keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

KIIRE

Mistä ihmeestä meijän taloon rantautui tuo ainainen KIIRE ja joka jäi vielä oikein olemaan asti :/??
Eikä sen lähdöstä VALITETTAVASTI oo merkkiäkään...saati tietoa...


Aina on kiire jollakulla meistä johonki...!

Ja aina lähtöön kuluu se "yllättävän" pitkä aika,vaikka miten varaat lähtöpuuhiin reilusti aikaa.Viimeistään siinä vaiheessa ku ollaan ulko-ovella yhdeltä puuttuu lapaset,toisella on eri pari kengät...ja kolmannella tietty se KAKKA...!!!!
Lapsille hoetaan jatkuvasti "Nopiasti nyt-tulukaa jo-meillä on kiire!" EI HYVÄ, enkä tykkää, EN sitte YHTÄÄ :(!


Miehen alati muuttuvat työvuorot ja pitkät työpäivät ja -yöt tekee meijän elämästä tosi hektistä.Ja yrittäjyyden "ihanuus" on olla aina tavoitettavissa...ja se pitää miehen aina kiireisenä ja osaltaan vaikuttaa koko meijän perheen elämään.


Luulis,että näin kotiäitinä ei muuta oiskaa oo ku aikaa ja rauhaa ja seesteisiä päiviä :).
Mutta niin ei vaan oo meijän huushollissa.Miten se KIIRE tuli ja sekoitti aivan meijän tuikitavalliset arkirutiinitki??
Aina on joku asia tekemättä ja se pitää tietty kiireellä hoitaa.KIIRE sinne ja KIIRE tänne...
Musta tuntuu oikeesti nykyään siltä,että päivät ei enää riitä yhtä paljoon ku ennen...vai oonko vain jostain syystä ja jossain vaiheessa menettäny,ennen niin hyvän ja toimivan, organisointikyvyn lähes kokonaan???Vai mistä tässä on nyt kyse??


Miten tämän KIIREen sais karistettua matkoihin meiltä?


Tahtoo rauhalliset päivät ja elämän hetket takaisin!Samoin ku sen seesteisyyden!Aikaa vain olla ja nauttia yhdessä olosta ja elämästä ja vain joutenolostakin!Enkä tarkoita tällä laiskottelua vaan ihan tavallista,RAUHALLISTA elämää.

Täytyy pistää elämänmeno tarkkaan syyniin ja koittaa karsia pois siitä kaikki se ylimääräinen ja aikaa viepä ja joutava(kin) puuhastelu.Ja aika iso merkitys olis sillä,että edes joskus osais sanoa EI!Meillä molemmilla mieheni kanssa on se vika,ettei oikein osata sitä sanaa käyttää(ainakaa muiden kysyessä)... :(.
Sitten monesti tehdään ja toimitaan muitten ehdoilla ja muiden parhaaksi...eipä tietenkää siinäkää mitään pahaa oo...PAITSI siinä vaiheessa jos se kaikki menee oman perheen ja perheen ajan edelle...


Rauhallista viikkoa ja elämänmenoa itse kullekkin <3!

Ps. Konvehtien (jo ajat sitte luvatut!!) reseptit on tulollaan...jahka vaan ehdin ne tänne laittaa ;)!Se on tää KIIRE,joka hidastaa.....tiiättehän...   :/


Ps. Kaiken KIIREen keskellä unohdin mainita,että aattelin laittaa arvonnan pystyyn sitte kun kävijöitä on TÄYS 100...alan jo miettiä sopivaa arvontavoittoa,ettei tuu TAAS kiire... :)!

10 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Aivan ihanan ja kauniin blogin löysin! :) Lukijaksikin heti kirjauduin.

Meilläkin asustelee tuo sama kiire, päivästä päivään, vuodesta toiseen. Ollaan myös yrittäjiä, ja ei oikein ikinä päästä töistä eroon, miehellä ainakin ne mielessä jatkuvasti. Mutta itselle tässä tehdään, vaikka ei aina siltä tunnu.

Onnea vielä tyttösen johdosta, ihana perhe teillä. Ja mukavaa syksyn jatkoa!

Kikke kirjoitti...

