perjantaina, tammikuuta 15, 2010

TÄSTÄ(kö?) SE LÄHTEE...

 En voi kuin ihmetellä,että löydän itteni keskellä yötä väsäämässä omaa,ihka ensimmäistä blogikirjoitustani....
Koko talon hiljentyessä untenmaille aloin tutkia,että miten tämä homma oikein toimii... :)???Ja niin siinä kävi,että "nälkä kasvoi syödessä" ;) 
 Moni tuttu on kysyny,että enkö alkaisi "päivittämään" meijän perheen ja talon kuulumisia ja tähän asti en oo siihen oikein lämmenny ja yks juttu mikä tätä lämpenemistä suuresti on hidastanu on nämä mun niiiiiiiiin onnettomat atk-taidot :(.

 Vaan koitetaampa silti selvitä... ja katotaan mitä tuleman pitää ;)
       Tulethan mukaamme  ;)

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hyvinhän tämä blogin kirjottaminen näyttää sujuvan! Teillä on aivan uskomattoman kaunis koti!! Oli ihana käydä, toivottavasti päästään taas pian uudelleen, josko sit vaikka saatais se saunaki sit lämmitettyä :)

Kikke kirjoitti...

Kiitti Katsa :)!Koitan pikku hiljaa tätä vielä parannella ja kehitellä...hiljaa hyvä tuloo vai mitä ;)!
Oli oikein ihana pitää teitä vieraana ja toivottavasti lähiaikoina jatkuu ja sitte tottakai laitetaan pihasauna lämpiämään ja pääset vierailulle siihen meidän "hetki sininen"-saunakamariin :)!

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Kiva kun uskalsit aloittaa ja tervetuloa! Itsekin olen kovin tuore bloggaaja ja enkä todellakaan mikään nörtti, kaukana siitä, nuoriso auttaa hermostumiseen asti ja naapurin nuorimies kävi taas ystävällisesti laittamassa meille langattoman toimimaan, meni sähkökatkon aikana pimeäksi, eli kyllä asiat järjestyy kun antaa vaan siivilleen ilmaa :))

Kikke kirjoitti...

Kiitos Minna tervetulo-toivotuksesta :)!Ihana sanonta tuo :"asiat järjestyy kun antaa vaan siivilleen ilmaa" ja niin totta!
Mukavia pakkaspäiviä sinne Enttirinteen Elämään :)