torstaina, tammikuuta 28, 2010

Hemppistä :)


Näitten kevättuulien myötä oon huomannu ittessäni aivan "uuden ja oudon" puolen....
Oon kovasti mieltyny vaalean punaiseen!?!Se ei oo millonkaa kuulunu milläänlailla mun lemppariväreihin,ei vaatetuksessa eikä sisustuksessakaan.Mutta mikälie hemppisvimma ;)  (vai mahtaako johtua niistä raskaushormoneista ;)??) on mun nyt saavuttanu ja huomaan,että mun lempparivärien: valkoisen ja vaalean sinisen sekaan on kummasti sekoittunu myös vaalean punaisia tavaroita....
Osittain siitä on kiittäminen mun pikkusiskoa,jolta sain nämä ihanaiset <3-kipot!
HEMPPISTÄ JA TUNNELMALLISTA ILTAA <3!

 


 

8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

söpöt kipot! :) jospa sieltä se tyttö on tulolla... ;) kun oo alannu tykätä vaalenapunaisesta... :) kivaa viikonloppua!!!

tuksu kirjoitti...

Ihanat kipot!
Mä oon aina ollut semmonen "vaaleanpunainen", vieläkin, vaikka oon jo 62v... *nauraa*
tuksu

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Löysin Mallan kautta tänne, ihana ikuisuusremppa teillä ; )

malla kirjoitti...

"pahalta"kuulostaa!!!!!;))mä oon aina tykänny vaaleanpunasesta mutta raskausaikoina se on aina korostu äärimmäisyyksiin.esim.yks kevät,kaks viimestä raskauskuukautta maalasin ihan hulluna kaikkea mahollista pehemiksen vaaleanpunasella!sukupuoli oli sillon epäselevää,ni sami oli sitä mieltä ettei oo mitään epäselevää:))
toisella kertaa,keväällä sekin sain kauhean inspiksen viimeisilläni maalata meiän puutarhakalusteet pinkeiksi...kaks pöytää ja kaheksan pinnatuolia:) ja makkarin seinät meni siinä samalla! ja joitain muitaki kalusteita...ja se maali oli niiiin ihanaa,että olis teheny mieli nuolasta pensseliä:)
aivan syötävän sulosia astioita!!!!

Lisay kirjoitti...

Loysin Mallan blogista tanne ja loytyikin siskoni naapurit!!!
Ihastuin heti sisustusmakuusi ja ihanasti olette rempanneet taloa!
Kayhan kurkkaamassa blogissani,kuka olen...
Minullakin on menossa vahan romanttisempi vaaleanpunainen kausi vaikka en raskaana olekaan.Ehka tama kevaan odotus sen saa aikaan?

Viivu kirjoitti...

Vastavierailulla suloisessa blogissasi <3

Ihanaa hemppistä! Kevät tuo sen aina tullessaan. Ainakin meille :) Varmasti tulen toistenkin!

Kikke kirjoitti...

Tuksu,Miia,Lisay ja Viivu: KIITOS ja TERVETULOA MEIDÄN MUKAAMME :)!Ompas mukava"tavata" uusia ihmisiä...ja huvittavaa,että Lisay sieltä kaukaa satuit siskosi naapuritaloon :)!Ei sitä turhaan sanota,että maailma on pieni.Mun mies sanoi sut tuntevansakki ;).Ja jahka Kälviälle saavut,niin tiedät tien meille,joten tervetuloa oikein paikanpäällekkin :)!
Malla ja Laura: Vai että semmosta tuo hempeily vois tietää ;)!No se ois kyllä mukavaa saada ees vähä vaaleanpunastaki tähän siniseen maailmaamme ;).Vaan eipä totta puhuen tulijan "merkillä" oo väliä,kunhan kaikki menis vain hyvin ja onnellisesti!

Anonyymi kirjoitti...

ihania kippoja!! niiiin lutusen värisiä!! mäkin tykkään vaaleanpunaisesta ihan hulluna. kerran maalasin meidän pukuhuoneen panelit vaaleanpunaisella