keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Perhepotretteja...

Meillä tulee tosi harvoin filmattua perhekuvia...tai ainakaan sellasia jossa oltais koko perhe yhtäaikaa samalla puolen kameraa!Yleensä äippä on aina kameran takana ja kuvateksteihin liitän vain lauseen "minäkin olin mukana" ;)!

Nyt kuitenki tehtiin asiaan parannusta ja äitini 60v.-juhlissa siskoni mies kuvasi meistä oikein perhepotretteja...Kiitos kovasti Veijolle :)!

Tässäpä muutama otos...vielä just ehtii meijän nelihenkisestä perheestä...
Perjantaina me ollaan sitte jo kuulemma SUURperhe :) näin meitä valaistiin ... ;)

Pullistelevat perilliset :)

Meijän Jonsku <3

ja Miksu <3

Mun Rakas <3,minä ja mun pullea vatta <3

Meijän perhe <3

20 kommenttia:

naana kirjoitti...

Ooh, ihana perhe ja ihanat kuvat. Niin arvokkaita. <3

Helena kirjoitti...

Kaunista :)

Meistä ei taidakaan olla yhtään perhepotrettia, kiitos muistutuksesta. Täytyy korjata tilanne :)

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Meillä sama juttu, ei ole perhekuvia...meillä myösäiti aina kameran takana filmaamassa.

PikkuBertta kirjoitti...

Niin,aivan liian harvoin tule otettua perhekuvia.Yleensä joissain juhlissa.
Hyvin onnistuneet kuvat teillä.
Onnea perjantaille!

malla kirjoitti...

halit perjantaille!!

Lotta kirjoitti...

Ihania kuvia ihanasta perheestä! En muista veikkailinko poikaa aiemmin, mutta nyt kyllä sanon, että TYTTÖ sieltä tulee! :)

Meilläkään ei pahemmin perhepotretteja ole :/ Nelihenkisenä perheenä on kyllä muutama otos miehen vanhalta koululta, missä oli kunnon tausta- ja valomahdollisuudet. Olis kyllä kiva saada uus kuva jo, kun perhekin on kasvanut sen jälkeen.

Jenna kirjoitti...

Ihania kuvia. Meilläkin minä oon aina kameran takana joten näyttää ettei äiti ois missään mukana.. heh. pitää sitte ite aina räpsästä kuva että oli se :)

Päivi kirjoitti...

Olipa ihania ja hyväntuulisia potretteja! :) Ja huomisesta alkaen teitä onkin jo yksi enemmän... <3

Tsemppiä ja onnea!!! :)

-Päivi-

Sissi kirjoitti...

Onpas iloisia kuvattavia! Harvemmin sitä tosiaan pääsee samaan kuvaan koko perheellä. Kiva että teillä onnistui :)

naana kirjoitti...

Pssst. Mä näin teidät kaupungilla tänään ainakin kerran. ;) Kävelitte vastaan ja vilkasit minua, mutta en tiedä tunnistitko. ;) Ja sit ehkä toisen kerran, kun odotitte että ylitän suojatien (onko teillä vihreä auto?)

Nonnukka kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia! Mäki muuten taisin tänään nähdä teidän perheen jos kävitte eräässä todella hyvässä ravintolassa syömäs? :)

Kikke kirjoitti...

Ensinnäkin haluan kiittää ISOSTI teitä kaikkia myötäelosta ja tuesta ja kaikista ihanista toivotuksista,joita ootte antaneet <3!Arvostan jokaista sanaa SUURESTI!KIITOS KOVASTI :)!
Huomenna se sitten selviää kuka se on tämä vattan valloittaja...en tiiä saanko ens yötä nukuttua niin malttamaton oon ;)!Pitkävetoveikkaustilanne ;) on sitä luokkaa,että 60%/40% pojalle(meijän perheessä veikkaus on 50%/50%)....Katsotaampa kenen veikkaus voittaa ;)!
Palaan linjoille sen kertoakseni...hiukan tuonnempana ;)!
Kuulkaapas NAANA ja NONNUKKA.....koska mä en nää koskaan ketään enkä tunnista ikinä mitää :(,niin tulkaapas ihmeessä juttusille tai vetäkää hihasta ;)!
Kyllä nyt mua harmittaa...koska juu-u kaupungilla oltiin ja käytiin syömässä mahat pullolleen(jos niitä enää tän pulleammiksi voi saada ;D!)todella hyvässä ravintolassa ja koko sortinsakin voimalla...joten meitä ei varmasti voinu olla huomaamatta ;)!Sovitaanko niin,että ens kerralla EI saa mennä ohi :)???
Ja juu meillä on vihreä farmari....

Jane kirjoitti...

Ihania kuvia teistä! Kuinkas muuten :) Voimia ja enkeleitä huomiselle! Ollaan hengessä mukana <3

Laura kirjoitti...

hei! ihana, suloinen perhe teille, ja siis huomenna, tai tänään vielä saatte yhden jäsenen lisää... ihanaa...
siunausta huomiselle!!!! ihanaa, saat niin pian pienen kullan masusta maailmaan... aivan ihanaa!!!!! onnea ja siunausta tosi paljon! <3<3<3

naana kirjoitti...

Hih, sovitaan vaan. :D Meinasin kyllä nykästä hihasta, kun menit ohi sun ihanien lasten kanssa (mies käveli eellä ja puhui puhelimessa). Mutta sit aloin miettimään, että jos et muistakkaan mua tai jotain.

Tsemppiä sinne, täälä jännäillään kans kovasti! Siunauksia sinne. <3

naana kirjoitti...

18.6 on hyvä päivä syntyä; mun syntymäpäivä. ;)

Nonnukka kirjoitti...

Voi nyt teillä varmasti on pikkunen siellä sylissä <3 Juu sovitaan niin :) Lähtiessä katoin, että olisitkohan sinä ja masusta päättelin ja kahdesta pojan pallerosta että olet :)

Naana, jos täällä käyt niin me taidetaanki olla samasta kaupungista :) Onko sulla blogia?

Eena kirjoitti...

Onpa muuten isänsä näköinen tuo teidän vanhempi poika, tuolla ensimmäisessä kuvassa varsinkin. Ilmiselvä yhdennäköisyys! Pieni lienee jo syntynyt maailmaan. :) Mukavia päiviä!

naana kirjoitti...

Nonnukka; Juu on. Mutta koska mulla on suljettu blogi, niin voin lähettää vain 100 kutsua. :( heinäkuun alussa pitäisi "vapautua" muutama paikka, sillä poistelen kaikki jotka ei ole blogini lukijoita. Ilmoittele, jos haluat lukea blogiani, niin laitan sitten kutsua tulemaan! :)

Nonnukka kirjoitti...

Naana, ehdottomasti tahtoisin :)