sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

VOI HARMI :(

              SUUREKSI harmikseni huomasin juuri kävijälaskurin hävinneen jäljettömiin..... voi että miten mua harmittaa :(!Lukemat oli päivällä päälle 500... ei kait se auta ku "koittaa löytää" takasi sinne sivulle,mistä laskurit löytyi.... voi olla mahdoton tehtävä tällaselle "nörttien nörtille", voi voi :(!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mun meni hukkaan eka laskuri ja laitoin toisen muistaakseni samasta paikasta ku sinä. Tosin nyt näyttää siltä ettei näy sitäkään enää sivullani ;( Miten ne voi niin kadota ja kokoajan!

Tiina kirjoitti...

Hain itelleni ihan uuden laskurin, on alimmaisena mun blogissa. Se on toiminu hyvin mun yhessä blogissa ;)

Kikke kirjoitti...

SUURET kiitokset Tiina :) neuvoistasi!!!Kopsasin heti blogistasi tuon laskurin (väri tuli valittua vähä turhan räikiä) ja toivottavasti se nyt toimii ja pitempään ku tuo edellinen...onnettomat 4,5 päivää :(!
Mutta KIITOS nyt lukemat rullaa taasen :)

Laura kirjoitti...

hei!:) ihana blogi sinulla! ja mikä ihana talo... oih!:) ihanasti olette sitä remontoineet. onnellista kesävauvan odotusta, niin suloiset pienet miehet sinulla siellä! tuleekohan vielä kolmas poika teille... :) meidän naapurissa on kolme pientä poikaa pienillä ikäeroilla. jotenkin niin hellyttävä veljes sarja! ja vauhtia piisaa.. ;)) kivaa viikon jatkoa!
terkuin Laura
ps.olipas hyvä toi laskuri homma, mullakin on ollut ongelmia... täytyy testata tuota samaa!:)

Kikke kirjoitti...

Kiitos Laura :)!Paljon on tehty ja vielä on valtavasti tekemättä... ja maltti ois valttia tässä hommassa.Ite pakkaa olla vain niin kärsimätön ja malttamaton ja ois ihana ku sais kaikki kuntoon.Ens kesän tavoite on tuo makkari ja aula vintille :)!Jotta mahdutaan paremmin...
Saa nähdä kumpi sieltä tulee,kovasti on koitettu tyttöä tehdä ;)!Joona on jo päättäny,että tyttö sieltä tulee,nimi ja kaikki on jo valmiina...se oikein suuttuu ku koittaa sanoa,että poikakin sielä voi olla :)!Ja iltarukouksessa se siunaa tulevaa pikkusiskoa...auts,siinä on meillä selittämistä jos sieltä tulla tupsahtaaki pikkuveli ;)!
Sulle kans oikein aurinkoista tiistaita ja viikon jatkoa :)!