torstaina, helmikuuta 17, 2011

Kupponen kuumaa...


...näin pakkaspäivän kunniaksi :)!
...kevään tulon kunniaksi :)!
...sekä blogimaailmaan paluun kunniaksi :)!

Saanhan jo palata...saanhan???Vaikka tauolle joku aika sitte jäinkin...
Nyt taitaa rouva täälä "eipäs-juupastella" tämän tauon kanssa...mutta minkäs teet,ku teitä ja tätä puuhaa on jo niiiiiin ikävä!Tilanteet ei oo edelleenkää muuttuneet eikä isot kysymykset oo vieläkää saaneet vastausta...mutta päivä kerrallaan mennään ja tilanteesta toiseen.Mutta älkää säikähtäkö koitan säästää teijät niiltä synkiltä postauksilta :).

Miten on muuten millaisia blogeja mieluiten luette?Ihania,kauniita ja "täydellisiä" vaiko niitä joissa näkyy ja vaihtelee koko elämisen kirjo?(Tänne saa myös antaa palautetta ;).Ne otetaan ilolla vastaan.Sekä ruusut että risut taikka männynkävyt ;)!)


Ikinä ei voi ketään liikaa kiittää!Siksipä annan TEILLE jälleen ISOT KIITOKSET HALAUSTEN kera teijän IHANISTA ja KAUNIISTA ja TSEMPPIÄ antavista viesteistä ja kommenteistanne <3!Oon lukenu niistä jokaisen ja useampaanki kertaan.
KIITOS HURJASTI <3

Palatakseni vielä postauksen otsikkoon:


Näihin HERKKUKAAKAOIHIN tarvitset:

   - Kuumaa vettä
   - Kaakaojauhetta
   - Maitoa
   - Suklaakonvehti 1/kuppi
   - Kermavaahtoa
   - Vaahtokarkkeja 2-3/kuppi
  
   - Pirtsakan pakkasen
   - Aurinkoisan ilman
   - Herkuttelijoiden punaiset posket

        :)  :)  :) :)


      
Ps. Ompas hurjan kiva olla taas täälä ;)

20 kommenttia:

naana kirjoitti...

Ihanaa kun olet taas täälä. Ikävä on ollut. <3

Ja kyllä tuntuu että on murhetta ja vaivaa, vaikka muille jakaa. Mutta Jeesuksen voimalla eteenpäin! <3

Siunausta sinulle ja rakkailesi. <3

Irmastiina kirjoitti...

haluan lukea tietysti sellaista joissa näkyy koko elämisen kirjo...
Niin maukkaannäköisiä nuo kaakkaojuomat nam...:))

Virpi kirjoitti...

Voi voi miten ihania kaakaojuomia, lurps :) Mä ainakin luen mielelläni koko kirjon. Ei se kenenkään elämä taida niin ruusuista olla. Ja usein asioiden sanoiksi pukeminen jo helpottaa, ainakin jollakin asteella. Jaksuja sinulle <3

Riitta kirjoitti...

Ihan vesi tuli kielelle,NAM!
Tykkään lukea arkisen elämän iloista ,suruista,haaveista, intohimoista...eli siinähän tulee elämän kirjoa aitoudessaan.
Voima halaus sinulle!

Nonnukka kirjoitti...

Ihanaa kun oot palannut <3 Täällä tykkään mieluusti käydä. Tykkään inspiroivista, kauniista ja arjen makuisista blogeista :) Nam miten herkullisennäköiset! Pitää kyl viikonloppuna koittaa :)

Sissi kirjoitti...

Koko elämisen kirjo, kiitos! Vaikka eipä sitä itsekään ihan kaikkea halua jakaa, mutta en ahdistu vaikeista tai äkäisistäkään postauksista. Elämä ei ole aina ihanaa, joten ei postauksienkaan sitä tarvitse olla.

Siunausta teille jokaiseen päivään!

Jane kirjoitti...

Ihana kun oot takas <3

Tansku kirjoitti...

Kiva että olet palannut meidän seuraan.D,mukavaa lukea sinun ja perheesi arjesta,suruista ja iloista,ei sitä tämä elämä ole aina ruusuilla tanssimista.:)..
Mukavaa viikonloppua sinulle♥

Onnenkyynel kirjoitti...

Kiva kun tulit takasin ♥
Monipuolisuutta ehdottomasti.
Tykkään siis koko kirjosta, antaa palaa vaan.
Kyllä me kestetään ja jos ei joku kestä, ainahan voi klikkautua sinne marenkipostauksiin ;)

Hurjasti jaksamista vaikeiden kysymysten kanssa kamppailemiseen ja onnea niiden ratkeamiseen mahdollisimman positiivisella tavalla =)

Tanja kirjoitti...

