perjantaina, maaliskuuta 12, 2010

5vuotta sitte kaikki oli toisin...

Turussa käynti saa aina mussa aikaan sellasen "nostalgia-viivähteen".Muistot palaa mieleen ja ajatukset viivähtää sinne muutaman vuoden taa,jolloin Turku oli mun kotikaupunki reilun 4vuoden ajan.....

Moni asia oli silloin toisin.... minä olin PALJO nuorempi ;),olin töissä kahvilanhoitajana paikallisessa konditoriaketjussa,asuin 28neliön kaksiossa ja olin TÄYSIN vakuuttunu siitä,että wanhanapiikana oon ja pysyn koko lopun ikäni :(!Mikää motto tai tuleva haave se ajatus ei todellakaan ollu,mutta olin päättäny,että "JOS HYVÄÄ EN SAA,NIIN HUONOAKAAN EN KYLLÄ HUOLI"!!!!! :) ja se päätös oli monestakin syystä siihen asti pitäny...

Äitienpäivänä 2005 ajelin maalaustalkoisiin hyvän ystäväpariskuntani luo.Enpä sinne ajellessani voinu EDES KUVITELLAKKAAN,että SE päivä muuttais mun niin tuiki tavallisen,tutun ja turvallisen sinkkuelämäni...totaalisesti  ;D

Purku- ja maalaushommia tehdessä,hiukset ja posket yltäpäältä maalissa huomio kiinnitty kovasti usein myös talkooavuksi tulleeseen komeaan nuoreen mieheen <3.Päivä kului nopiasti (ihan liianki...!!!) ja jopa valmistaki saatiin aikaan ;).Talkoomies lähti kotomatkalle moottoripyörällään,mun jäädessä paikan päälle kummastelemaan,että MIKÄS mies se oikein oli... ja MITENKÄS se mun ajatuksiin nuin tuli jäädäkseen ;)...

Parin kolmen päivän päästä talkoomies soitti mulle ja siitä alkoi koko kesän kestävä yömaratonpuhelujen-sarja :) ja kyllä oli teleoperaattorien tarjoajat varmasti mielissään :)!

Puhelusta viikon päästä alettiin seurustelemaan ja siitä kahden viikon päästä vastasin kosintaan myöntävästi ja mentiin kihloihin ja TIESIN,että SE HYVÄ ja SE OIKEA oli nyt löytynyt!!!Ja mikä parasta vuosien rukoukset sai vaihtua kiitokseksi <3!!!

Kesä kuljettiin ja taitettiin aina tuo reilun 500km:n välimatka edestakaisin,milloin junalla,milloinka moottoripyörällä tai autolla...millä milloinki,mutta aina se oli IHAN LIIAN PITKÄ!!!!
Välimatkaan lopen kyllästyneinä ja molempien ollessa varmoja siitä,että  TÄSSÄ SE OIKEA NYT ON <3 ...mentiin naimisiin saman vuoden syyskuussa <3!


Jos joku ois mulle,sinkkunaiselle-wanhallepiialle sanonu tasan 5vuotta sitte,että 5vuoden päästä asut maaseudun rauhassa ihanan miehen vaimona ja kahden suloisen pikkumiehen äitinä ja odotat kolmatta tulokasta....niin jo oisin saanu makiat naurut :) ja asian kertoja "hiukan" hurahtaneen lempinimen ;D...


Vaan niiiiiiiin mahdottoman ihmeellistä on elämä ja vieläki ihmeellisempää ja kaikkitietävää on Taivaan Isän suunnitelmat meijän elämän varalle ja miten oikeita ne onkaa ja niiiiiiin PARHAITA <3!Joskus vaan niitä pitää oottaa niin mahdottoman kauan ennenkö asiat järjestyy... mutta kokemuksesta voin sanoa,että SE KYLLÄ silti KANNATTAA :)!

Minä uskon siihen,että "Meijän Tarina" oli Taivaan Isän tähtiin kirjoitettuna jo aikojen alusta asti ja se tarina saa nyt jatkua täälä TALOSSA TÄHTITAIVAAN ALLA <3IHANAA VIIKONLOPPUA JA MUISTAKAA LUOTTAA SIIHEN,ETTÄ ASIOILLA ON TAPANA JÄRJESTYÄ!JA SIIHEN,ETTÄ JOS TAIVAAN ISKÄLLE ASIANSA HOITOON ANTAA HÄN TEKEE AINA MEILLE PARHAANSA...SIIS SEN JUURI MEILLE PARHAAN :)!
SE ON IHANA TIETÄÄ,ETTÄ TAIVAAN ISÄ EI TOIMI KOSKAAN LIIAN AIKAISIN,MUTTEI HÄN MYÖSKÄÄN KOSKAAN MYÖHÄSTY :)!!!


17 kommenttia:

malla kirjoitti...

IHania kuvia!!ja ihana reissu on teillä ollu!kiva oli lukea teiän alusta:)niin ne asiat järjestyy parhainpäin,ku TaivaanIsällä on sormet pelissä!

