keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2011

Suunnittelua

SE on KESÄaika nyt :)!

Viis siitä vaikka sunnuntaina satoi n.10cm lunta!Mutta kolata en aio!Ei enää ainuitakaa lumitöitä tälle talvelle tai siis keväälle...tai mikäs tää nyt sitte onki...??!
Toissa yönä meillä jäätyi keittiön vesiputket.Siis MITÄ???Nythän on KESÄaika!
Onneksi päivän lämpötila nousee jo LÄHELLE nollaa,muttei vielä sentään plussalle.Vaan eikös ne Pekat, Petrit ja Metet sun muut säätieteilijät lupaillu,että tulevana viikonloppuna se lämpöaalto tännekki tiensä löytäis - JIHUU 8D!!!

Täälä kaiken tän niiskuttelun ja pärskimisten (se lenssu tuli mullekki :/!) lomassa ja välissä oon uponnu leivontakirjojen ihmeelliseen ja niiiiiin herkulliseen maailmaan,NAM!


Mietinnässä ja suunnittelun alla on reilun kuukauden päästä olevat miehen 40v.juhlat :)!


Päiväkahviherkutki on nautiskeltu ainoastaan silmän"ruokana" kirjojen kuvista ja karamellit nykyään syödään vain kahvin seassa...aivan loistavaa tuo Pentikin Caramellikahvi!Maistakaapas :)


Tässä juhlasuunnittelussa vain on se yks ainut pulma!Reseptien runsaus!Kaikkia hyvännäköistä ja herkullista ku ei voi millää tehdä ja valmistaa!Auts,tiedossa vaikeita valintoja siis :)!
Mä oon oikein himoreseptien kerääjä.Täälä laatikossa säilytän ruoka- ja leivontaohjekirjoja.Toinenkin laatikko on täynnä ohjeita ja reseptejä,niitä jotka on leikelty lehdistä tai kerätty talteen markettien mainoshyllyiltä.
Joten eikö sitä luulis jotaki näistäki saavan aikaan?Ainaki ne yhdet 40v-kekkerit :)!


Kutsulistalla on tällä hetkellä n.50 aikuista ja lapset päälle.
Varsinaista teemaa ei juhlissa taida olla.Eikö se "Iloiset juhlat keväällä :)" ja "Herkkua on siinä monenlaista!" oo ihan käyvät teemat...?Niillä taidetaan nää kekkerit valmistaa :).

Jonkun verran on kevätauringolla vielä hommaa tuon lumen sulatuksen (on täälä vielä sen verran mahtavat kinokset!!!) suhteen,ettei tarvis synttäreitä toppakengissä juhlistaa :D!!!


Mutta uskotaan,että se kultainen aurinko sen tuota pikaa tekee...onhan nyt sentään JO se KESÄaika!!!
Nautitaampa siitä :)!

7 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Aurinko armas on tosiaan jaksanut paistaa meilläkin koko päivän:D

Irmastiina kirjoitti...

Samoin täällä aurinko paistanut koko päivä.
Teillä onkin tulossa oikein isot juhlat..:))

Anne kirjoitti...

Juhlia on kyllä ihana järkätä.Meillä oli vastikään ristiäiset :)

darkangel1981 kirjoitti...

meilläkin on äidillä vajaan kuukauden päästä 50 vuotis juhlat jotain kivaa pitäis leipoa sinne, mutta mikähän varmasti maistuis ja onnistuis, ken tietää :)

Jane kirjoitti...

Juhlien suunnittelu on kyllä mukavaa puuhaa. Siinä vierähtää tovi jos toinenkin :) Sä oot aloittanut suunnitelmat hyvissä ajoissa!

Nonnukka kirjoitti...

Voi juhlia on ihana järkätä kyllä! Meillä kans pojujen synttärit kuukauden välein, ihana alkaa miettii tarjottavia ym. Mukavia suunnittelu hetkiä!

Anonyymi kirjoitti...

Ah, mitä kirjoja! Olen hulluna suklaaseen ja suklaakirjoihin... Nyt vaan pahaksi onneksi mies pisti pystyyn meille karkkilakon. Olemme molemmat sen tarpeessa, mutta tiukkaa tekee. Ps. tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani!