lauantaina, toukokuuta 01, 2010

Vappumuisteloita...

VAPPU-mikä varma ja ihana kevään merkki :)!

Muutama niistä on jääny erityisesti mieleen...

Vuosi sitte vappuna tehtiin ahkerasti pihakivetystä ja nautittiin helteistä...jopa niin,että poltin auringossa olkapäät!
Tänä vappuna sitä vaaraa ei taida olla ;)!


Pari vuotta sitte me vietettiin vappua Kyproksella lomaillen <3


Sitä edellisvappu tehtiin meijän nykyistä keittiön lattiaa,keskellä remonttimylläkän...raksalla eväinä omatekoiset simat ja munkit  ;)!


Muutamana vuonna vappupiknik on nautittu Turussa Aurajoen rannalla.


Joku vuosi sitte (vuosia tästä on kyllä jo ainaki 10!!!) lähdettiin tuttava perheen kera vappupiknikille,korit pakattuna pullolleen herkkuja :)!Ilma muuttui aikalailla karuksi automatkan aikana...vähän samanlaiseksi kun nyt on: vettä ja vilua :(!Mutta kun oli piknikille päätetty lähteä,niin sinne mentiin...
Aikamme ajettuamme päädyttiin syömään piknik-eväitä Angelniemen kirkon parkkipaikalle,pakettiauton takaosaan...sateelta suojaa...kylmä oli ku mikä,mutta mukavaa oli ja ompa sille muistolle monet,monet kerrat naurettu ;).Ja yhtä hyvältä sima ja munkit maistui sieläki :).


Teini- ja nuoruusvuosina lähdettiin, pikkuFiatin takaikkuna ilmapalloja ja serpentiiniä täynnä,joka vappu Isonkyrön nuorisopäiville katsastamaan tyttöporukalla lähipitäjien pojat <3!


Ehkä kaikkein parhaimmat vappumuistot muistuu mieleen niistä lapsuudenvapuista...
Vappu oli SE rajapyykki jolloin sai kääriä sukkahousut talviteloille,odottamaan syksyn kylmiä,koleita tuulia ja kaivaa kesähameet kaappien kätköistä :)!Samaten ku kesäsandaalit jos niitäkään enää siinä kohtaa malttoi käyttää,vaan juostiin paljain jaloin :)!Vappuna oli aina lämmintä ja aurinkoista...ainakin muistoissa ;)!
Vappuna...silloin ja siitä ALKOI KESÄ :)!!!!Oi niitä aikoja...


MUKAVAA ja MUISTORIKASTA VAPPUA KAIKILLE <3

8 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Kivoja muistoja.
Minakin muistan sen tunteen,kun sai eka kerran paljain varpain juosta nurmikolla.Siita alkoi kesa!
Meidankin vappuohjelmaan kuului monena vappuna lahiseudun nuorten miesten katsastus nuorisopaivilla eri puolilla Pohjanmaata.Ei loytynyt sielta!hih.

Nonnukka kirjoitti...

Voi miten ihania muistoja! Vappu on kyllä varma kevään merkki, kumpa olis vain tosiaan ollut aurinkoista.. Mutta Hauskaa Vappua vesisateesta huolimatta :) Ihania kuvia!

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihania muistoja.
Ai Isossakyrössä kävitte.
Minä olen sieltä kotoisin.
Siinä Kyröjoen rannalla on kotitaloni.
Iloista Vappua teille!

Anonyymi kirjoitti...

OLIPA KIVOJA VAPPUMUISTOJA.MINAKIN MUISTAN ETTA SIITA SE KESA ALKOI JA OLI ILMAT SITTEN MITKA OLI.AITI TEKI HETI AMPARILLISEN SIMAA JA TIPPALEIVAT KUULUI ASIAAN.ILMAPALLOT JA SERPENTIINIT OLIN MELKEIN UNOHTANUT MUTTA NYT NAIN NE SUN BLOGISSASI.
MA OLEN MUUTEN SE TOINEN SUN NAAPURIN SISKO JOKA ASUN ISRAELISSA.
SULLA ON TOSI KIVA BLOGI.

Nanna kirjoitti...

Kivoja muisteloita. Viime vappu oli kyllä sään puolesta ihan mainio :)
Iloista vappua vesisateesta ja kylmyydestä huolimatta!!

Päivi kirjoitti...

Hih! Ihania, hyväntuulisia vappumuistoja. :) Aurinkoisena muistan minäkin oman lapsuuteni vaput. Toivottavasti myös omat lapset tulevat joskus muistelemaan samoin... :)

-Päivi-

Kikke kirjoitti...

Lisay: En löytäny sieltä omaani minäkää,vaikka samoilla nuortenpäivillä on kuljettuki...ei tainnu vaan aika olla oikea :).
Nonnukka:Vapun kurja sää on onneksi vaihtunut ihanaan aurinkoon 8)!
LeenaJohanna: Isokyrö oli aikanaan ihan MUST ;).Ja teillä sielä suunnalla on niiiiin koreita taloja ;)!
Mun naapurin toinen sisko ;D: TERVETULOA MEILLE ;)!Mukava,että sinäki löysit tänne,toivottavasti viihdyt kanssamme :)!
Nanna: Ehkä taas ens vuonna sää suosii vapun viettäjiä...toivotaan :)!
Päivi: Monesti kans mietin,että millaisia muistoja sitä omille lapsille tarjoilee ja antaa eri tilanteista.Toivottavasti oikein lämpöisiä,mukavia ja mieleenpainuvia <3.

HaHa kirjoitti...

Löysin blogisi monen mutkan kautta - kaunista!

Isossakyrössä oon minäki monet Vaput miehiä tsekkaillu (nuorisopäivillä nimenomaan), mutta se oikea löyty jostain ihan muualta.=)

Ite oon Kokkolasta kotosin ja miehes on aikas tutun näkönen, vaikka nimee en saa päähäni millään ilveellä. ;) Kiva nähdä että vakka on löytäny kantensa ja sovitte yhteen täydellisesti! Tuloksena vielä kaks tollasta hurmuripoikaa.<3

Siunausta kevääseenne!