sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2011

Suloinen Sunnuntai

Sunnuntai on yks mun ehdoton suosikki,ku viikonpäivistä on kyse.

Aamupäivän saunassa on käyty.
Talven jälkeen,ensimmäinen satsi pyykkiä kuivuu narulla pihalla.Avonaisesta ikkunasta kuuluu lintujen viserrys.Enää ei haittaa vaikka kuistin ovi jäis auki,siitä kulkiessa...sisällä silti jo tarjetaan :).Elämän ja KEVÄÄN ihania,pikkuisia iloja.

Pojat lähti iskän kanssa Sanan kuuloon.Me tytöt jäätiin kotiin.Lotta nukkuu päikkäreitä.Ja mä istun ja ihmettelen tätä ihanaa sunnuntaipäivän rauhaa <3.Tää hetki hiljaisuutta meijän huushollissa on niin harvinaista, ettei oikeen tiiä miten tää kannattais käyttää parhaiten hyödyksi.

Nyt ku on hetki aikaa aatoksille,annan ajatusten lentää...
Elämä tänään, tässä ja nyt tuntuu tosi kivalta ja ihanalta!Oon niin KIITOLLINEN kaikesta <3.

Tottakai on paljon niitäki asioita ja juttuja,joita en ymmärrä,enkä tahtois hyväksyä.Enkä usko,että meijän tarvii kaikkea ees sietää.Viime kuukausina on tullu vastaan kaikenlaista...omien fiilisten lisäksi,myös tuttujen ja läheisten ihmisten koko tunne-elämän kirjo,laidasta-laitaan on tullu tutuksi.Ymmärryksestä-syytöksiin ja tuen saamisesta-selän kääntämiseen ja kaikki mahdollista siltä väliltä.Tuon kaiken lisäksi huhut täälä pikkupaikalla liikkuu villinä :/.Huhujen levittäjän alkuperä ollaan saatu selville,eikä se ollu ees yllätys :/.Plääh!
En oo ikää ymmärtäny minkälaista mielihyvää voi tuottaa toisten,lähes ventovieraiden ihmisten ikävät asiat,onnettomuudet ja vastoin käymiset,jollekulle...mutta näköjään joku niistäki saa hyvät fiilarit,koska juorua juorun perään pukkaa.

Asiat selkiintyy pikku hiljaa ja ajan kanssa...jos on selkiintyäkseen!?!On asioita joihin ei ite pysty mitenkää vaikuttamaan,vaikka miten yrittäis ja vaikka mitä tekis,silloin on vaan parasta hyväksyä ne ja koittaa jatkaa elämää eteenpäin,niillä eväillä mitä meille annettu on.
Niinhän ne ruukaa lohduttaa,että "asioilla on tapana järjestyä".... :).Siinä väittämässä taitaa olla vinha perä!

(Tää kuva on viime syksyltä.Kuvakone ei toimi ja kamera on lainassa.)

Linnunlaulua ja raikkaita kevät tuulia toivotan jokaisen lukijan elämän eri tilanteisiin ja vaiheisiin :)!
Ja sitä AURINKOA taasen <3!

Ja vielä lopuksi haluan toivottaa JOKAISEN UUDEN LUKIJAN kovasti tervetulleeksi tänne "meille".
Toivottavasti viihdytte :)!

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Minä kuuntelin kanssa aamulla linnunlaulua ja tytöt pötkötteli kainalossa vielä sängyssä tuli sellainen tunne että voiko olla ihanampaa sunnuntai aamua....Kaikki maailman murheiset ajatukset oli jossain ihan muualla kuin siinä hetkessä..Onnekseni voin kait todeta ettei suuria murheita olekaan..

Irmastiina kirjoitti...

On hienoa osata olla kiitollinen kaikesta, minkä on saanut. Ilkeiden ihmisten puuhastelut kannattaa jättää omaan arvoonsa, vaikka kyllähän se satuttaa, kun jotkut ovat niin pahansuopia.:(
Oikein aurikoista ja ihanaa sunnuntaita sinulle!

Marjo kirjoitti...

O im miten kaunis kirjoitus, liikuituin;(Oikeesti on kyllä niin että ihmiset osaavat olla niinjulmia toisillensa mutta oppisipa jättämään ne toiseen arvoon se vain ei ole nin helposti tehty kun sanottu.. Kiitollinen saa olla kuitenkin niistä arjen pienistäkin asioista jotka monesti tuntuvat ihan mitäänsanomattomilta.Ne kuitenkin on sitä elämää!
Aurinkoista sunnuntaita:)!

Sissi kirjoitti...

Koirat haukkuu mutta karavaani kulkee. Yks mun ystävä kerran kohautti vain olkiaan kun mä murehdin muiden sanomisia. Meinasi että niillä sanojilla on varmaan niin tylsä elämä että pitää muista puhua, anna niiden tehdä niin. Sitä opetusta aina muistelen kun kuulen jonkun sirkuttaneen juoruja selän takana. Kun itse tietää missä seisoo, ei muiden juorut horjuta, vaikka tietysti väliaikaisesti murehduttaa mieltä. Tsemppiä!

TiinaK kirjoitti...

Olen aivan sanaton... Teillä on aivan uskomattoman ihastuttava koti. Lukijaksi jään ihastelemaan. Täytyy oikein ajan kanssa (toisin sanoen päiväuni aikaan) tulla lukemaan ja ihastelemaan blogiasi.

t: Tiina pohjanmaalta