keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Synkät pilvet

Melkoisen synkät pilvet peittää nyt tältä talolta niin kirkkaan ja loistavan tähtitaivaan.
Tiedän kyllä,että ne tähdet siellä jossakin kaukana on...aivan niin ku tähänki asti.MUTTA nyt en jaksa niihin kurkotella.On vallan täys työ jotenki klaarata tän porukan elo ja arki!
Jopa niin täyttä työtä,että blogin ylläpitoon ei kerta kaikkiaan rahkeet riitä :/.ja taidan tehdä TAUOlla teille ihanat ja rakkaat  <3 lukijat vain pelkästään ISOn palveluksen: säästän teidän niiiiin murheellisilta ja synkiltä kertomuksilta,joita täältä riittäis tällä hetkellä aivan loputtomiin.
Minä,joka mielestäni omaan hyvinki positiivisen :) elämänasenteen ja elämänkatsomuksen,alan olla aikas loppu tähän ainaiseen rämpimiseen :/!Herää vain kysymys,että miten vahvaksi sitä on ihmisen tarvis oikein tulla???Ja voidaanko ihmiseltä vaatia kertakaikkiaan yli voimavarojen?Eikö mikään riitä...???Entä saako reippaat ja rehdit ihmiset kuormaa enempi kantaakseen ku jotkut toiset???

Kuten huomaatte synkkää on ja syviä ajatuksia ja ISOja kysymyksiä????Ja niistä jokainen tässä vaiheessa TÄYSIN auki..... :O

Kaikesta huolimatta ja ehkäpä juuri siksi, toivotan teille kaikille AURINKOISTA KEVÄÄN ODOTUSTA!Aurinko- se, se onneksi paistaa tasapuolisesti kaikille :)!

Palaillaan jahka siltä tuntuu ja kun puntissa on taasen virtaa :)!

Ps.kiitos ihan jokaiselle lukijalle ja täälä kävijälle ja teille uusillekkin <3 ootte KAIKKI kovasti tervetulleita!Kiitos myöskin saamistani tunnustuksista,ne on ollu ihania piristyksiä :)!Samaten ku jokaikinen kommentti,joita ootte tänne jättäneet.TÄNK JUUUU <3

27 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Harmi kun juuri nyt jäät tauolle, kun vasta eilen liityin lukijaksi. Mutta ymmärrän kyllä, jos kaikki ottaa voimille, niin silloin täytyy jostain karsia. Toivottavasti tulet pian takaisin ilon kera.

-Tuija-

Irmastiina kirjoitti...

Ikävää, että teillä on murheita... palaa pian tauolta... jaksamme odottaa..

Sini kirjoitti...

Voimia siulle ja taukoile rauhassa, täällä myö ootellaan.
Kyllä se aurinko paistaa lopulta risukasaankin, usko pois. Meijän perhellä on takana tosi vaikee vuosi.
Aurinkoista kevättä koko perheelle :)

Nonnukka kirjoitti...

Voimia ja lämpimiä haleja lähettelen. Jaksamista arkeen koko perheelle <3 Elämä on joskus ihan liian epäreilua ja koetelleen tiettyjä ihmisiä liikaa :( Mutta varmasti asioilla on tapana järjestyä kun on sen aika. Voimia <3

Sissi kirjoitti...

Sitä kuormien suuruutta saa kyllä aina miettiä, välillä ku tuntuu ihan kohtuuttomilta monien osalta. Vaan jospa ne vastaukset aukenis, tai ilmaantuis aivan ajallaan.

Voimia ja siukkista teille, muistan teidän perhettä! <3

ANNAO kirjoitti...

Välillä tuntuu että elämä vaatii toisilta enemmän kuin toisilta ja että jotkut saavat liikaa harteilleen kannettavaksi, toivottavasti huolet väistyvät pian, voimia ja jaksamista sinne!

Laura kirjoitti...

*hali*

Nanna kirjoitti...

ymmärrä tuntemuksesi, täällä painitaan samojen kysymysten kanssa takki melko tyhjänä :(
voimia ja halauksia teille lähetän! <3 <3 koitetaan uskoa että vielä asiat kääntyy parhainpäin ja helpottaa.

Nanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kikke kirjoitti...

Kiitokset Teille te ihanaiset <3!Ja niinhän se on,että asiat järjestyy :).Nyt vain ku kaikki on auki ja hankalasti,meinaa luottamus siihen ajoittain hiukan horjua...Mutta sitä järkkääntymistä odotellessa kevättä ja AURINKOA kohti :)!

Adolfina kirjoitti...

Lähetän enkelin tuomaan, tuulen ja kevään mukana, isot jaksuhalit! Elämä on joskus todella epäreilua, mutta ei anneta sen nujertaa, eihän! Kaikella on tarkoituksensa ja niilläkin on taipumus järjestyä! On pakko ottaa mitä saa ja antaa mitä jaksaa!
Voimia ja siunausta koko perheelle! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Laitanpa minäkin aamutuulen mukana voimahalit! Sympatiaa tunne, vaikka ihan vieraita toisillemme ollaankin ja aika erillaisessa elämäntilanteessa mennään.

Muista, että särkynyt voi eheytyä!

Valoa ja voimaa päiviisi!

-Kirsikka

Kikke kirjoitti...

Minä täälä itkut melki tirautan,niiiiiiin ihania on nää teijän rohkaisevat viestit ja toivotukset.Oon niistä kaikista niiiiiiin KIITOLLINEN <3

minttu kirjoitti...

