perjantaina, elokuuta 05, 2011

Piiiitkästä aikaa...

HEI KAIKILLE!
Pitempääki pitempi tauko tuli tähän blogiin vahingossa ja arvaamatta.
On vain yksinkertaisesti ollu niin kiirettä ja niissä hetkissä,kun kiireestä ei oo ollu tietoakaan on vain oltu ja nautiskeltu ihanasta kesästä <3.Anteeksi pyynnön oon velkaa teitä kohtaan,blogin hunningolle jättämisestä :/!
Aivan ihanaa on se,että ootte silti täällä käyneet ja vierailleet,vaikkakaan päivityksiä ei oo tullu aikoihin.
Tervetuloa jokaiselle,joka on ittensä lukijaksi klikannu.Mukavaa,että ootte löytäneet tienne tänne meille :)!
Anna myös,mukava tavata tätäkin kautta :)!
Jokaikisen kommentin luen ajatuksella ja niitä on niin ilo saada.Milloinkaa kommentteja ei voi liikaa olla.Se tästä tekee niin mukavan ja vastavuoroisen,joten jättäkäähän mielipiteitänne/tuntojanne/fiiliksi/ja vaikka mitä tuonne kommenttilaatikkoon :).Oon niistä oikein iloinen!

Näin kesän pikkuhiljaa vaihtuessa syksyksi voisinki kysellä teiltä blogiaiheita,joista haluaisitte lukea tai nähdä tulevan syksyn aikana???Onko toiveita?

Kesä on menny hurjaa vauhtia!Me ei olla reissattu miehen töiden takia tänä kesänä juurikaan missään,kotiseutumatkailua lukuunottamatta :).Pari kertaa Keuruulla ja kerran mummolassa Ilmajoella,siinäpä on meidän matkustelut.

Lähiseudun matkakohteista pitää mainita pari.
Ekana on,tän seudun ihan PARASTA antia,Lohtajalla olevat Ohtakarin rannat:Ah,niin ihanaa rauhaa,merta ja aurinkoa :).Lapsiystävälliset rannat ja hiekkaa ja vettä silmänkantamattomiin!


Toisena "mainostan" oman kylän Toivosen Kotieläinpuisto ja talonpoikaismuseota,jossa käytiin serkkujen kanssa viettämässä yksi mukava kesäpäivä :).Kiitos seuralaisille :)!

Asuntomessuille ei olla vielä ehditty,kiireen ja lapseamman puuttumisen takia.Mutta tulevalle maanantaille ois messureissu luvassa :).Tuskin maltan oottaa.

Siitä ja kaikesta muustakin lisää tuonnempana....
Nyt toivotan LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

7 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Kiva kun oot takas! Ei sitä aina kerkeä bloggailla, varsinkaan kun ilmat ovat hyvät.

Mä toivon kynsi- ja ripsijuttuja, jos vain ehdit laitella moisia. Tuun sit laittataan kynnet sulla kun alat niitä tekemään. :)

Lisay kirjoitti...

Elainpuistoa,asuntomessuja ja ehka Ohtakariakin meillakin tiedossa ensi viikosta,kun saavutaan Suomeen lomalle!!!
Kiva,kun olet takaisin!!!

Anne kirjoitti...

Voi kun kiva kun taas jaksoit blogia kirjoittaa,on niin kiva käydä lueskelemassa sun juttuja :) Ja KIITOS vain teille mukavasta seurasta eläinpuistossa,otetaan ens kesänä taas uusiks..
Meillä on huomiseksi suunniteltu messureissua :)

Anne kirjoitti...

Nyt mä vasta tajusin et pitää kirjautua sisälle ennen kommentin lähettämistä.. :/

Anonyymi kirjoitti...

makin olen jo ennättänyt eläinpuistossa käyda ja ollakin moneen otteeseen ja asuntomessuillakin käytiin Merjan kanssa.Oli aivan ihania taloja.Toivotaan meille suomi-lomalle viela lämpimiä päiviä ja teillekin kivaa kesän jatkoa.Leena

Lovviisa kirjoitti...

Niin lepposia tunnelmakuvia...Kivvaa viikonloppua koko perheelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, oli tullu uus postaus:)
Oonkin aina välillä käyny kurkkimassa;) Se on tää kesä vähä sellasta kiireistä aikaa, ja ihana nauttia hyvistä ilmoista, silloin kun niitä on.

Tuo Ohtakari on kyllä ihana paikka <3

Kaikenlaisista aiheista mukava lukea.., varsinkin ihan tavallisesta arjesta.

Mukavaa asuntomessupäivää!!!