torstaina, huhtikuuta 08, 2010

Mööpeliralli...

Tiiättekö semmosen ihmeellisen ketjureaktion ...että jos huusholliin tulee joku uus huonekalu tai tavara...ja ku sille on löytyny sopiva ja oikea ja hyvä paikka,niin kohta pitää siirtää sitä seuraavaa tavaraa tai mööpeliä siinä vieressä...ja sitte sitä seuraavaa...ja sitte TAAS sitä sen edellistä...jne.jne...aivan loputtomiin asti tai ainaki siihen,että koko huusholli on uudessa uskossa ;) ...???

Meillä tuon kaiken sai aikaan ne Maurin Makasiinin löydöt,joilla uusin meijän olkkarin "toimistonurkkauksen"...nurkka on vielä vähän kesken,joten laitan siitä kuvia myöhemmin.

Koko eilisen päivän kuskasin lipastoja sun muita huonekaluja paikasta toiseen,jopa liianki kanssa...illalla vatta juili sen verran,että tänään piti pitää vapaapäivä mööpelirallista.

Mutta eilen siis... makkarin lipasto muutti kuistille ja puuarkku olkkarista käytävälle...
...ja käytävän lipasto makkariin:


Samalla koitin vähän romantisoida <3 meijän makkaria,sikäli ku se onnistuu....(Meillä makkari on ku mikäki monitoimihuone...se toimii milloinka lasten huoneena,leikkihuoneena,makkarina ja milloin kodinhoitohuoneenaki...ainaki pyykkipäivänä....Ootan ku kuuta nousevaa uutta vintin makkaria ja sen valmistumista!!!)


Mööpeliralli jatkuu taas joku päivä ;) koska en oo vasta siirtäny ku osaa tavaroista... ;)
Joten kuulumisiin...  :D

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kuulostaa kyllä tutulta! "Nyt on ihan hyvä, mutta miltä se näyttäisi jos..."

Itselläni on sama hiusten laiton kanssa. Pitkään ensiksi laittaa tukkaa ja se on aikastlailla hyvä, mutta joku pieni juttu häiritsee. Sitten puretaan koko juttu ja yritetään tehdä sama mikä äskön mutta vielä paremmin, mutta totuus on, että se onnistuu entistä huonommin.

Itse naureskelen aina, että Tikkurilan mainos on oikeassa. "Siitä se ajatus sitten lähti"

Lisay kirjoitti...

Meilla on niin taytta huoneissa,ettei paljon ole mahdollisuuksia huonekalujen siirtelyyn.
Siis pienet huoneet ja liikaa huonekaluja...
Yrita nyt olla siirtelematta mitaan.Olin itse samanlainen raskaana,elamani kunnossa,mutta vauva ei aina niin tykannyt rehkimisesta.
Toivottavasti saatte pian lisaa tilaa ylakertaan!

Maarit kirjoitti...

Rouva rauhoittuu nyt vaan sen rehkimisen kanssa!!! :)

Nonnukka kirjoitti...

Tutulta kuullostaa :) Näin se juuri menee! Kauniita kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

niin tuttua!!! ompas sievää! :)

Pakkasakka kirjoitti...

Kuulostaa...hmmm...kivalta - tuo huonekalujen ja tavaroiden siirtely paikasta toiseen, siinä sitä energiaa palaa :) Ja intoa riittää. Näin se vaan yleensä käy. Kävin lukaisemassa aiemmatkin väliin jääneet postaukset, keväthän se on selvästi tulossa.

Kikke kirjoitti...

Jaana: Tuo on mun aivan lempparilause:"Siitä se ajatus sitten lähti" :)!Koska niinhän siinä aina lopulta käy,homma paisuu ku pullataikina...ainaski meillä ;)!
Lisay: Meillä on isot huoneet,mutta niitä on liian vähän :(!Ja niihin sitte koitetaan loihtia jotaki uutta siirtelemällä huonekaluja paikasta toiseen ;).
Tuo on hankalaa,ku tuntuu että on elämänsä kunnossa...mut sitte ku homma on tehty alkaa vauva ja vatta ilmotella,että liikaa tuli tehtyä.
Maarit: Juu lupaan :)!
Jonna ja R-o-s-e: Kiitti ;)!
Pakkasakka: Juu toisinaan se on ihan kivaaki,toisinaan menee hermo ku ei saa kaikkia tahtomallaan lailla tai sitte yhtäkkiä ideat vaan loppuu kesken homman :(.
Mutta homma jatkuu ja aina on jotaki keksitty :).
Kaikille teille toivotan oikein mukavaa ja energistä alkanutta viikkoa ;)!