keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Joulu saapuu joka taloon!

Minä niiiiiiin vannoutuneena jouluihmisenä EN VOI antaa periksi huolelle ja murheelle!!!
EN tässä kohtaa: vajaa pari viikkoa ennen joulua!En kertakaikkiaan!!!


Sitä vaikka huijaa itteänsä,että kaikki on vailla huolen häivää...kunhan vain saa ja voi perheen kanssa joulusta nauttia täysin :).
(Voi kuullostaa oudolta,mutta se on mun selviytymiskeino tämän epätietoisuuden kanssa.)
Ja asiat kun ei useinkaa sillä omalla murehtimisella ja märehtimisellä parane vaan päinvastoin...ainaki täälä meijän huushollissa!Nyt vaan ootellaan mitä tuleman pitää ja koitetaan aina yks päivä kerrallaan mennä eteenpäin.JOS jollakulla on hyviä ideoita meijän tulevaisuuteen,niin iloiten otetaan niitä vastaan :).Meijän KAIKKI "suunnitelma B:t" on taivaan tuulissa...siellä nimen omaan ;).


Lasipurkit oottaa vihreitä kuulia ja Fazerin sinisiä konvehteja.Vielä niitä on turha täyttää...ovat kuitenki jo ennen joulua tyhjät taas ;)

Joulu tuli olkkariin...kin :)!Samoin ku vintin portaikkoon.(Kuten huomaatte,sieltä samasta paikasta on vallan ihanasti löytäneet paikkansa myös meijän talon jalkalistat!!!Ovat tainneet tuohon kulmaan tulla jäädäkseen... :/ !?!?On asioita jotka ON ja PYSYY...ja nää taitaa olla meijän talossa just "semmosia" asioita ;D)Taisinki mainita keittiön uusista jouluverhoista,jotka ompelin.Niistä on hankala saada hyvää kuvaa.Päivällä pimentävät sen verran ja sitte illalla kuvattuna näyttävät tältä.


TUNNELMALLISTA JA KYNTTILÄN LOISTEISTA JOULUN ODOTUSTA TOIVOTTELEN TÄÄLTÄ IHAN JOKAISELLE MEISTÄ <3

11 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Täällä joulufiilikset myös kadoksissa mutta eri syystä( se keväinen äitin poismeno tuntuu edelleen kuin eiliseltä). Mutta muiden vuoksi tässä on pakko joulu ympärille rakentaa, siltä ainakin tuntuu. Jotenkin hirveetä mutta kanavan vaihto tapahtuu heti mun toimesta jos kuulenkin joululauluja radiosta, en vaan kestä kuunnella, liian rankkaa. Mutta kyllä se aurinko paistaa vielä risukasaankin♥ Jaksamista ja joulumieltä teillekin.

Eeviregina kirjoitti...

Niin kauniin jouluisia kuvia! Ja teidän pihallannekin on tosi kauniita jouluvaloja! Ite en jotenkin jaksa nyt värkkäillä pihalle paljoa kynttilöitä enempää.
Niinän se on, päivä kerrallaan sitä mennään eteenpäin. Kyllä ne asiat jotenkin selviää, vaikka aluksi tuntuu kaikki kaaokselta.
Meilläkin tuli niitä sairastumisia yhtäaikaa silloin pari vuotta sitten, olin omaishoitaja kolmessa talossa samaan aikaan ja kaikki tuntui kaatuvan päälle. Nyt on jo huomattavasti helpompaa.
Toivotan oikein rauhallista ja mieltä virkistävää joulunaikaa teille kaikille!

Johanna kirjoitti...

Kauniita jouluisia kuvia. Ihanaa joulunodotusta sinulle.

Irmastiina kirjoitti...

Ihania joulusia kuvia. Hyvä, että et jää suremaan asioita joille, etä voi mitään.... Ainakaan tällä hetkellä.
Oiekin hyvää ja rauhaisaa joulun odotusta teille kaikille..:)

Kikke kirjoitti...

Miia: Kaikesta huolimatta toivotan teille myös tunnelmallista joulun aikaa <3.Ja sulle toivon,että kaiken sen surun ja suuren ikävän keskellä joulu tuntuu joululta ees pienen hetken kerrallaan <3.
Uskotaampa yhessä,että kyllä se aurinko sinne risukasaanki paistaa...ainaki jossaki vaiheessa <3.Jaksamista sulle myös!!

Eeviregina: Kiitos kovasti :).
Niin se elämä yllättää,eikä juurikaan aina niin kovin positiivisesti :/.Meijän kiireet loppu kertaheitolla!!!Pitää koittaa nyt ottaa siitäki se ilo irti minkä pystyy...
Jotaki on keksittävä,se on selvä.Aivot hyrrää tuhatta ja sataa,ku koittaa kaikenlaista pohtia ja miettiä.
Taivaan Isän tiedossa on kaikki-niin tämäkin!
Tunnelmallista joulun odotusta myös teille naapuriin :)

Johanna: Kiitos ja samoin sinulle <3

Irmastiina: Tuo on niiin totta.Asiat on vielä niin vaiheessa ja sekaisin ja täysin muiden hallussa nyt tuoreeltaan,että niille ei vielä mitään voi.Katotaan mitä tuleman pitää.Kyllä täältä vielä tavalla tai toisella noustaan...ja suunta ei oo ku ylöspäin :)!
Jouluiloa päiviisi <3

Hanna kirjoitti...

Kaunista siellä teillä, lähetän lämpöiset halaukset ja hyvää joulun odotus aikaa koko perheelle, kaikista murheista huolimatta, toivon sydämestäni että kaikki selviää mitä asioita sitten onkaan.Päivä kerralaan eteenpäin!

Sissi kirjoitti...

Rauhallista mieltä sinne teille kaikille! Epätietoisuus on rasittavaa, mutta ehkä uusi sivu kääntyy pikemmin kuin osaa odottaakaan. Voi kun osaiskin antaa vinkkejä, mutta on kyllä hattu tyhjänä! Mut tää tuli mieleen:

"Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."

Siu! <3

Jane kirjoitti...

Ja kääntöpuolena kaikessa kurjuudessa on se, että nyt teitä siunattiin kiireettömyydellä, yhdessäololla ja joulurauhalla. Toivottavasti osaatte nauttia siitä, vaikka monenlaiset asiat mielessä pyörivätkin! Halaukset! Ehkä nähdään vielä ennen joulua?

Päivi kirjoitti...

Toivon niin kovasti teidän ihanalle perheelle kaikkea hyvää. Ymmärrän kyllä niin tuon tunteen, epätietoisuus on sitä pahinta laatua... kun ei voi itse vaikuttaa asioiden kulkuun, vaan ne on jonkun muun käsissä. Kovasti tsemppiä täältä meiltä!
Tosi kaunista teillä siellä on, kaikesta huolimatta. Ihana joulutunnelma. <3

-Päivi-

Linda kirjoitti...

Niin kauniita ja tosi jouluisia kuvia!!! Toivon sydämestäni, että asiat selviävät ja saatte viettää rauhallista joulua kaikesta huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Niin se vain on etta jokaisella on omat murheet jossakin vaiheessa mutta kylla niista ohi paasee voin kertoa omasta kokemuksesta.Toivon teille kaikesta huolimatta oikein hyvaa joulunaikaa ja viela parempaa uutta vuotta!Huomenna ma lennan nuorimman pojan kanssa Suomeen ja olenkin aaton siina sun naapurissa.Ehka nahdaankin!T:Leena