lauantaina, tammikuuta 16, 2010

Talo Tähtitaivaan Alla

       Näin alkuun taidan kertoa vähän siitä MITÄ?  Talo Tähtitaivaan Alla pitää oikein sisällään.
Meillä "ikuisuusremppaajilla" on tämä projekti pahasti kesken.Rintamamiestalosta on saatu valmiiksi rempattua alakerta (2h+k+e+wc) ja pihasauna on rakennettu.Yläkerrassa on valmiina vasta kylppäri/vessa.Ja yhden makkarin runko on suunnilleen pystyssä ja sen huoneen, samaten kuin yläkerran aulan pitäis valmistua viimeistään tulevana kesänä.Mulla on jo mielessä monet,monet suunnitelmat ja ídeat niiden sisustukseen ja toteutukseen....mulla ruukaa olla aina sama vika....liian hätäinen,eikä millää malttais oottaa.... :(!Mutta eikös ne viisaat sano,että hyvin suunniteltu on JO puoliksi tehty ;)
  Laitan muutaman kuvan siitä mistä on lähdetty liikkeelle ja mihin on tähän mennessä päästy.... sikäli saan nämä "koneet" toimimaan niinku haluan ;)   
                                          Kodin sydän ennen ja nyt


                                           

                                       

7 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Ihanaa Kikke, tämä on loistava idea!! :) Halaukset meiltä!! <3 Taru

Kikke kirjoitti...

Oi kiitti ;)!Saapa nähdä mitä tästä tulee,mutta koitetaan ja katotaan... ;D!Tosi mukavaa puuhaa tää kyllä on :).
Ja kiitos halauksista,samoin teille kans <3

Tiina kirjoitti...

Onnea Uudelle blogille! Minäkin vasta aloitellut sisustus blogin, askartelu blogi ollut jo jonkin aikaa. Ihania rauhallisia ilta ja yö hetkiä nämä on kun muu perhe nukkuu ja saa tutkia toisten ihania blogeja ja koteja;) Huomaat pian istuvasi yö kahdelta ja tutkivasi "vielä" yhden blogin. Tervetuloa vierailulle blogiini!

Kikke kirjoitti...

Kiitos Tiina :)!Kävin heti kurkkaamassa "sun luona" ja oikein ihanalta tuo sun blogi näytti :)!Aivan varmasti saat musta vakivieraan :).
Joo oon aikas uus tulija tässä blogeilussa vaan äkkiähän tähän koukkuun jää ;).Ja tuo on niin totta...illat ja yöthän ne on kotiäidin parasta aikaa syventyä tämmösiin ihanuuksiin <3Joten jatketaan ja palataan :)

Nonnukka kirjoitti...

Kaunis kööki ja melkosen muutoksen kokeeneena :)

Kikke kirjoitti...

Taitaa ollakki niin,että meillä on eniten just tuosta kyökistä kuvia,varsinki niitä "ennen ja jälkeen"-otoksia.Vaan sieläpä se kyllä ankarin remontti tehtiinki,ku piti putket vaihtaa ym.Laitan tuonnempana siitä vielä lisää kuvia ja juttua...

Katsa kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihanan näköisiä nuo kuvat teiltä... teillä on niin kovin kaunista... josko meilläki sit joskus ;)

Jatka vaan sisko samaan malliin, hyvin sujuu <3