torstaina, toukokuuta 06, 2010

Ostosreissun ihanuuksia

Tämä aamu alkoi lääkärikäynnillä pikkumiehen kanssa,koska kuume jatkuu ja jatkuu vaan :(.Pikkuressukka vakuuttaa olevansa ihan terve,vaikka kuumemittarin lukemat näyttää ihan toista :(.
Alkaa nämä ihanat kevätpäivät olla tuskaa ite kullekki,näin sisällä vietettynä...
Mutta ei niin paljon huonoa ettei jotain hyvääkin.... KAIKKI talvivaatteet,kimpsut ja kampsut on pestyt ja puhtaana ja varastoituna :)!Ja viikkosiivot tuli tehtyä jo eilen,jihuu :).

Onneksi sain ihanan mummun avuksi meille poikien kanssa täksi päiväksi,jotta pääsin käymään kaupungilla asioilla ja äitienpäivälahjaostoksilla ja Repen synttärilahjasta osa oli myös vielä kaupan hyllyllä.

Jotaki ihanuuksia tarttui mukaan ihan muuten vaan,paikallisesta ihanasta sisustuskaupasta :)!


Ihana sinkkiämpäri oli alehyllystä ja siihen istutan viikonloppuna ensimmäiset orvokit :)!

Sitte tuo hemppis-vaaleanpunainen sai musta TAAS(???!) yliotteen ja ihan PAKKO oli ostaa tuo palloinen keittiöpyyhe,jota varmasti kyllä käytän pöytäliinana.

Ja entäs sitte tämä kangas......

...aivan ihanaa...
Harmittaa jo nyt että raaskin ostaa sitä vain niin vähän...siitä taidan tehdä kans pöytäliinan ja ehkä tyynykankaiksi haen sitä lisää...


Kotona mua ootti päikkäreillä olevat pojat,töistä kotiutunu Kulta ja tämä IHANA ÄITIENPÄIVÄKUKKA:


Mä niiiiiiin tykkään valkoisista kukista ja hortenssia on yks mun lemppareista!

Pikkumiehen voinnista riippuen mun seuraavat 2päivää menee siskon työpaikalla: KUKKAKAUPASSA RUUSUMYYJÄNÄ :) ja kiireapulaisena...tiiä sitte aiheutanko ite sen kiireen tolloilullani toisten jaloissa ;)...vai miten käy... se jää nähtäväksi ;D

10 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Ihana hortensia!:) Ja valkoisena ihan paras! Vaihtaakohan se väriä vielä? Ja voikohan sen istuttaa maahan?Vai onkohan ne eri hortensioita jotka kestävät ulkona...hmm..tulipas kysymyksiä!:)Mutta itsekin haluaisin hortensian,se on niin kaunis!

Onnenkyynel kirjoitti...

Suloiset on ostokset=) Kesällä mullakin noi ostokset tahtoo olla vähän hempeemmän sävyisiä..Minäki sain tänään omalta äidiltä äitienpäivä ylläriksi valkoisen ruukkuruusun.
(Tietää myös, että tykkään niistä niin)
Kiitoksena kuulemma siitä, että ainoana lapsena olen tehnyt omasta äidistä 6 x mummin=)

Jonna kirjoitti...

Kaunis on tuo hortensia! Ja ihania ostoksia! Kyllä isovanhempien apu on niin korvaamatonta! Voi tuosta kankaasta saapi ihania ompeluksia tehtyä! Paranemisia pienelle ja voimia äidille!

Eeviregina kirjoitti...

Toivottavasti teillä ollaan jo tervehtymään päin! On niin ihanaa olla pihalla, edes iltaisin, vaikka työt imee melkein kaikki mehut tässä vaiheessa. Kyllä sinäkin kohta sinne pääset touhuamaan.
Mehän voidaan vilkutella noita vaaleanpunaisia kankaita ikkunasta toisillemme... Ihana hortensia. Varmaan myyt kukkakaupassa muutaman sata ruusua ja hortensiaa... on varmaan tungosta.
Aurinkoista ja mukavaa loppuviikkoa!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ihania ostoksia sinulla! Tuo vaaleanpunainen hiipii meillekkin aina keväisin ihan salaa ;)

Laura kirjoitti...

Mä tänään MELKEIN ostin Hortensian, mutten sit kuitenkaan "raaskinut" ja nyt harmittaa.. Kaunis kukka on. Ja nuo ostoksetkin on aikas kivoja... :)

Toivottavasti pikkumiehesi tervehtyisi pian!

Anastasia kirjoitti...

Ihania ostoksia! :) Hortensiat ovat upeita!

Lisay kirjoitti...

Kauniita kankaita olet loytanyt ja sinkkisangonkin huolisin!!!
Taytyypa ostaa sapatiksi vahan kukkia poydalle,niin ovat samalla aitienpaivakukkaset.Taalla ei aitienpaivaa vieteta koskaan,joten joudun itse ostaa itselleni kukat...
Pikaista paranemista pikkumiehelle!!!

PirjopauliinaL kirjoitti...

Minäkin pidän hortensiiasta, valkoisesta erityiseti. Ihanaa tuo ruusukangas, siitä tulisi myös ihana tilkkupeitto :)
Selailin blogiasi pitkään, monenlaista mukavaa...
Tulen uudestaan!

Jonna kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jotain <3