torstaina, tammikuuta 21, 2010

Tuleva "Kahvihuone" :)

    Tällaiselta näytti meijän nykyinen makkari... silloin ennen aikaan...


    Siihenkin tehtiin rempan yhteydessä muutamia muutoksia: kiinteä nurkkakaappi purettiin ja vasemman puoleiseen seinään laitettiin ikkuna (minä vastustin aluksi sitä suunnitelmaa... vaan nyt oon ENEMPI ku kiitollinen :) ,että Repe piti päänsä ja tilasi siihen ikkunan :)! ).Huoneeseen saatiin ihanasti lisää valoa ja ilman tuota ikkunaa ois jääny kaunis maisema täysin pimentoon.Myös makkarin ja olkkarin välinen tavallinen ovi otettiin pois,oviaukkoa suurennettiin ja tilalle laitettiin pari-lasiruutuovet.
    Jahka vintin makkari ja aulatila saadaan ens kesänä valmiiksi...( ja kuten kuvasta huomaatte ne on PAKKO saada valmiiksi,koska vauvan kanssa me ei enää tuohon nykyiseen kamariin mahduta!!) muutetaan sängyt sinne ja tämä huone vapautuu :)! Huoneelle on tehty jo seuraava suunnitelma...taitaa olla jo usiampaanki kertaan :).Mutta nyt viimeisin ja vallalla oleva ajatus on se,että huone jaetaan kahtia.Tuosta "päätyosasta" tulee pieni työhuone ja tästä "etuosasta" tehdään ihana ja viihtyisä "KAHVIHUONE"  :)!!!Luin joskus jostaki sisustuslehdestä jotakin juttua ihanasta kodista ja sielä oli mainittuna ja kuvattuna viihtyisä ja kaunis KAHVIHUONE  :)!Se näytti ja kuulosti niin hyvältä....että siitä se ajatus sitten lähti :)!

    Kyllä kait sitä huonetta voi muuhunki tarkoitukseen käyttää kuin vain kaffitteluun... :)??? Mutta mikä sen ihanampaa kuin nauttia kupposet kahvia,hyvässä seurassa.... ja vieläpä KAHVIHUONEESSA... oi tuskin maltan oottaa ;)


7 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Kahvihuone kuulostaa kutsuvalta ja oikein hyvältä suunnitelmalta :) Aivan ihana nähdä näitä ennen-jälkeen kuvia. Monesti ollaan teidän rempasta puhuttu ja nyt kaikki jotenkin konkretisoituu, kun näkee, mitä ootte tehneet.

Kikke kirjoitti...

Meillä se kahvihuone toimii varmaan pitkästi myös leluhuoneena.Kahvihuoneeseen on jo yks piironki entisöinnin alla,jahka kelit lämpiää niin saan sen valmiiksi ;)!
Pitää joku kerta laittaa muutama niistä karuimmistakin remppakuvista,missä lattiat ja seinät on revitty ennen uuden laittoa.

malla kirjoitti...

huomenta!!!:)
joo aivan ihanalle kuulostaa kahavihuone!!!ja kyllä remppakuvat näyttää nii "tutuille!:)
viikonloppuja koko porukalle<3

Anonyymi kirjoitti...

Heipatihei, aika veikeän näköinen kukkatapetti tuossa aikaisemmassa kuvassa =). Tulee mieleen jokin englantilais tyylinen .... Hauska idea tuo kahvihuone. Mukavaa viikonloppua! -Sanna-

Kikke kirjoitti...

Eikö vaan kuullostakki ;) ... aika ylelliseltäki muka,täälä metsän siimeksessä ;)!Vaan joku aika joudutaan sitä nyt oottelemaan...ku vinttiä ei voi avata näillä pakkasilla,muuten tänne alakertaan paleltuu niille sijoille hrrr!
Totta puhuakseen mua harmitti ku tuota kukkatapettia ei voitu säästää :(!Se oli aikas hieno tai mä tykkäsin.Makkarissa oli sellanen erikoisuus,että oikian puoleinen seinä oli tuota kukkatapettia ja vasen seinä taas oli verhottu harmaaseen ruututapettiin...!?!Tyyliä kerrassaan ;D!
Mukavaa ja talvista viikonloppua teille myös!
T.Tähtien alla olevan talon emäntä,joka sulattelee TAAS keittiön vesiputkia...tähän asti vielä kovin huonolla menestyksellä... :(

Virpi kirjoitti...

Ihana blogi :) ja tuo kahvihuone kuulostaa aika mukavalta paikalta. Piipahdan jatkossakin...

Mukavaa viikonloppua!

Kikke kirjoitti...

Virpi,kiitos kovasti :)!Samoin sulle myös mukavia viikonlopun pakkaspäiviä :)!
ja kiva jos tapaamme jatkossakin :) :)!