Teija : KOVASTI TERVETULOA!!MUKAVA ETTÄ LÖYSIT MEILLE ;)!Ja KIITOS sanoistasi <3
Kiireettömiä (niin kuin vain suinkin se on yrittäjillä mahdollista!!) ja aurinkoisia syyspäiviä teille :)!

malla kirjoitti...

ihan niinku olisin ite kirjottanu tän!!:)
meillä on sama juttu! kaikki tuntuu olevan yhtä tulemista ja menemistä..ja ahistaa ku viikko on itelläki buukattu täyteen ennenku se ennättää ees alakaa!
meillä on nämä viheliäiset marjat,jotka vie meiltä iskän!hyvää on se,että on töitä mutta olis kiva nähäki joskus:)

olinko näkevinäni teiät viikonloppuna täälläpäin?! hallin toisella laialla menitte ja sulla käärö kainalossa??

yritetään jaksaa ja selätetään kiire yhteistuumin! <3

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Samaa liikkeellä kai monessa perheessä? Niin täälläki, ja jos ei kiire niin sitte ei vaan saa aikaseksi jotain tekemätöntä...hyvä teksti.

Sissi kirjoitti...

Voi ei...kiire ei oo kiva.

Minä en oikeen liiku mihinkään jos ei oo pakko. Kaupassa käyn yksin kun on välttämätöntä. Muuten ollaan kotona. Lapset käy naapurissa leikkimässä ja joskus muualla. Välillä käydään yhdessä ajelulla/kirjastossa tai mitä nyt keksitään. Ei ole ollut kauheen kiire. Jotenkin stressaannun heti kun on vähänkin enemmän touhua, joten yritän rauhoittaa arjen kotonaoloon. Tylsää? Kyllä välillä. Rauhallista ja kiireetöntä? Jees! :)

Tosin meillä mies on päivätöissä ja mä kotona, lapset koulussa päivän. Ei ihan käy vertaaminen sun tilanteeseen kun pienten kanssa sitä on automaattisesti vähän hektistä. Toivottavasti saat tilanteen rauhoitettua!

Vaikka nautin tästä rauhasta, mietin yritystoimintaa...

Tulipa kauhee sepustus... Tarkotus oli vaan tsempata! Jaksuja!

Päivi kirjoitti...

No tämähän oli ihan kuin mun suusta! Meillä oli tuossa juuri ennen kouluje alkua ihan KAMALA hektinen aika, varmaan 3 vkoa meni niin, ettei menossa ollut mitään järkeä. Aina joku oli tulossa tai menossa, oli vieraita ja ohjelmaa ja se ei lopulta ollut kovin kivaa enää, kun ei jäänyt yhtään aikaa mihinkään, siis ihan vaan perheen kanssa olemiseen. Ja tuttua on myös tuo, ettei osata sanoa ei... Ja sitten ollaankin yht'äkkiä tilanteessa, ettei jää aikaa ollenkaan itselle ja perheelle, vain siihen olemiseen. Huoh.

Tuttuja ongelmia siis. Tsemppiä sinne kiireeseen, toivottavasti helpottaa jossain vaiheessa. :) Kauniit kuvat muuten. :)

-Päivi-

Nonnukka kirjoitti...

Siis kuullostaa niin tutulta! Me oli jo kiirettä vielä kun olin kotona ja kiivastuu entisestää nyt kun töihin palasin..joskus tahtoo siihen kiireeseenkin ihan väsyä kun jatkuvasti pitäis olla siellä ja täällä..Huh!

Tsemppiä ja toivotaan, että rauhallisempi vaihe tulee pian :)
Mukavaa viikkoa! Niin ja arvontaa odottelen jo kovasti :)

ANNAO kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti kiire menee pian ohi ja pääsette hieman huokaisemaan!
Mukavaa viikon jatkoa sinne :)

Kikke kirjoitti...

Kiitos KAIKILLE kommenteistanne,ne ne on AINA niin mukavia <3!
Ja kiitos tsemppauksesta :)!
"Mukava" tai voiko se nyt niin mukavaa olla(?!?),ku kuulee,että sama kurja kiire vaivaa muitakin huusholleja... :)!
Kaikille meille kiireisille toivotan kaikesta huolimatta oikein mukavaa viikkoa ja (edes pieniäkään!!!) rauhallisia ja levollisia hetkiä sinne arkipäivien keskelle <3.
Malla: Juu varmasti näit ja loppuajasta varmaan jo kuulitki ;)!Olipa harmi,että mä en nähny sua :/.Vielä oikein matkalla tullessa aattelinki,että oispas kiva nähdä teijät sielä...no joku toinen kerta :)!Me tehtiin oikein pikavisiitti la-illasta su-iltaan.

Sari kirjoitti...

Kiirua löytyy täältäkin, välillä täytyy miettiä miten kerkiä edes ruokakauppaan! Siksi rakastankin viikonloopuja, tosin välistä jalkkis pelit häiritsee sitäkin eloa.