maanantaina, maaliskuuta 15, 2010

Päiväkahvihetki :)


Viikonloppu, se taas mennä hurahti kiireellä ohi.Mulla se meni melkein kokonaan sairasta pikku ja isoa potilasta hoidellen ja hoivaillen.Mahatauti ja korkea kuume löysi tiensä tänne meijän tähtitaivaan alle... ei kiva :(!
Mutta näillä näkymin taudit on selätetty ja toivotaan,että me jotka vielä on taudeilta selvitty...selvittäis terveinä jatkossakin :).

Täälä päiväkahvilta ihailen MITEN KAUNIS ONKAAN AURINKOINEN KEVÄTPÄIVÄ  :)!Vaikka lunta on täälläki vielä aivan mahdottomasti(!!!!!),jotenki tuon auringon voiman jo aavistelee ja tippuvat räystäät antaa uutta toivoa siitä,että kesä tulee :)!Ihanaa!


Tällä viikolla meillä piti olla perheen yhteinen talviloma viikko,mutta tuo mahatauti-aalto sotki täysin meijän suunnitelmat ja Repe joutui palaamaan töihin jo ensimmäisenä lomapäivänään.Onneksi kaikki tehdyt varaukset saatiin peruttua ja toteutetaan ne sitte myöhemmin,ku työtilanteet meijän loman sallii :).

Nyt ku kotona oleva pikkuYstäväni pääsi NukkuMatin matkassa päikkäreille

Pupu ja lammas pitää olla ehdottomasti kainalossa kauniita unia jakamassa :)

...jatkan jo viikkoja sitte alottamaani kevätsiivousurakkaa.Tänään on vuorossa ikkunoiden pesu...tulkoon kirkkaus talven jäljiltä tähänki huusholliin ;)!

Mukavia päiviä alkaneelle viikolle ja paljon ILOISIA yllätyksiä toivotan itse kullekkin :)!

                                            * * * * * * * * * * * 

Kaikille Teille jotka olitte jättäneet aivan IHANIA kommentteja edelliseen postaukseeni:   oikein ISO kiitos!
Ootte ihania <3

7 kommenttia:

Mimmuli kirjoitti...

Onpas keväinen kattaus. Onneksi nuo mahataudit eivät niin kauan kestä=)

PikkuBertta kirjoitti...

ihanat pikkuliinat kuppien alla.Omatekemiäkö????
Niin,ne sairaudet saa aina suunnitelmat sekaisin.Toiv.onnistuu myöhemmin lomat:)

Tiina kirjoitti...

Minunki silmä heti huomasi ihanat pikku liinat kuppien alla, olet tehnyt kauniin kattauksen ;) Toivottavasti siellä ollaan jo paremmassa kunnossa.

LeenaJohanna kirjoitti...

Minä myöskin huomasin heti nuo ihanat pitsiliinat kupposten alla.
Kaunis kattaus.
Mahatauti on sitten ikävä vieras.
Onneksi menee äkkiä ohi.
Voimia teille ja kivaa viikkoa!

Nonnukka kirjoitti...

Voi miten ihana kattaus! Voi teillä ollut kurja tauti, pienet niin reppania kun joutuu vatsatautia sairastamaan..onneksi paremman puolella jo.

Ja tuo aurinko on todellakin ihmeellinen, antaa niin paljon energiaa ja iloa päivään :) Lunta tosiaan riittää! Mutta aurinko onneksi vähän jo sulattaa. Kivaa viikkoa sulle Kikke! -Jonna

Marge kirjoitti...

Voi että kyllä on niin suloinen pikkumies=) Ihanan hyväntuulinen blogi sulla! Siunausta ja aurinkoa kevääseen!

Kikke kirjoitti...

Mieluusti kertoisin,että nuo suloiset pikkuliinat ois ite tehtyjä...vaan EI :(!Oon niin huono virkkuuhommissa,etten ees tuommosia taitaisi aikaan saada...ostin nuo joskus Kyproksen reissulta tuliaisiksi itelleni ;).Tykästyin niihin niin kovasti.
Meillä mahatauti tuli jo toistamiseen yhelle ja samalle potilaalle...ja vielä pidän peukkuja,että me muut siltä säästyttäis (voi olla melko yliluonnollinen toive... :O?!)
Marge:Ompas kiva kuulla,että pidät blogia hyväntuulisena...ite sitä välillä miettii,että kannattaako niitä "kaikkia" epäonnia,jotka valitettavasti kuuluu meijän elämään vähä liianki usein,jakaa lukijoitten kanssa...johan siinä lukijatki "masentuu"... ;)!
Kiva,että tykkäät :)!
Ja samoin siunausta ja AURINKOA <3