perjantaina, helmikuuta 12, 2010

Nettipimento :( ja TOSCAPULLAOHJE :)

     Talo Tähtitaivaan alla joutui jostain käsittämättömästä syystä "nettipimentoon" kahdeksi päiväksi :(!
Ei toiminu mikään mööpeli täälä "mettän laidalla",ei vaikka mitä koitettiin ja mitä piuhoja milloinki ruuvailtiin...tai siis Repe ruuvaili...mun on ihan turha tuola pöydän alla johtoja penkoa,ku en kerta kaikkiaan niistä mitään ymmärrä!Mutta tänä aamuna meijän laitteet tai yhteydet tai jotku muut... oli kokenu ihme parantumisen ;) ja taas päästiin näille taajuuksille :D!

     Jo kauan sitte lupaamani TOSCAPULLAN OHJEEN laitan tähän nyt viimein ja vihdoin..

Tee aluksi normaali 0,5litran PULLATAIKINA

Ja kauli taikina levyksi ja levitä taikinalevylle voisulaa,sokeria ja vaniljasokeria.
Taita levy kaksinkerroin ja tee siitä kierrepullia.Kannattaa koittaa tehdä mahdollisimman "litteä" (vai miten sen selittäisin..) ja tasainen kierrepulla,jotta toscapäällinen ei valu uunissa heti pullan päältä pellille.
Kohota pullat.

Sillä aikaa valmista TOSCATÄYTE:
          200g    VOITA
             2dl    SOKERIA
          200g     MANTELILASTUJA
            3rkl    VEHNÄJAUHOJA
           0,5dl    MAITOA

Sulata voi kattilassa ja lisää siihen sokeri.Kuumenna siinä jonkin aikaa mantelilastuja.Lisää vehnäjauhot ja maito.Päällys on löysää ja helppo levittää pullien päälle.

Kun pullat on kohonneet,voitele ne kanamunalla ja paista n.5min 225asteessa. Ota sen jälkeen hetkeksi uunista pois ja levitä toscatäytettä pullien päälle.Jatka sen jälkeen paistamista vielä vajaa 10min,kunnes pullat on kauniin värisiä.Ja sitten vain herkuttelemaan ;)

 

     OIKEIN MAUKASTA VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja: