotta varmistuu onko kyseessä kuitenkin tuulimunaraskaus,kun ei ultrassa saatu mitään näkymään...ne oli aikas pitkät 2viikkoa..!!ILO ja ONNI ja HELPOTUS ja KIITOLLISUUS oli MELKOINEN,ku kahden viikon odotuksen jälkeen ultrassa näkyi pikkuistakin pienempi sykkivä sydän <3!

Sinä olet luonut minut sisintäni myöten,
äitini kohdussa olet minut punonut.
Minä olen ihme,suuri ihme
ja kiitän Sinua siitä.
Ihmeellisiä ovat Sinun tekosi,
minä tiedän sen.
Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä,
muotoni kuin syvällä maan alla,
mutta Sinulta ei pieninkään luuni ole salassa.
Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani,
Sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu.
Ennen kuin olin elänyt päivääkään,
olivat kaikki päiväni jo luodut."

Psalmi 139: 13-16

16 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Sitahan alkaa jo taallakin jannata,etta kumpi tulee!!!
Osaatpa ottaa kuvia hyvasta kuvakulmasta,kun ei yhtaan nae,etta makuuhuoneessa olisi ahdasta.Painvastoin niin valoisa ja ihana...
Onnea loppukoitokseen!!!
Onneksi saat uskoa,etta olet turvallisissa kasissa!!!

malla kirjoitti...

täällä ollaan jännityksessä ja hengessä mukana<3jaksele!!

Jenna kirjoitti...

Kauniilta näyttää. ihana vauvan sänky. mie oon viikot yh:na täällä kun mies tekkee reissu hommia... ootan T:n kesälomaa varmaan enempi kun se ite:D Tsemiä!!!

Sissi kirjoitti...

Ihana postaus! Kyllä sitä saa olla iloinen että Taivaan Isän käsissä on tämä meidän elämä. Vaikka välillä jännittää, niin saa uskoa että kaikki tapahtuu niiden parhaaksi, jotka uskovat. :)

Jemina kirjoitti...

Aivan ihana vauvan sänky. Taivaan isän siunausta synnytykseen!

Lotta kirjoitti...

Niisk.Vauvat ja raskaudet saa mut aina herkistymään. Varsinkin ku mulla on lähes samanlainen kokemus kuopuksen alkuraskaudesta: Soitin ä-polille joskus rv 7 vuodosta ja siellä täti sanoi, että varmaan menossa kesken, mutta tule näytille, niin katsotaan. Ultran teki vanha kokenut lääkäri, eikä saanut mitään näkyville. Sanoi vaan ultran jälkeen, että kyse on tuulimunaraskaudesta, mutta hän antaa viikon päähän uuden ajan kuitenkin varoiksi. Kärsin kamalasta pahoinvoinnista ja itkin pitkin viikkoa ja valmistauduin "keskeyttämään" tuulimunan lääkitse, kun vuoto ei voimistunut itsestään. Rv8 ultrassa oli eri lääkäri, joka jo ultraa ennen sanoi, ettei aio antaa mulle keskeyttäviä lääkkeitä, että siirretään ultraa parilla viikolla vielä, jos nyt ei mitään näy. ja siihen perään lisäsi: Mutta näkyyhän täällä, tuossa näkyy pieni sykekin. Voi sitä iloa ja itkua mikä siitä repes <3
Mutta ihmeitä ne on kaikki, ihanat pienet täydelliset mussukat :)
Voimia vielä loppupäiviin ja hyvin se sektio taatusti menee! :)

Nonnukka kirjoitti...

Voi miten ihana postaus! Pian saatte rakkaan pienen ihmeen syliin <3 Kaunis makkari teillä! Voimia vimppoihin päiviin ja muistahan hieman myös levätä mitä pojuilta ehtii :) Ja tsemppiä sektioon, kaikki menee varmasti parhainpäin!

Laura kirjoitti...

ihana kirjoitus... ihan mua itkettää, kun luin et piinaavien viikkojen jälkeen ultrassa näkyi pieni sykkivä sydän.. tämän lapsen on tarkoitus syntyä, ja on varmasti siunauksena teidän perheelle ja muillekkin..
voi ihanaa, kun sun raskaus on edennyt jo melkein loppuun.. nyt vain huilit että jaksat tulevaa.. :)
niin ihanat ajat teillä edessä.. aattele kun eka kerran näät pikkuisesi... ja ihan pian... :) voi hyvin ja laitahan uutisia sitten kun ehdit ja jaksat, et kumpi sit tulikaan! siunausta ja voimia!:)

Helena kirjoitti...

Voi kuinka kaunis tuo vauvan sänky!

Ja ihanaa, että teillä kävikin kaikki parhain päin. Itse toivoin ensimmäisen ultran jälkeen, että olisi ollut erehdys, ettei sydän syki. Mutta meillä kävi toiste päin, kesken oli vauvan sydän lopettanut sykintänsä. Mutta silläkin oli varmasti tarkoituksensa. Ja tällä hetkellähän on uusi ihme tulossa :)

Siunausta viime metreille teidän koko perheelle!

Piitu kirjoitti...

Moikka, lukijaksi ilmoittaudun heti. Ekaa kertaa täällä kyläilemässä, teillä näkyykin olevan jännät paikat pikkuhiljaa :)

Päivi kirjoitti...

Ihanan herkkää ja kaunista teillä kyllä. Kovasti tsemppiä ja lepoa viimeisiin päiviin ja myös itse sektioon. Kaikki sujuu varmasti parhain päin. :)

-Päivi-

Liisa kirjoitti...

Kaunista!! Onnea odotuksen loppumetreille!! Leppoisia päiviä sinulle.

Eena kirjoitti...

Onpa ihania kuvia. Niin kaunista! Tsemppiä synnytykseen! :)

Kikke kirjoitti...

Kiitos ihanista sanoistanne ja niin tsemppaavista kommenteistanne <3!Ihan tässä silmät kostuu ja mieli liikuttuu,kiitos teille te ihanaiset :)!
Tervetuloa kaikki uudet lukijat,ILO on saada teidät mukaan :)!

Anni kirjoitti...

Paljon voimia ja tsemppiä minunkin puolestani lähestyvään suureen päivään, kyllä kaikki menee varmasti hyvin myös tällä kertaa!:)

Löysin keväällä tänne kauniiseen blogiin, kuvat ja tunnelma ovat todella suloisia!

Nyt tuli sopiva hetki kommentoidakin. Täälläkin mennään varmaankin ihan samoilla rv:lla, ikääkin on saman verran, meille tämä vain on Ukkelin kanssa ensimmäinen yhteinen Pikkuinen. Kovin jo jännittää kohdata uusi tulokas, kuka siellä on, kumpi siellä on..:)

Tanja kirjoitti...

Lepää ja nauti ihanasta masustasi vielä nämä viimeiset hetket ennen vauvan tuloa.
Suojelusenkeleitä perheenne suureen päivään lähettelee

Tanja