Ehdottomasti sellaisia kauniita blogeja jotka kertovat normaalista elämästä. Täydellistä elämää voi katsella sisustuslehdistäkin.

malla kirjoitti...

Tervetuloa takasi!!!:)
tykkään lukea vähän kaikenlaisia blogeja mutta tällä hetkellä ennätän lukea harmittavan vähän mitään blogeja...omaki meinaa jäähä aina väliin ihan hunningolle:))
Jaksuja ja Siukkiksia teille!!!!<3

Hanna kirjoitti...

Kivaa kun tulit takaisin ja voi nam mitkä kaakaot noillahan voisi yllätäää hiihtoloman alkamisen kunniaksi koululaiset:)tykkään lukea kaikenlaisia blogeja laidasta laitaan.

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitkä herkkukaakaot, nami!!!

ANNAO kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!
Herkulliset kaakaot olet tehnyt :)

Anonyymi kirjoitti...

En ole aikaisemmin kommentoinut tänne mitään, vaikka jonkin aikaa olen blogiasi lukenutkin. Itselläni on suunnilleen saman ikäiset lapset kuin sinulla.

Itselläni ei ole omaa blogia, mutta tykkään lukea nimenomaan sellaisia blogeja, joista löytyy elämän koko kirjo. Liian "täydelliset" blogit saavat minut joskus ihan ärsyyntymään, vaikka se onkin toki jokaisen oma asia mitä täällä haluaa omasta elämästään kertoa ja millä tavalla.

Voimia ja Taivallisen Isän huolenpitoa sinulle erityisesti niiden vaikeiden asioiden keskelle, joihin olet täällä viitannut.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva etta tulit takasin.Sinun blogisi on niin kiva kun siina kerrotaan justiin mita elama on valilla iloa ja taas suruakin.Sitahan se elama on meilla jokaisella.Jatka vaan entiseen malliin ja toivotaan etta asiat teilla selviaisivat.Voimia ja siunausta elamaasi!T:Leena

Anonyymi kirjoitti...

Saa olla täydellinen elämä, jos sellainen on. Saa olla rikkinäinen elämä, jos sellainen on. Mieluiten luen sellaista blogia, joka on omanlaisensa, jonka kirjoittaja osaa tuoda (tai tuo vahingossa) esiin itseään persoonana, joka erottuu muista. Luen ihmisistä, joiden kanssa en taatusti olisi kaveri todellisuudessa (lähinnä tarkoitaa, että he eivät taatusti huolisi minua kaverikseen) - he ovat usein mielenkiintoisimpia juuri siksi. Voivat olla ärsyttäviäkin jos ovat Persoonia(mutta en käy laittamassa ärsyyntyneitä kommentteja :-)

Luen myös ihmisistä, jotka ovat minun tapaisiani. Silloin on mukava ajatella, että noin minäkin... Sellaisia en jaksa lukea, joiden kirjoittajasta en vielä kolmannellakaan käynnillä ole saanut mitään kuvaa.

Ja sitten ERITTÄIN olennaista on blogin ulkoasu ja selkeys. Sotkuja ja murrekieltä ja ihan kamalia värejä en jaksa katsoa.

Anne kirjoitti...

Ihanaa että jaksoit kuitenkin jatkaa blogin pitämistä. Siihen uskotaan että kaikki vielä kääntyy hyväksi,ennemmin tai myöhemmin..Voimahalit koko teidän perheelle ♥ !

Kikke kirjoitti...

Kiitti kovasti jokaisesta kommentista ja IHANAAKIN IHANEMMISTA toivotuksista <3!

Kiva,jos en oo ihan teitä kaikkia masentanu jo näillä meijän talon surkujutuilla,jotka ei ihan aina oo niitä kauneimpia ja positiivisia...vaan semmosta se nyt elämä on.Ja näillä eväillä mennään mitkä on kullekki annettu :).Meillä ne on nää ja niistä teille kertoilen ja ihana ku täällä ootte ja lueskelette ja kommentoitteki vielä :).
I LIKE YOU <3

Sini kirjoitti...

Tervetuloa takas, oonki jo kaivannu kovasti!!
Tottakai saat kirjottaa koko elämän kirjosta, ei se elämä muillakaan ole pelkkää auvoa.
Herkulliset kaakaot olet tehny ja kuvannu, pakko kokeilla itekii :)