lauantaina, maaliskuuta 05, 2011

Valaistuminen

Keskiviikon tavallisia ja normaaleja viikkosiivoja tehdessä tuli taas SE tunne,että "jotaki uutta tarttis keksiä".
Tiiättäkö tuon tunteen?
Niin lähti mööpeliralli käyntiin :).Ja aikansa ku kaikki tavarat ja huonekalut vaihtoi paikkaansa huoneesta toiseen olin ihan tyytyväinen.Koko päivä siihen meni,mutta kyllä kannatti!Keittiön hylly muutti käytävälle,samalla kyytillä koko korikokoelma. (Ne on ihania leluja ja loistavasti aivan käden ulottuvilla (!!!) vasta konttaamaan oppineelle Lotalle).
Tämä kuva on otettu olkkarin ovelta. Tuossa vintin portaiden alla on ollu Ikean korkea lipasto,täynnä kaikenlaisia aarteita/romuja/työkaluja ym. muka niin tuiki tarpeellisia,että ne piti säilyttää käden ulottuvilla.SE lipasto kaikkine tilpehööreineen sai väistyä siitä vintille.Ja voi mikä "aarre" (jos nyt reilua neliötä voi siksi kutsua?!) lipaston takaa ja paikalta paljastui :)!

Meijän ongelma kohta on ollu aina tuo meijän pieni kuisti,johon on mahdutettu vesivaraaja,pakastin,kaapit,kenkätelineet ja naulakot ja neliöitä ei oo siinä hurjasti :/. Tuon kaiken lisäksi kuistilla on ollu myös lastenvaunut!Sieltä on sitte pujoteltu ulko-ovesta milloin minkäkilaiset kantamukset(mm.lasten kaukalot ja kauppapussit)  kainaloissa ja mitä kummallisempien akropatiatemppujen kera sisälle kotiin.
Vaan mitäs keksittiinkää....

(pahoittelen kuvien laatua)
kuisti TYHJENI :)


...ja vaunut sai uuden parkkipaikan portaiden alta,jihuu :).
Samaan syvennökseen saatiin myös lapsille omat naulakot.Pojille vaunujen vasemmalle puolelle ja siihen korkeuteen,että yltävät ite ripustamaan vaatteensa.
Syvennös vaatii vielä jatkokäsittelyä tai viimeistelyä: listaa ja maalia tms.Mutta oon nyt jo niin iloinen tästä tilaratkaisusta :)!Ihan ku ois aivan helpompi hengittää hih :).
Huomattavasti helpompaa on myös käydä nyt nuilla kaapeilla.
Ja mikä tunne on tulla kotiovesta,vaikka niiden isompienki kantamusten kanssa,niin helppoa ja vaivatonta :)!


Tää kuva ei oo myöskään paras mahdollinen,mutta siitä hahmottaa ehkä paremmin tän tilan.
Hassua miten sitä jotenki sokeutuu oman kodin sokkeloille....Tää kuistin tilanahtausongelma on ollu meillä koko tän 3,5vuotta!Ja päivittäin on sielä hilattu ja moneenki kertaan :/!Vaan tulihan se VALAISTUMINEN viimein siihenki pulmaan :)!

11 kommenttia:

Janne kirjoitti...

Ihana!
Pian pääsen kokeilemaan kuistia käytännössä <3

Irmastiina kirjoitti...

Siinähän Lotan on hyvä harjoitella sisustamista..:))

Marika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marika kirjoitti...

Toi Jannen kommentti on totta, mutta mun kirjoittama :D Lähti väärältä meiliosoitteelta. Näkemisiin!!

Marjo kirjoitti...

Hieno juttu, kyllä sitä kotiinsa aina kaipaa jotain uutta ja osaksi myös käytännöllisyyttä joten olet onnistunut ehdottomasti!
Aurinkoista viikonoppua ja leppoisaa laskiaista!:)

Nonnukka kirjoitti...

Mööpeliralli on mukavata puuhaa :) Kaunista teillä on niin. Voi pikku Lotta on varmasti innoissaan :) Aivan ihanan väriset vaunut muutes! Leppoisaa lauantai-iltaa!

Laura kirjoitti...

moi! jes, onnea valaistumisesta, näyttää kivalta,ja kiva et myös toimiva! =) hauskaa viikonloppua koko teidän sakille! ;)

Veera kirjoitti...

Todella hyvä tila vaunuille. Meillä ne on edelleen tiellä. ;) Ja kiva korien säilytyspaikka. Meillä 4kk vanha vauveli, vasta opettelee leikkimään leluilla, mutta eilen tarttui lattialla pikkukoriin ja kyllä sen parissa kuluikin aikaa. Sanoin juuri mielelle, ettei paljoa kannata leluja ostella, kun suurin kiinnostuksen kohde on kori. ;)

puhkula kirjoitti...

Löysin blogisi, ja hurmaannuin. Kaunista, kaunista. Keväisen kaunista.
kiitos

Jane kirjoitti...

Siis tuo vaunujen paikka on tosi hyvä! Teillä on ollut siinä aiemmin joku lipasto? Oon luullut, että siinä on seinä takana mutta tuohan on tosi hyvä paikka :) Saiskos sua välillä lainaan - tää meidän luolakin kaipais vähän "valaistumista" :D

Marika kirjoitti...

Loistavasti toimii!!
Että voi pienestä ideasta olla niin suuri ilo!