tiistaina, toukokuuta 25, 2010

Monenmoista puuhastelua

Viime kertaisesta päivityksestä on ehtinykki vierähtää tovi jos toinenki...ja ihaniin kommentteihinne (ISO kiitos niistä KAIKISTA :)!!) aion kyllä vastailla,en vain vielä oo ehtiny...

Viime viikon ihanat helteet piti meijän väen ulkona aamusta iltaan ;).Auringosta ja lämmöstä nautittiin täysillä 8).Eikä sisällä malttanu pysyä millään (...ja siltä on huusholli tänään näyttänykki,että sielä on vain käyty kääntymässä ja vaatteita vaihtamassa,syömässä ja välillä nukkumassa ;)!!).

Pihapuuhia koitin saada tehtyä niin paljon kuin vain suinkin,tämän vattan kanssa pystyy.Paljon jo saatiinki aikaan,mutta vielä tekemistä riittää vaikka ja kuinka!Yhtenä päivänä sain siskoni avuksi ja laitettiin meijän saunan edusrinne kuntoon.Se on kaikkein näkyvimmällä paikalla ja aina osuu silmiin ja nyt on mukava,kun siinä on kasvamassa muutakin ku pelkät rikkaruohot :).Nyt toivotaan vaan hyviä ilmoja ja suotuisaa kasvua ;)!
("Kameramies" ei oo nyt yhtään pysyny menossa mukana...mutta koitetaan paremmalla onnella tuonnempana.)

Viime viikolla oli myös muskarin kevätjuhla,jossa laulettiin täysin palkein vielä ennen kesälaitumia ;)

Viikonloppuna oli pakko "kattoa totuutta silmiin" ja sanoa se ääneen,että: "MEIJÄN VINTTIREMPPA EI VALMISTU ENNEN VAUVAN SYNTYMÄÄ!!!!" :(     *pureehammasta,nieleeitkua,täynnäkiukkua* :(
Harmitus on aivan hirviä,pettymyksestä puhumattakaan!
Vaan ei se auta...


Koko tämän sateisen päivän oon koittanu pistää KAIKEN mielikuvitukseni peliin ja oon rymsteerannu täälä huonekaluja (TAAS!)  pitkin huushollia ja koittanu keksiä "sopivaa" tai ees kohtuullista ratkaisua siihen "MITEN SAADAAN 5 HENKINEN PERHE SOVITETTUA PARINKYMMENEN NELIÖN MAKKARIIN... "+kaikki sängyt,lipastot,vaatekaapit,lelulaatikot ym.ym.ym.
Nyt on urakka valmis ja huone vauvan sänkyä vaille mallillaan :)!Kyllähän nuo neliöt aikaslailla tiukalle meni,mutta (hoitopöydän ku jättää pois,niin...) MAHDUTAAN :)!Mikään ei oo niin kekseliäs,ku nainen ;)!
(Kuvia tästäkin "tilaihmeestä" ja uudistuneesta makkarista ;) laitan myöhemmin...kaikki sänkyvaatteet laitoin pesukoneen kautta,joten eivät oo vielä paikoillaan).
Kello rientää jo aivan pikkutuntien lukemia ja NukkuMatti kutsuu mukaansa.
Toivottavasti huomisaamun herätys ei oo yhtä kurja ja inhottava,ku tänä aamuna...
Syvästä unesta herään siihen,että HIIRI rapistelee meijän keittiössä... YÖK :(!Mä en montaakaa asiaa niiiiiiiiin inhoa,mutta nuo hiiret ne menee mun sietokyvyn yli :(!Ja nämä hiiret jotka meillä käy,saavat jostaki selville miehen työvuorot...ne tulee AINA silloin ku Repe on töissä!!!Oli sitte vuoro mikä tahansa :(!Ja mää niiiiiin inhoan....!
Nyt on hiiren karkottimet ja -killeröt taas viritetty paikoilleen,mutta ihmettelempä vaan,että mitä ne tekee meillä TÄHÄN AIKAAN VUODESTA... :O??????

5 kommenttia:

Adolfina kirjoitti...

Heips! Piipahdan usein sivuillasi ja ajatelinkin että onkohan haikara tullut ennenaikaiselle vierailulle, kun sinusta ei ole kuulunut! :) Seinälläni on myös samanlainen höyhensydän, kuin sinulla! Ps. Laitoin s-postiisi viestiä! Koleasta ilmasta huolimatta, mukavia kesä-päiviä, masun ja poikien kanssa!! =D

Lotta kirjoitti...