Kirkkaita ajatuksia täältä lähetän sinulle sinne synkkien pilvien keskelle!! Älä koskaan lakkaa toivomasta ja unelmoimasta, elämä kantaa kyllä vaikeuksienkin yli. Ja entistä vahvempia ootte sitten kaikien ikävien koettelemusten jälkeen. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Ompa ikavaa lukea etta asianne eivat ole viela jarjestyneet,Aina elama ei ole helppoa ja silloin tosiaan ei jaksa mitaan ylimaaraista kuten blogia.Toivon etta asiat jarjestyvat ja etta elamaa taas pian hymyilee.Toivon paljon jaksamista koko perheelle ja odotan paluutasi bloggailuun.TLeena(naapurin sisko)

Lisay kirjoitti...

Oletkin ollut mielessani ja olen odotellut postaustasi...
Uskon,etta taman synkan jakson jalkeen paistaa taas aurinko.
Onneksi tosiaan kevatta kohti mennaan!!!!
Jokainen auringonsade tuokoon piristysta paivaasi!!!

tinttarus kirjoitti...

Voimia ja siu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kyllä täälläkin tuntuu, siltä että joillekkin ihmisille annetaan liian suuri taakka kantaakseen niin minullekkin on annettu, ja miten siitä pääsee pois, tiedä en, on vain luovutettava ja tehtävä se minkä jaksaa kantaa..tehtävä se, mikä tuntuu mielekkäältä ja jätettävä tekemättä se mitä ei jaksa eikä kaikkea tarvitsekkaan jaksaa, kevät on kummallista aikaa silloin ihminenkin uudistuu ja se pysättää monet sellaisellakin tavalla kuin masennus..Toiset taas hehkuvat uutuutta ja elävät keväisin parhainta aikaa..no me kaikki olaan yksilöitä..Voimia sinulle ja tule vasta sitten kun sinusta tuntuu siltä että jaksat blogia kirjoitella.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voimia ja siunausta teidän koko perheelle!! <3

FanniAuroora kirjoitti...

Voihan harmituksen harmi, tiedän myös tuosta tunteesta jonkin verran...
Viime vuosi oli itselläni todella rankka, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa..
Toivon sinulle kovasti voimia jaksaa ja odottelen täällä, josko jossain vaiheessa jaksaisit täällä käväistä=)

FanniAuroora kirjoitti...

Kuule Kikke, tuli nyt mieleeni että osallistuitko arvontaani anonyyminä nimim. Kikke? Jos kyllä, niin laitahan mulle sähköpostiini osoitetietosi, jos jaksat. Voitit arvonnassa... jos se nimimerkki oli sun =)

Tanja kirjoitti...

Epäröinnin kynnyksellä

kysy

kuinka paljon rohkeutta

uskallat tänään

jättää käyttämättä?

-Tommy Taberman

Kaikella kai on tässä elämässä tarkoituksensa, vaikka asioiden tarkoitusta on joskus todella vaikeaa käsittää. Jaksamista teille ja palaa pian!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kikke!

Muistamme teitä rukouksin! Herra on Heikoissa väkevä!!! Hänellä on voimia antaa jokaiselle päivälle jokaiselle omalleen. Eilinen on mennyt, huomisesta emme tiedä, mutta TÄNÄÄN auttaa Herra!

Onko tänään NYT? Pieni poikani kysyy.

Tänään On NYT siis HERRA auttaa aina NYT :)

Kaikki kiroukset (vastoinkäymiset, hankaluudet...) muuttuvat Herran kädessä siunauksiksi, vai mitä sanoisit Jeesuksen, Jumalan ainoan pojan, kuoleman kääntymisestä maailman kaikkeuden suurimmaksi siunaukseksi... :)

Isoja Siunauksia teille odotellessa,

Rakkaudella, Anna

Kikke kirjoitti...

Oon enempi ku otettu kaikista ihanista kommenteistanne,joita ootte halunneet meijän iloksemme ja voimaksemme tänne jättää <3.

ErityisKIITOS myös esirukouksistanne <3.Arvostan niitä oikein kovasti,koska uskon että juuri niiden voimalla täälä nykyään mennään aika pitkästi :)!

Asiat on hankalasti ja luulen,että kaikkein pahinta on tuo epätietoisuus :/!
Vaan silti uskon,että tästä selvitään JOSKUS ja JOLLAKINlailla.Ja ollaanpahan ainaki entistä wahvempia ;).Huh!

Tämmösissä hetkissä sitä on niin kiitollinen,että on ihana puoliso ja perhe <3!Yksin ei tämmösestä taitais selvitä.Ja omien ihanien ja Rakkaitten arvoa ei voi eikä tarvi ees maailman mitoilla mittailla,sillä ne mitat ei siihen riittäisi!

FanniAuroora: En valitettavasti :/ se anonyymi Kikke,se en oo minä :/.
On tullu tuo nim.kans vastaan ja jossaki arvonnoissa oon jo ehtiny hehkuttaa,että YES!VOITIN!...kunnes oon huomannu,että ei se en ollukkaa minä :/

Mukavaa alkanutta viikkoa!Mun tekis jo mieli palata postailemaan...miten niin täälä rouvalla tämmönen "eijuu vaarinhousut-meininki".Johan mä miltei viikon tauolla olinki... ;D

Miia kirjoitti...

Anne kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Eeviregina kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää toivottelee Eeviregina!
Toivottavasti teillä alkaa pikkuhiljaa näkyä toivonpilkahduksia,helpotusta oloon ja eloon!