torstaina, syyskuuta 16, 2010

Syysretki

No jo on kumma miten harvakseltaan näitä postauksia oon saanu aikaiseksi... :(!

Tällä kertaa tätä harrastusta on viivyttäny meillä majaileva syysflunssa.Tai ei oikeastaan...flunssahan meillä vieraili jo aiemmin,mutta tällä kertaa "kylässä" on kuume.Molemmat pojat ja minä ollaan jouduttu uhreiksi :(.
Tasaisin väliajoin kuume pukkaa pinnalle ja tätä rataa on nyt viikko vierähtänyt.Kurjaa -sanon minä!
Toivotaan,että kohta toivutaan :).

Tänään (ennen ku laitoin mittarin kainalooni!)  tehtiin kauan ootettu syys-metsäretki kera eväiden!
Ilma oli mitä ihanin ja aurinko vielä helli meitä säteillään :)!
Tässä meijän retkikunta:Ihania syysvärejä koko takametsä pullollaan.
Metsäpolun pientareet tarjoili pikkuretkeilijöille suut täyteen mustikoita ja puolukoita.Meijän reittiä reunusti ihana ja wanha kiviaita.
Oon ihan heikkona niihin ja mitä sammaleisempi aita on sen kauniimpi!
Usein mietin mitä kaikkea ne on nähneet ja millaiset ihmiset ne on alun perin siihen pykänneet ja miten aika on muuttunut niistä ajoista...


Mukava syyspäivä siis takana :)
    -------------------------------------------------------

Nyt buranaa ja peiton alle.Toivottavasti huominen ois jo parempi.


Kauniita unia!


Ps. Oulun reissustahan piti sanomani,että se oli oikein onnistunut ja teki kummasti terää :).
Mitää ihmeellisyyksiä/ löytöjä en tehny (lue: vähän harmittaa!) ,mutta jotakin kuitenki.
Ihanan ylellistä Stockkaa kierrettiin ympäri moneenki kertaan ja nautiskeltiin sen "ilmapiiristä" ;).Oih,niin kaunista.Se kauppa kummasti ihmisen sielua ravitsee ja piristää...ehkä hitusen enemmän ku nää meijän paikalliset S- ja K-marketit kylänraitilla... ;)!

7 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

Voi pikaista paranemista teidän perheelle! Syys retket luontoon on ihania, voi niitä värejä puiden lehdissä ja raitis tuoksu <3 Mukavaa viikonloppua!

Päivi kirjoitti...

Kauniita syyskuvia olet ottanut. Voi että, kun täälläkin tuo sade malttaisi tauota edes yhdeksi päiväksi...

Pikaista paranemista sinne peiton alle! :)

-Päivi-

P.S. Näin entisen työntekijän näkökulmasta se Stocka ei ole juurikaan S-marketia kummempi. Kalliimpi kylläkin. ;) Hih! Kivaa, että teillä oli onnistunut reissu!

Anonyymi kirjoitti...

Oi mita kuvia Suomen metsasta.Saisipa olla nyt siella retkeilemassa ja haistella raitista ilmaa.Ja poimia puolukoita suuhun ja kuulemma mummulla on tosi paljon omenia puissa.No todellisuus on sita etta matkaa sinne on muutama tuhat kilometria ja rikkaita ilmoja taalla viela saa odottaa.No nautitaan kukin oloistamme ja muistellaan sita Suomen syksya joka on jo melkein unohtunut.Pikaista paranemista ja kauniita syyspaivia!T:"naapurin sisko"

Hanna kirjoitti...

Ihania syksyisiä kuvia, kiva retki ollut teillä:) mukava kun pääsitte flunssasta huolimatta ulkoilemaan,pikaisia tervehtymisiä sinne teille, itsekin täällä poden syysflunssaa ja synttäreitä pitäisi järjestää huomiselle, mut tässä koneen ääressä taas istun hih :) pitäähän sitä nyt välillä huilata leipomusten lomassa:) Mukavaa viikonloppua!

Kati kirjoitti...

Moi Kikke!:) Kirjauduin lukijaksesi sen perusteella, kun joskus kyselin sulta FBssa teidän talosta ja remppaamisesta. Mielenkiinnolla seuraan kaunista blogiasi:)Itse ostimme pari kk sitten rintamamiestalon, ja projekteja riittää. Vaikkakin moni perusasia kuten putket yms. oli jo uusittu.

Toivottavasti ootte jo paremmassa kunnossa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia oot ottanu:) En ollenkaan huomannut, milloin olitte menneet tuosta meidän talon ohi:))Ainakin tie näyttää kovasti tutulta...
t. "terveiset naapurista"

Kikke kirjoitti...

Kultainen kiitos <3 toivotuksistanne ja ne kaikki tulee tarpeeseen...täälä kuumeessa mennään 4:ttä päivää :(.Tiiä miten se on nyt niin sitkiässä,pojat selvis päivän sairastamisella...!?
Jonna: Kirjauduin toiseenkin blogiisi ja sielä näytti taas niin kauniilta,että voi ;)!
Päivi: Oon ehkä ihan kade,että oot ent.Stockan työntekijä,hih ;)!
Kallishan se on ku mikä,mutta niiiin jotenki "ylellinen".Ne parfyymi-,kodin- ja vaateosastot ja kaikki.Meijän S-marketissa(ainaskaa) ei ihan samalle sfäärille pääse ;D, vaateosastoki ku taitaa rajoittua sekä yhdenkoon että haarakiilasukkahousuihin...ai niin ja onhan sielä kahta väriä tennissukkaakin,jossa varressa lukee koriasti,että KÄLVIÄ ;D!!!Hahaa ;D!
Naapurin sisko :) :Tehdään niin ja toivottavasti kuvien välityksellä saat hiukan ees syksyn tuntua sinne kauas,kauas :)!
Hanna: Jokos sä oot toipunu?Toivottavasti teijän kekkerit sujui mukavasti :)
Kati: Onnea uuteen kotiinne <3.Ja mukava,että tulit tänne :).Toivottavasti viihdyt!Tämä projekti on viime aikoina edenny (ihan liian!!!) hitaasti...mutta niinhän sitä luvataan,että HILJAA hyvä tulee... ;)!
Naapurille: Mukava saada naapureitaki tänne,tervetuloa :).Ootko punaisen vai vihreän talon naapuri.. ;)??