perjantaina, helmikuuta 12, 2010

Rakkausia ja Viikonlopun hemppistelyjä :)

     Löysin eilen jonku kaupan kirjaosaston poistokorista ihanan Rakkauskirjan <3

 
    (Ottamani kuvat ei oo nyt niitä kaikkein parhaimpia...valitettavasti :( !)

     Kirjan nimi on SYDÄNKULTAA ,Tiina Laaninen ja Minna L.Immonen
Aivan ihania viisauksia koko kirja täynnä ja toinen toisiaan kauniimpia kuvituksia kannesta kanteen.
  

 
 

     Tää ois ollu oivallinen lahja tuleville hääpareille,mutta päätin kuitenki ostaa sen ihan vaan meille itelle ja omaan käyttöön ja omaksi ihasteltavaksi :) ...Ja omia ajatuksia herättämään,siitä miten ihanaa onkaan kun on löytäny Sen Oikean <3 ja saa sen kanssa elämää yhdessä elää ja jakaa  <3!Liian usein arjen keskellä huomaa,että sitä  pitää toista liian "itsestään selvyytenä" ja sitähän se ei missään tapauksessa oo,eikä saa olla!!!(Tästä asiasta mun pitää tehdä kyllä parannusta... ja heti paikalla!)
 
 

      Kirjan tekijöiden sanoin: 
  JUHLIKAAMME RAKKAUTTA <3!RAKKAUS,SEHÄN ON AINA JUHLAN JA MUISTAMISEN ARVOISTA,OLIPA YHTEINEN AIKA VASTA ALUSSA TAI JO VUOSIKYMMENIEN MITTAINEN <3.
 
 
     Kirja viimeisille sivuille,kaikkien niiden ihanien rakkausrunojen ja -mietelmien ja -tarinoiden jälkeen,voi kirjoittaa Oman Rakkaustarinansa,sen Kaikkein Ihanimman Koko Maailmassa <3!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi, sähän olet löytänyt ihanan kirjan :) ja kuvatkin tosi hempeän ihania :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis löytö. Niimpä, se toinen osapuoli taloudessa ei ole itsestään selvyys. Pieni huomaavaisuus päivittäin pitää pientä virettä yllä ;). Immosen taiteilut ovat kauniita. Mukavaa perjantaita. -Sanna-

Jane kirjoitti...

So true. Kovin helposti sitä vaan unohtaa vaalia sitä Suurta Rakkautta, jonka on löytänyt. Se kun tarvihtee sitä hoitoa ja huolenpitoa ihan yhtä lailla vaikka papin aamen on kuulunut ja vuosia mittarissa jo kiitettävästi :)