sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

Testing,testing....

Heips!
Meillä, niin kätevä...jos toimiii, nettitikku on temppuillu ja reistaillu jo jonkin aikaa.Sitä on kuskattu ja huollettu ja vaihdettukin pariin otteeseen....ja nyt toivon tosissaan,että tämä nyt toimisi :)!
Puhelimen pikkuiselta näytöltä oon koittanu tihrustella blogeihinne ja omasta kommenttiloodasta oon lukenu jokaikisen.KIITOS PALJON niistä teille jokaiselle merkin jättäneelle <3!Nuo kommentit tekee tästä puuhastu just niin mielenkiintoista ja niin mukavan vastavuoroista.TYKKÄÄN siis jokaisesta jättämästänne kommentista :)!Ja täst edes...mikäli nää pelit ja vempaimet taas toimii...vastailen kommentteihinne ahkerammin.Sen lupaan :)!

Meillä lopuillaan oleva viikko (mulla viikko alkaa aina muuten maanantaista ;).Tiedän monia joiden viikko alkaa sunnuntaina ja päättyy lauantaihin.Minkälainen viikkojako teillä on ;)??)...siis se meijän kulunut viikko oli varsin tapahtumia täynnä oleva.Ja siksi siis niin mukava :).Saatiin pitää yövieraina mummaa&paappaa,tätiä ja rakkaita ystäviä <3!Tulevaisuuskin EHKÄ sai jotaki uutta suuntaa...siis ISO ehkä!Asiasta myöhemmin lisää tulette kuulemaan JOS se järjestyy.Voi oisin siitä niiiiiin innoissani.Mutta maltti on valttia.Sitä on monesti jo viime kuukausienki aikana huomattu ettEI kannata nuolaista ennenko tipahtaa.Toivotaan parasta ja pidetään kädet hartaasti ristissä :)!
Mies kävi maailman merillä seilaamassa ( =risteilyllä) ja me vietettiin lasten kanssa ulkoilu- ja lasten elokuvapäivää,pizzalauantaita unohtamatta!Ja karkkipäivää tietty :)!
Nyt vietetään vain lokoisaa sunnuntaita ja kohta aletaan valmistautua triplasynttäreille!

SULOISTA SUNNUNTAITA!

Jihuu,tää testaus tais onnistua... kuulumisiin :)


 


 
 

8 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Toivotaan, että asiat järjetyvät haluamallanne tavalla!!
Viikko alkaa maanantaina... toota kai..:))
Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

Johanna kirjoitti...

Viikko täälläkin alkaa maanantaina :) Ihania kuvia jälleen sinulla.

Päivi kirjoitti...

Hei, ei oo totta! Mä olin juuri tulossa kysymään, oliko sun mies sattumalta risteilyllä, MÄ NIMITTÄIN NÄIN SEN! Ja tunnistin! Siis aamiaisella. Mut en kehdannu mennä kysymään... ;) Voi vitsi, hassua! Miten pieni maailma! :D :D :D

-Päivi-

Sissi kirjoitti...

Kiva että toimii taas. :) Suloista sunnuntaita, meillä viikko päättyy siihen ja maanantaina alkaa aina arki.

Hanna kirjoitti...

Kiva että netti toimii taas, kauniita kuvia ja toivotaan että asiat järjestyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Marjo kirjoitti...

Oi kauniita kuvia,oon ihan samaa mieltä että kommentit on mukavia luettavia ja luen niistä jokaisen!terkkuja minunkin blogistani!

Eeviregina kirjoitti...

Voi toivottavasti teillä alkaa asiat järjestymään!
Kivan näköinen huone on pojille tulossa.
Meillä alkaa aina viikko arkisesta maanantaista. Ja taas on aika surullista, kun äiti on jälleen sairaalassa. Toivotaan paranemista.
Ja toivotaan että AURINKO SULATTAA tällä viikolla hirmu paljon lumikasoja!

Kikke kirjoitti...

IRMASTIINA: Kiitos samoin sulle kans ihanaa viikkoa <3.Katotaampas mitä tuleman pitää asioiden suhteen.Ihanaa ois jo ku joku johonki suuntaan sumplaantuis :).

JOHANNA: Kiitos <3

PÄIVI: No sieläpä sielä mies kävi seilailemassa :).Ja PIKKUSENKO ehkä oli mies polleena,ku sanoin,että "sut on tunnistettu laivalla" ;)!!!Oisitpa nähny ;)!
Meijän pikkukylän oma blogijulkkis...hah haa ;D

SISSI: Voimia ja iloa arkeenne <3

HANNA: Kiitos <3.Toivotaan,että tikut sun muut toimii jatkossa tiuhempaan.Tekee tästäki puuhasta huomattavasti helpompaa ;)!

MARJO: Kiitos kovasti <3.Pitääpä tulla "teille" vierailulle :).

EEVIREGINA: Just teitä tänä aamuna aattelin <3.Voimia ja jaksamista alkaneeseen viikkoon.Ja toivotaan äidillesi parempaa vointia ja paranemista <3.
Katotaan nyt mihkä nää meijän jutskat selviää.Reilu kolme kuukautta on tässä nyt jo ooteltu...kumpa jo kohta tulis joku selvyys.
Kevättä kohti ja aurinkoa...enkä muuten aiokkaa tehä tänään lumitöitä!!!!! ;)