Vähän sama homma meidänkin huushollissa; viime viikko oltiin pihalla aamusta iltaan ja koti tosiaan sen näköinen. No, ehkä tällä sadeviikolla nyt on sitten aikaa siivoilla sisätiloja? Tänää tulee kyllä anoppi katsomaan lapsia, niin päästään miehen kanssa yhdessä laittaa piha-aitaa paikkaansa :) Tionne märkään mutaan kun en mielelläni ota lapsia mukaan sotkemaan itseään.
Voi itku, kun teidän yläkerran remppa ei valmistukaan :( Voin kuvitella että harmittaa. Mutta hyvä kun sait teidät mahtumaan yhteen makkariin! Eikä loppuraskautta kannatakaan viettää hikihatussa remontoiden ja stressaten, otat rennosti vaan, kyllä se yläkertakin siitä valmistuu :)
Hyvä täällä sanoa, kun ite stressaa ja ahdistuu tosta pihasta, että tuleeko se kuntoon IKINÄ. Ja yläkertakin on niin kaamee etten siellä suostu edes käymään! HUOH. Mutta jaksamisia teille! :) ens viikolle povattiin jo taas helteitä, aah...

Onnenkyynel kirjoitti...

Kaikki kauniit kesäpäivät kannattaakin ehdottomasti viettää ulkona, koskaan ei tiedä kauan ne kestää.
Nyt on ollut niin harmaata ja sateista.
Onneksi vietettiin täälläkin aamusta iltaan melkein pihalla kaikki kauniit päivät.

Tilaihme ratkaisut on minullekin tuttuja.
Asuttiin ennen 100 neliön kodissa, me kaikki 8.
Mutta mahduttiin itseasiassa tosi hyvin, vaikkakin tilaahan kaikki toki kaipasi!
Järjestelykysymyksiä ja kekseliäisyyttä vaan, niin lähes kaikki onnistuu :)

Sissi kirjoitti...

Varmasti harmittaa kun remppa viivästyy. Tunnistan tunteen... Ja hiiret! Meidän Mickey jäi loukkuun, onneks, mutta silti olen löytänyt kakkaa toisesta komerosta. Ei silti ole käynyt loukkuihin, joten kai se oli edesmennyt Mickey.

Kikke kirjoitti...

Adolfina: Kiva,että poikkeat meillä useasti :)!Tiiäkkö nyt vasta huomasin sun s-postin....ANTEEKSI ihan hurjasti :(!Vastaan siihen het ensitilassa.!Ompa kurja,ettäoot joutunu vastausta oottaan vaikka miten kauan :(!!!!Oon niiiiin pahoillani!
Lotta: Saitteko,sateesta huolimatta, piha-aidan paikkaansa??Tuo lastenhoitoapu on kyllä vertaansa vailla ja kultaakin kalliimpaa...kaikkia ku ei kerta kaikkiaan vaan voi/pysty tehdä lasten kanssa.Puhtia ja pitkää pinnaa puutarhan kanssa...toivottaa nim.Tiiän tunteen ;D!
Onnenkyynel: Onneks ei olla mekään totuttu suuriin neliöihin ja sopuhan se sijaa antaa ;)!Ehkä suurin ongelma näissä pikkuneliöissä on tuo säilytystilan puute,vaatekaapit pullistelee liitoksissaan,ku kaiken on vaan mahduttava!Kaikki lipastot+muut on kuormitettu samaan tehtävään ;)!Mutta näillä mennään ja aivan varmasti pärjätään :)!
Sissi: Kyllä se harmittaa :(!Vielä vähä aikaa sitte kaikki näytti sen suhteen niin lupaavalta vaan sitte tilanteet muuttuu yhtäkkiä ja suunnitelmat niitten myötä.Mutta ei se nyt auta,otetaan vaan alakerran neliöt "tehokäyttöön" :)!
Et voi uskoa...jos eilen aamulla meillä vieraili hiiri,niin tänä aamuna keittiön matolla istua kökötti SAMMAKKO!!!!YÖK!Ja mistä ihimeestä se sitte siihen tuli...???Käsittämätöntä!!!Heti pistäisin poikienpiikkiin,mutta ku ei olla voitu ees olla ulkona,ku täälä on niin satanu :(!Tiiä tohtiiko sitä aamulla silmiä ees avata...tiiä kuka keittiöstä vuorostaan löytyy... :O??