tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Helsingin tuliaisia

      Talo Tähtitaivaan Alla oli muutaman päivän vailla asukkaita!!!Pikkupojat oli viikonlopun
vietossa tätin luona ja me Repen kanssa käytiin viikonloppulomalla Helsingissä.Ensimmäistä kertaa 3-vuoteen oltiin kaksin ilman lapsia ja kyllä oli ihanaa <3.Mukavaa kun oli aikaa jutella rauhassa ja kaiken sen ajan sai jakaa vain sen Rakkaan kanssa <3.
      Viikonlopun ohjelmaan kuului lauantai-iltana myös Stryperin-konsertti (lue: Repen lempparibändi ;)!!).4tuntinen paikallaan seisominen korkkokengissä,ison vattan kanssa  ;) meinas olla tälle äipälle vähän liikaa ;) ... mutta konsertti oli hyvä ja me tykättiin :).


       Konsertin molemmin puolin shoppailtiin sen minkä kerettiin ;) ja käytiin kaikessa rauhassa kahvilla ja syömässä hienosti :)!Ja mukava oli tehdä ostoksia,kun alennukset oli valtaisat :)!Kotiintuomisiksi ei tainnu tarttua mitään,missä EI ois ollu -70%:n ALE-lappua :)!Isossa kaupungissa oli ihanan isot alennuksetkin...tuommosia ale-kylttejä harvemmin näkee täällä pikkukaupungin kupeessa :).Tässä muutama kuva tavaroista,jotka muuttivat kaupungista tänne meille maalle :)

 

 
                                     
       (Tämä kynttelikkö on vielä paikkaansa vailla,tulee ehkä sitten sinne kahvihuoneeseen :)!)

       Ihana viikonloppu takana ja siitä virkistäytyneenä ja piristyneenä ollaan palattu taas arkeen.On se mukava välillä vaihtaa maisemaa ja käydä katsastamassa muitaki kulmia.Ankara sisustusvimma sen kun vain kiristää otettaan...ja pää on välillä ihan tyhjä ideoista vaan katotaampa mitä sitä taas keksitään...

        Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle :)!


        Ps. Helsingissä oli muutaki "suurta"...alennuksien lisäksi ....
 
...nämä Cafe Esplanaden pullat ;)!Nam...

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ai ai, mitä ihanuuksia olet ostanu, tuo kruunu on hieno ja kaikki;) Oli varmasti ihana ottaa irtiotto arjesta ;) ..ja tuo pulla näyttää kans hyvälle.

Tiina kirjoitti...

Heip taas, olit kysässy siitä tunnustuksen tuomisesta blogiin. Tallenna se sun kuviin sitte blogissa lisää gadget, kuva ja kuva tietokoneeltasi (lisää) sitte etit sen tallentamasi kuvan ja lisäät ja tallennat. Sitte siirrät sen mihi haluat;) Toivottavasti tästä oli apua;)
terkuin, Tiina

Nonnukka kirjoitti...

Voi onpa ihana kun ootte kaksin päässeet vähän "lomailemaan" eiks oo kiva kun saa shoppailal välillä ihan rauhassa? ;) Ja tosi kivoja juttuja löysitkin! Toi kattokruunu on tosi kaunis! - Jonna

Anonyymi kirjoitti...

heipsanrallaa!! haaste mun blogissa!

Maarit kirjoitti...

Ihanaa, kun ootte päässy kaksistaan lomalle!!! Meillä on sama ihanuus edessä reilun viikon päästä....Odotan sitä kuin kuuta nousevaa! Välillä vaan tuntuu, että happi loppuu (V:lla taas oikein reipas uhmakausi menossa) ja jo tieto siitä, että pääsee yhdeks viikonlopuks ihan pois, auttaa kummasti!

Tää on niin kiva tää sun blogi, käyn joka päivä täällä kurkkimassa!! Ihania sisustuslöytöjä oot tehny!

Lisay kirjoitti...

Ihania loytoja teit Hesassa!!!
Kylla tekis tuollainen viikonloppu ilman lapsia hyvaa.Vanhin lapsista on jo 10,5 vuotias eika vielakaan olla paasty kaksistaan viikonlopunviettoon.

malla kirjoitti...

kuulostaa ihanalle viikonlopulle!me ollaan huonoja lomailemaan kahestaan tai ylipäänsä lomailemaan millään kokoonpanolla:)tekis kyllä varmaan terää:)
kynttelikkö on superihana<3
ja tuo herkkupulla on kyllä niiin vastustamattoman herkullisen näkönen!

Kikke kirjoitti...

Oikein oli piristävää tuo 2-keskinen vkl.Mukava oli olla hetki rauhassa vain kaksin...vaikka me ollaan sellanen sakki,että tykätään kyllä tehä reissuja extempore ja koko väen voiminkin.Noin kaksistaan liikkuminen oliki ripeää ja nopiaa (olinki jo aivan unohtanu,että paikasta toiseen pääsee joskus hyvinki äkkiä,ilman sitä pukemisrumbaa ja kintaiden ettimisshowta ym. :D!)
Joten suosittelen kyllä :)!
Maarit: voi miten ihana kuulla,että pääsette kaksin vähän lomailemaan <3.Nauttikaapa täysin siemauksin.Meillä on kans ärhäkkä 3v-kapina...välillä on konstit ihan loppu.Voimia sinne <3
r-o-s-e: Kiitos haasteesta,käynkin sen sieltä kurkkaamassa ;).