maanantaina, tammikuuta 03, 2011

Vielä vuodenvaihteesta...

Uusi vuosi vastaanotettu ja siinä jo hyvin matkaan päästy.
Meijän alkanut "arki" on kovin erilainen ku yleensä,mies on kotona ja lapset ja minä ollaan siitä iloisia.Ens viikolla alkaa sitte pyöriä kerhot,neuvolat ja muut niin saa "arki" taas tietyt kehykset.
Vuodenvaihdetta vietettiin siskon ja sen perheen luona,josta on tän postauksen kaikki kuvat.(Pahoittelen,että osa kuvista on kovinki epätarkkoja :/!Koitin ilman salamaa ottaa oikein tunteikkaita otoksia...ja jokainen niistä on jollakilailla "tärähtänyt" :/...nutta näillä nyt mennään ja koittakaa aistia kuvista illan hämäryys ja sen luomat fiilikset ;D!)

Kotona ollaan vielä jouluisissa tunnelmissa.Kuusi vetelee viimeisiään,mutta ehkä se siihen loppiaiseen asti saa olla täälä tunnelmaa tuomassa.Taidan olla vähä "paikalleen jämähtävää"-sorttia... nyt ku joulua on koko syksy ootettu,niin en malttais siitä millää päästää irti ja pakata kaikkea laatikkoon :/!Samat fiilikset mulla on aina kesän kanssa,niiiiiiiiiiiin ku sitä ootetaan en malta siitä päästää irti!Vasta ku pakon eessä,ku syyskuun loppupuolella paleltaa jo paljaita varpaita niin,ettei ilman villasukkia enää mitenkää pärjää :/!
Jännä juttu,mutta samanlaista TARRAUTUMISTA mulla ei oo vielä ikää ollu talven kanssa ;) ...ja voin luvata,ettei myöskään tule!
Vaan sitte ku joulu on paketeissa ja vintille kannettuna ja kuusi pistetty takkapuiksi alkaa jo kovaa kyytiä JUHANNUSjuhlien suunnittelu :)!Mitä pakataan ja missä majoitutaan ym.ym. :)!Mun vuosikulku taitaa mennä niin,että juhannuksesta-JOULUun ja joulusta-juhannukseen :)!


Ilon päivä koitti toissa päivänä,kun yli 2 viikkoa umpijäässä olleet keittiön vesiputket suli,jihuu :)!Ne on näitä wanhan talon "rikkauksia"...pitää mielen virkeänä,mielikuvituksen juoksevana ja kummasti pidentää kärsivällisyyttä ;)!
Miten ihanalta tuntuukaa taas täyttää ja tyhjätä astianpesukonetta!On se kätevä peli!

Ei täälä kummempia tällä erää...kesää odotellessa 8)!!!

Touhukasta tammikuun ekaa viikkoa toivottelen!

10 kommenttia:

FanniAuroora kirjoitti...

Kauniita yksityiskohtia siskollaKIN! Tiedätkö, mulla on vähän sama fiilis joulukuusesta luopumisen kanssa, nii ja niitten valojen... Nautitaan niistä täysin siemauksin nämä muutama päivä=)

Kikke kirjoitti...

Niin tehään ;)!

tinttarus kirjoitti...

KAuniita kuvia! Irtipäästäminen joulusta on itselleni perinteisesti työlästä, mutta jotenkin kummalla tavalla osalleni tuli kaikenlaista jouluntunnelmaa hieman tummentamaan ja ehkäpä siksi enää tonttuvanhukset nököttävät puusohvalla ihmettelemässä, että miten se kaunis kuusikin jo sai mennä....OLi helpompi päästää irti. Lumikauneudesta ympärillämme en ole kyllikseni saanut, ihastelen ja kiittelen Luojaa tästä valkeasta lahjasta!
Iloa, valoa ja ihania arjen hetkiä alkaneeseen vuoteen!

Sissi kirjoitti...

No ei sulla kyllä ihan heti hermot mene, mää olisin varmaan jo repinyt pelihousuni jos putket olis jäässä. Vaan saa sitä täälläkin välillä miettiä, kun suihkusta tulee vain kylmää vettä kun lämmityspannu on sammunut. Kyllä sillon on ikävä kaupunkiin!

Kirsikka kirjoitti...

Ihanat, tunnelmalliset kuvat! Meillä taas tuppaa vesiongelma kesäisin tulemaan, varsinkin kuivana kesänä. Näitä oman kaivon ihanuuksia... Mutta ihana kuitenkin kun vettä taas tulee!:D

Kikke kirjoitti...

Tinttarus: Ompas ikävää tuommoset kaikenlaiset tummentamat :/!Toivottavasti tunnelmat on jo valaistuneet :).Mä tykkään kans osittain talvesta.Mutta sitku se kestää ja kestää ja kestää.... ja siihen päälle nää jäätymisongelmat :/!Siksi ootan kesää niin kovasti :).
Sissi: Sinä sen sanoit ;).Minä,niin paljo ku maalla viihdynki,niin nuina hetkinä ku putket sun muut on jäässä niin kaipaan kaupunkiin tai ainaki ees sitä,että vois soittaa vaan jollekulle(esim.isännöitsijälle!),että APUA meillä on putket jäässä!Tulkaa tekemään jotaki! ;)
Hermot ei menny vielä tästä 2viikkosesta...putket oli jäässä VAAN keittiöstä!Viime talvena meillä oli hetjet jos toisetki,ettei taloon tullu ku vessaan kylmää vettä!Ja ulkosauna oli jäässä siis vesijohto sinne 3KUUKAUTTA!!!!Joten tää tän talvinen on vielä kesyä ;)!
Viime kesänä eristettiin keittiön ulkoseinää ja aateltiin sen auttavan tätä jäätymisongelmaa vaan ei tainnu siitä olla mitään apua :/
Kirsikka: Eikö oo kumma,että kummasti sitä aivan perusasioita arvostaa,ku joutuu olemaan ilman niitä :)!

Äärelä II kirjoitti...

On niin nättiä siskosikin luona, että... Tuntuu kummalta lukea, jonkun putkien jäätymisestä, ei voi oikein ymmärtää, kun ei itselle tule vielä vettä =)

Nonnukka kirjoitti...

Onpas siskosi luona kaunista! Voi kevättä ja aurinkoa täällä odotelleen myös..ja toki kesää. Mukavia päiviä teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas nattia siskollasikin.Olin siina naapurissa aattona ja yritin kurkistella teille pain.oli teilla ainakin jouluvaloja.Meilla oli tosi kiva joululoma ja nautimme paljon ,mutta kiva oli taas palata kotiin.Olin jo unohtanut etta se talvi on niin kylma ja se kaamos.Nyt ymmarran paremmin kun haaveilette siita kesasta.Oikein hyvaa uutta vuotta teille ja kylla se kesa taas sielta tulee.Leena

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Löysin tänne tirlittanin blogista ja oitishan minä klikkasin itseni lukijaksi, niin ihania kuvia ja mielenkiintoinen blogi sinulla joten oikein ihanaa alkavaa tätä vuotta sinulle..