sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Pyhäpäivänä...

            Tähtitaivaan alla olevan talon pyhäpäivää vietetään sisällä,nyt vuorostaan kuumeista Joonaa hoivaillen ja VESIJOHTOJA sulatellen... siitä on tullut tämän talven lähes joka päiväinen "uusi harrastuksemme" :(!
            

                        

           Niin paljon ku talvesta tykkäänki,niin näitten "pakkasongelmien" myötä kaipaan kevättalven lämmittävää aurinkoa jo TOSI kovasti...puhumattakaan niistä ihanista kesäpäivistä ;)!                                    

             Täksi päiväksi suunnittelemani ulkoilupäivä meni siis mönkään kuumeilun takia :(!Ulkona on käyty vain puurenkut täyttämässä ja muutaman kuvan nappasin samalla reissulla.                                      

             Nyt valakiaa joka pesään ja huusholli lämpimäksi...aamun keittiölukema oli  +15,3 astetta...vähän turhan raikasta aamutuimaan.                Ja sitte vain villasukat jalkaan ja vilttien alle viettämään koko perheen vapaa päivää ja yhteistä aikaa,jota arkena tuntuu olevan aina,aivan liian vähän :(!En tiiä mihin se aika oikein menee??Ja AINA on muka joku kiire johonkin tai jotaki tärkiää puuhaa tai jotaki.... aivan liian usein tulee lapsillekki vastattua: "joo,ihan kohta..", "ootappa vähä...", "äiti tekee ensi tämän ja sitte..." ym.ym. :(! Mutta tänään vietetään yhteistä aikaa,ilman kiirettä ja lasten kanssa <3.Ihanaa pyhäpäivää siis :)


                                      

                              ...JA SITÄ SAMAA TEILLE KAIKILLE...  :)

9 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Kauniita, tunnelmallisia kuvia. Minullekin nämä pakkaset riittää jo ja kevättä kehiin, kiitos :) Kurjia noi jäätyilevät vesiputket :(

Tiina kirjoitti...

Tuli heti mieleen lapsuus talvet, kun kerroit teiän vesiputkista:(
Ihania kuvia olet ottanu, niin rauhallisia. Tosi kaunista teillä ulkonakin.
Mukavaa sunnuntai iltaa sinullekkin!

Nonnukka kirjoitti...

Kauniita kuvia! Houkuttelevan näköinen teidän pihakin :) Missäpäin muuten asustatte?

Kikke kirjoitti...

Kiitoksia,kiitoksia :)!Talvessa on se hyvä puoli,että lumi kaunistaa neki kohdat pihasta,jotka ei kesäaikana vielä lainkaan kukoista... :).Täällä meillä hommaa ja tekemistä piisaa,niin sisällä ku ulkonaki...!!!!!Ja vielä piiitttkäään ;).
Täälä me asustellaan Kälviällä,maaseudun rauhassa :)!Ja hyvin on entinen turkulainen tänne 5vuodessa kotiutunu ;)!
Ai niin...JIHUU vesiputket on sulana TAAS...!!

Nonnukka kirjoitti...

Kälviä on kiva paikka, lähekkäin sitte asustetaan. Itseasiassa meillä oli ensin tontti varattuna Kälviältä mutta saatiin sitten kuintenkin kaupungista tontti ja tänne jäätiin :) Kivaa aurinkoista pakkaspäivää!

AnnHelen kirjoitti...

Heippa! Eka kertaa kylässä, kiitos kun olit kirjautunut lukijaksi, minäpä teen samoin! Kiva että blogistaniaan ilmestyy muita keski-pohjalaisia, ja ihan naapurikunnasta vielä! ;)Teillä on ihanan näköinen talo, minäkin haaveilen vanhasta maalaistalosta..Tule joskus pistäytymään putiikissani Lohtajalla niin tutustutaan enemmän! :)
Pakkasterkuin,
-A-

Kikke kirjoitti...

Voi miten mukavaa,että lukijoita aivan naapurikunnista :)!
AnnHelen: Oon monesti käyny nettikaupan sivuillasi ihastelemassa ja just vkl:na tarkastin aukioloajat ja varmasti tuun käymään :)!Oon kuolannu niitä ihania peltikylttejä ja kaikkea,kaikkea muutakin putiikistasi ;)!
Aurinkoista viikkoa ;)!

marja-liisa kirjoitti...

Kiva blogi ...kurkin välillä myös tänne...:)

Kikke kirjoitti...

Ompas mukavaa,että teet niin Marja-Liisa ;)!Tervetuloa kurkkimaan :)!