Laura kirjoitti...

voi sniiiif kuina ihana tarina teillä! :) uskomatonta siis... aivan ihanaa kuinka Taivaan isä järjestää asioita,omalla ajallaan. ja mikä ihana perhe teillä on nyt... :)) aivan ihana! ja kolmas siunaus vielä tulossa... taidatte olla oikein Jumalan lempi lapsia :) niinhän me kaikki! siunausta teidän koko perheelle! mun mieskin luki tämän postauksen hymy huulillaan :)

Laura kirjoitti...

ps.ihana teidän laiva reissukin... :)
ja sä olet todella kaunis äiti!

Nonnukka kirjoitti...

Voi olipa tosi kauniisti kirjoitettu..ihan meinas kyynel tulla silmään. Niin se vain on, että asioilla on tapana järjestyä. Ihanaa viikonloppua teidän perheelle ja muutenkin ihania hetkiä teidän kotiin taloon tähtitaivaan alla! Mun mielestä tämä sun blogin nimi on aivan jotain ihanaa! -Jonna

Viivu kirjoitti...

Voi ihana postaus! Onnea ja Taivaan Isin huolenpitoa teille jatkossakin!!! <3

Ootte ihanoita!

Lisay kirjoitti...

Olipa kiva kuulla teidan tarina.
Nain jalkeenpain huomaa,mita voi tosiaan viiteen vuoteen mahtua...
Taivaan Isalla on toisinaan yllattaviakin suunnitelmia ja kaikki ajallaan...
Sina asut nyt siella minulle niin tutussa ja rakkaassa kylassa ja mina taalla niin kaukana....

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista =). Suurinpiirtein kävi minullekkin noin, kuusi vuotta sitten. Wannoutunut Wanhapiika - nyt 4 lapsen äiti ja hyvän Miehen Vaimo ja naimisissa kuusi vuotta. =). Niin, asioilla on AINA tapana järjestyä. Mukavaa lauantaita. -Sanna-

Pakkasakka kirjoitti...

Valloittavan ihana tarina rakkaudesta - vähän samaan tapaan kuin itsellänikin - ehkäpä siksi vähän herkisti :) Piipahdanpa uudemman kerran katsomaan kuulumisiasi.

Välitilassa kirjoitti...

Voi kun ihanasti kirjoitit! :)

Kikke kirjoitti...

Voi kuinka ihania kommentteja olitte te ihanaiset jättäneet <3 ...nyt täälä päässä kuuluu sniiff,niitä lukiessa ;)!
Kiitos kovasti ja paljon ihan jokaiselle :)!!!!
Sanna ja Pakkasakka: Ihanaa,kun on <3-asiat järjestyneet sielläkin!Niin se elämä vain yllättää ;)!Eikä siinä sitte kauan tarvi tuhtata tai tuumata ;) sitte ku se onnistaa...se on menoa sitte ;D!

Saara kirjoitti...

Ihana postaus!! :) Ja niin ihania kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

voi mikä ihana tarina siellä olikaan!!! niinhän se on että elämä on yllätyksiä täynnä :)

tinttarus kirjoitti...

Kiitos kun jaoit meille ihanan tarinanne. JA se tarina jatkukoon Isän huolenpidossa ja rakkaudessa...
TaivaanIsän aikataulujen mukaan kun vaan aina kaikessa mentäis, niin järjestyy pienet ja suuretkin asiat aina parhainpäin.
Onnea ja siunausta teille koko perheelle!!

Tiina kirjoitti...

Kaunis on ollut teidän yhteinen taival alusta asti!
Tosiaan aurinko on täällä jo katuja sulattanut osittain, mutta kyllä sitä lunta vielä on riittävästi ;) Ihanaa alkavaa viikkoa!

LeenaJohanna kirjoitti...

Ekaa kertaa olen täällä kurkistelemassa.
Niin kauniilta näyttää.
Hienosti remontoitu koti teillä.
Itsekin asumme rintsikkatalossa.
Voi miten suloinen teidän tarina.
Itse myös olen uskossa ja luotan Jumalan huolenpitoon.
Kaikki tapahtuu ajallaan.
Lohduttavaa tietää että Jumala ei myöhästy. Olen viime päivinä kokenut siunauksia ja johdatusta.
Aurinkoista päivää sinulle!

Kikke kirjoitti...

Kiitos teille naikkoset niin,niin mukavista kommenteistanne <3!
LeenaJohannalle myöskin KOVASTI TERVETULOA JA -OLOA,TOIVOTTAVASTI SINÄKIN VIIHDYT USEASTI TÄÄLÄ "MEILLÄ" :)!

Katsa kirjoitti...

Onhan taas tullu vollotettua täällä aivan meikit poskelle.. ihania kuvia ja ihania juttuja... voi että tulee niin ankara ikävä teitä kaikkia rakkaita.

Mä niin kovin yritän kaivaa jostain vielä ne viimeisetki kärsivällisyyden rippeet, että jaksaisin odottaa ja luottaa siihen että kaikki järjestyy... ja mieluiten siihen suuntaan mistä oon nähny niitä unia... <3

sitä odotellessa.. hyvää yötä rakas sisko <3