maanantaina, kesäkuuta 07, 2010

Luopumisen "tuskaa"

Nyt se on sitten tehty:

Meijän Ihana ja niiiiin mieluisa Menopeli on nyt MYYNNISSÄ...

3:lle hengelle rekisteröity TRIKE siis!Meijän perhe ei siihen enää perheenlisäyksen myötä sovi...valitettavasti :(!Vielä viime kesänä sillä reissattiin, liikkuvan poliisin luvalla, niin että Repe ajoi,minä istuin sen takana ja pojat turvavöissä mun molemmin puolin,kimpsut ja kampsut takaboksissa...ja kyllä oli lystiä ;)!Ja mikä parasta KOKO perhe pääsi aina ajeluille mukaan :)!

Mulla ei oo moottoripyöräkorttia,mutta tähän kulkuneuvoon sitä ei ees tarvi...tähän riittää tavallinen B-kortti!Koko perhe ollaan ihan tämän lumoissa...luopumisen tuska on siis melkoinen... :(!

Myös Triken asuntovaunu (joka passaa kyllä tavallisenkin auton perään!Saksassa semmonen ilmestys on kuulemma hyvinki suosittu ;)!!) + iso sivuteltta on myynnissä.Ja MIELUITEN myydäänki nämä samana pakettina:

Tämä pieni ja pikkuinen "tilaihme" kätkee sisäänsä mm: penkit ja pöydän,jotka muuntautuu petipaikoiksi 2-4henkilölle, pienet säilytyskomerot, kaasuhellan, kaasulämmittimen, "työtason" ja vesihanan+altaan...
Ei päältä uskoisi...on se niin pieni ;)!Mutta kuvat puhukoot puolestaan ;) :

             Näkymä ulko-ovelta suoraan "keittiöön" ;)

 
Takaseinällä näkyvää jääkaappia ei saatu toimimaan,mutta vähä aikaa sitte kuultiin,että jotkut keinot siihenki olis.....

Tässä näkymä olkkari/makkarista:

Penkkien alla on säilytystilaa ja tuo sivuteltta on aivan verraton tämän yhdistelmän kanssa.
 
Viime kesänä oltiin koko perhe juhannusjuhlilla Keuruulla tällä yhdistelmällä.Vesisateen siivittämänä juhlille saavuttiin keskiviikkona,pikkumiehet puettuina kaiken maailman vermeisiin...sadeasuja unohtamatta,jotta tarjettiin ;).Pikkuvaunussa oli viikon kampsut( ja varavaatteet ja monet,monet kengät ja kumpparit!!!) neljälle hengelle ja tuplarattaat+potta,lelut,vaippapussit,ruokatavarat ym.ym.Ja hyvin mahduttiin ja ennen kaikkea VIIHDYTTIIN ;)!
Soveltuu siis hyvin myös lapsiperheelle ;)! Voimme lämpimästi suositella ;)!

Jos kiinnostus heräsi,niin lisätietoja annan mieluusti joko kommenttilootaan taikka sitten sähköpostiin :)!

Me toivotaan,että Trike pääsee hyvään kotiin ;)!


 6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Wautsi mikä menopeli, en kuule ole ennen moista nähnytkään!! Toivottavasti löytyy ostaja. Kätevä näyttää olevan, taitas olla meijän perheelle just sopiva, mutta ei taija rahkeet riittää.

Hanna kirjoitti...

Upea on menopeli, viiden hengen perheelle vaan pieni höh,ymmärän että luopumisen tuska on kova.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana menopeli!!!En ole tiennyt että noihin on perävaunujakin, jos olis ylimääräistä rahaa, ostasin het...
anne

Anna-Liisa kirjoitti...

Aivan ihana menopeli muta ei taida tämä mamma uskaltaa puikkoihin. tosin enpä tiedä mahtuisinko lapsineni moiseen sillä esikoinen alkaa olla jo äitiä isompia. En raskisi kyllä luopua moisesta ihanuudesta. Vaikka perhe kasvaa niin tuolla olisi mukava liikkua joskus pienellä porukalla ja antaa "laatuaikaa" aina yhdelle lapselle kerrallaan.

Lisay kirjoitti...

Kylla varmasti helarikansan paat kaantyi,kun talla poppoolla juhannusjuhlille saavuitte!!!
Eipa tuohon taida enaa mitaan laillista sivuvaunua asetettua,etta koko perheena mahtusitte kyytiin.
Mekin jouduttiin neljannen lapsen jalkeen vaihtaa uusi henkiloauto paljon vanhempaan tila-autoon,etta mahdutaan kyytiin.
Ei silti mitaan valittamista,vaikka vanha onkin,mutta hyva ja erittain tilava seitsemalle hengelle...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olisi mukavaa tietää minkälaisista summista puhutaan? Meidän perhe olisi todella kiinnostunut tuosta punaisesta ihanuudesta... Jos siis vielä myynnissä?
Sähköpostia yritin laittaa, mutta jostain syystä ei lähtenyt.
Kiitos jo etukäteen.

Pirita