tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Kevätaurinko :) 

Se on kumma juttu tuo kevätaurinko :) (vai vieläkö sitä pitäis kutsua talvipäivän auringoksi..??!), miten se piristää mielen heti samantien,kun vähänki taivaalta pilkahtaa ja sen lisäksi se saa aikaan aivan valtavan SISUSTUSVIMMAN :).Jotaki uutta tarttis keksiä... ;)

 OIKEIN IHANIA AURINKOISIA KEVÄT... TAI TALVIPÄIVIÄ...
MITEN VAIN HALUAT NIITÄ KUTSUA :)!
(Minä mieluusti käytän jo kovasti tuota kevät-sanaa...
ihan ku kesä tulis siten nopiampaa... ;)!)

10 kommenttia:

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Kiva, että jollain muullakin on jo kevät ;) itse olen päättänyt kevään alkavan virallisesti viimeistään 1.2. ja nyt jo harjoitellaan :))

Anonyymi kirjoitti...

Kevättä! Ehdottomasti. =). Meilläkin "lensi" viikonlopun aikana uudet värit sohvalle ja syynyihin, myös matot vaihtuivat =). Ihanan valoisaa vaikutelmaa tekee se pirttiin. =). Mutta vielähän ehtii ommella kaikkea kivaa kevääksi lisää....... =). Mukavaa päivänjatkoa. -Sanna-

Anonyymi kirjoitti...

siis tyynyihin piti kirjottaa eikä syynyihin, huh, kaikea sitä kun touhusa kirjottaa =} -Sanna-

Maarit kirjoitti...

VOI, kun teillä on NIIN kaunista!!!! Hih...mäkin oon tänään ollu just samoissa aatoksissa...nauttinut aurinkoenergiasta! Ollaan tästä just lähdössä uimaan lasten kanssa. D on studiolla äänittelemässä... Ihania aurinkopäiviä teille sinne lisää!

Tiina kirjoitti...

Voi miten kaunista! Kyllä tää kevättä jo on ;)Vaikka helmikuun loppupuolella muksujen hiihtoloman aikaan on yleensä aina ollu kylmin aika. Mutta ei kait tätä kylmempää enää voi olla...
Ihana tuo kuva missä isoveli pitää pikku veljeä sylissä, vaikka on itekki aika pieni!
t.Tiina

Nonnukka kirjoitti...

Kauniita kuvia! Onneksi aurinko on alkanut pilkistelemään ja päivä pidentynyt, ihanaa!

Jane kirjoitti...

Meillä kans hihkutaan joka päivä, kun aurinko pilkistää: "Äiti, äiti, katso aurinko!!" ja juostaan hirmuvauhtia ikkunaan tai pukemaan ulkokamppeita päälle. En muista, milloin oisin näin kovasti huomioinut auringon tuloa vaikka sen paluu talven jälkeen aina on ihanalta tuntunutkin :)

Laura kirjoitti...

hei! :) siis voi kun teillä on kaunista!!! niin ihania yksityiskohtia! ihana pieni lypsyjakkarakin pisti silmiin! sulla on ihana sisustus tyyli. :)
voi helluinen sun pieni poika, kun toivoo siskoa... :) pidetään peukkuja, onhan se aika kivaa,kun on tyttöjä ja poikia. mutta yhtä ihanahan se on oli kumpi vain...täs tulee jo itellekin vauva kuume... paljonko teidän pojilla on ikäeroa,jos saa kysyä... :) näyttivät niin pikkuisilta kumpikin siinä kuvassa. meidän tytöillä on 1v3kk, sitten tulikin 4v.väli. tuntuu et pitäisihän pojallekin nyt kaveri saada... ;) kiva kun on lapset peräkkäin, niistä on niin paljon seuraa ja iloa toisilleen! kivaa päivää sinne!:) ai niin, ja ihanaa tuo kevät aurinko! on se jo kevättä munkin mielestä... ;) ihanaa, kaikista ihanin vuoden aika edessä.. sama mulla et tekee mieli uudistaa sisustusta näin keväällä, voimia remppaankin. ihana,ihana talo teillä!:)

Kikke kirjoitti...

Ihanaa,täällä olikin paljon kevät-ihmisiä :)!Eilinen kevät-fiilistely kyllä vähän jähmettyi tänään...niin kylmä on tuo tuuli ja pakkanen hrrr :(!Vaan sehän ei uskoa kevään tuloon pois vie ;)!
Tuo kuva pojista on otettu laitoksella,kun Miika oli 1pvän ikäinen <3.Pojilla on 1v7kk ikäeroa.Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa aamusta iltaan,eipä ehdi äippä kotona pitkästyä ;).Kesävauvalle ja Miikalle tulee ikäeroa 1v11kk jos la pitää paikkansa(meillä ei kyllä yleensä pidä).Me tykätään kans,että lapset on peräkkäin ja me alettiin "tähän puuhaan" niin iällä,että ei tässä kauaa voi tuumailla,jos usiamman haluaa ;)!
Tuiskusta ja tuulesta huolimatta ihanaa kevään odotusta jokaiselle :)!
Maarit:kerro lapsille PALJON terkkuja <3

Tiina kirjoitti...

Blogissani on sinulle postia.