maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Maurin makasiini löydöt osa 2

Joku aika sitte laitoin postaukseen kuvia meijän olkkarista...tai siitä sen ainoasta julkaisu kelpoisesta kulmasta.
Nyt voin jo näyttää teille meijän TOISENKI nurkan :)!


Oikein harmittaa ettei tuota nurkkaa oo kuvattu aiemmin niin,että voisitte vertailla sen suunnattoman suurta eroa!!Mutta meillä käyneet tiiätte,että se nurkka oli aivan hirviä :(.
Olosuhteiden pakosta tää työnurkkaus on ollu pakko sijoittaa tähän olkkarin kulmaan.Aiemmin tuossa nurkassa oli semmonen atk-kulmapöytä,tiiättehän niitä...mitälie pähkinän värisiä,levykyhäelmiä,monine tasoineen ja avohyllyineen... Ne on kyllä kauhian käteviä,muttei niin kovin sieviä...ainakaa olohuoneessa.
Vielä ku se pöydän avohylly oli täynnä jos minkäki väristä ja kirjavaa mapin selkämystä ym.ym lokerikkoa,niin jo meinas ahistaa...

ONNEKSI tehtiin talvilomalla Maurin Makasiinista nämä löydöt:


Pikkuisen rähjäinen,mutta sitäki hellusempi kirjoituspöytä,pikku laatikoilla <3!
Ja se oli sen vanhan näppärän atk-pöydän menoa...  ;)


Ja tämä kaunis vitriinikaappi <3!
Tämä kätkee nyt lukittavien oviensa taakse kaikki ne monen kirjavat mapit+muut jutskat...eikä kukaan tiiä mitään ;)!Vielä ku keksis nuille kopiokoneelle ja faksille,jonku "näkymättömän" paikan...

Ette usko,mutta aivan mun sielua piristää ja on jotenki helpompi hengittääkki tän vaaleuden keskellä :D!TYKKÄÄN....ja KOVASTI!Tässä on huomattavasti kivempi tehä töitä ja paperihommia,yön hiljaisina hetkinä(sitte ku tääläki huushollissa hiljenee niin,että ehtii ja pystyy niihin keskittymään),ku siinä entisessä nurkassa ;)!

17 kommenttia:

Laura kirjoitti...

siis apua,kuinka kauniita!! ooooh, mitä löytöjä! mäkin haluun tuollaisia.. ihania,ihania. teillä on niin kaunis koti! voi että!
missäs se maurin makasiini taas olikaan... :)
mä lähen kyllä sinne!ihana huone, ihana sulle, että saat tuolla tehdä hommia. varmasti paljon paremmin hommat luistaakin nyt!:) just sopivan kuluinetakin.tulen kyllä vielä uudelleen ihailemaan tätä kaunista huonetta! :)

Lisay kirjoitti...

Uudet huonekalut piristaa kylla kummasti ja viela noin ihanat.
Voi kun pystyiskin tuoda tanne noita vanhoja huonekaluja,kun olis mahdollisuus tehda tuollaisia loytoja sielta "Matin makasiinista".
Edelliseen postaukseen viela,etta onko lahikaupunki muuttunut niin,etten millaan tunnistanut paikkaa,jossa poseerasit...

Nonnukka kirjoitti...

Oi oi miten ihania löytöjä! Täydellisesti sopii teille <3

Tiina kirjoitti...

Olen jo odottanut, että koska näytät nämä ;) Kauniit huonekalut ja niin ihana työnurkkaus. Mun on päästävä kans sinne, nurkat alkaa oleen vaan jo aika täynnä ;)

Anonyymi kirjoitti...

ihania löytöjä. tollaset huonekalut on vaan niin nättejä. meilläkin oli vielä viime vuonna sellainen iso nurkka tietsikka pöytä olohuoneessa, sellanen lastylevy hökötys, saatiin tarpeeksemme siitä ja pantiin palasiksi, ja kas kummaa tulipa tilaa olkkariin kun saimme sen ison hökötyksen pois.

PikkuBertta kirjoitti...

kauniita löytöjä olet tehnyt.Kiva että työt nyt luistaa.

Sissi kirjoitti...

Ihania löytöjä, varsinkin tuo pöytä! Minä taisin naapurikaupungin tunnistaa, nuista läheisistä ovista tuli kärrättyä tavaraa liikkeisiin :)

Laura kirjoitti...

No on kyllä, voin sieluni silmin nähdä muutoksen! (nimimerkillä "yksi pyökin-vai-minkälie-värinen atk-häkkyrä osissa varastossa) Tosi kaunis nurkkaus, kertakaikkiaan! :)

Adolfina kirjoitti...

Maurilt löytty mitä vaan, jos kohille pläjähtä, mielusa paik!! Torella hurmaavii mööpeleit oles hankkinu, kaunnise kottine! Luannikast kesän orottelu! :)

Anne kirjoitti...

Oot kyllä ihania löytöjä tehnyt ja kuinka hyvin ne tuonne nurkkaukseen sopiikaan! Pitää tulla joku päivä oikeen livenä katsomaan ;)

Jane kirjoitti...

Olipas niin sun ja Repen oloisia huonekaluja ja sopi niin hienosti teiän kotiin! On se kyllä aina niiiiin ihanaa ja palkitsevaa, kun saa jonkun sotkunurkan kotoa siivottua.

Jane kirjoitti...

Tytöltä vielä terveiset: ,gkkttrotootytoytriyhjhjgjjfghgfjghhhhhghgggfifififfggfigfuggfgfiggihghflghlghölghlhlgllblb

Kikke kirjoitti...

LAURA: Kiitos,kiitos!Niin kauniissa kodissa itsekkin asut :)!Käyn teillä usiasti ihastelemassa,vaikken aina viestiä laitakkaa.
Maurin makasiini on Perniön asemalla,siinä aivan Salon kupeessa.Paikka on täynnä kaikenlaisia "aarteita" ja mikä parasta,se ei oo mikää ns.antiikkiliike,joten hinnatkaa ei oo sen mukaiset :)!Sieltä voi tehdä pienellä rahalla monta isoaki löytöä ;)!Suosittelen lämpimästi :)!
LISAY: Me ollaan ihan hurahdettu noihin vanhoihin tavaroihin,jotka joidenki mielestä on kaukana aarteista ;).
Naapurikaupunki on tuo sama ja lähin :).Ja se mitä mun ison vattan takaa kuvasta näkyy on siinä keskellä kaupunkia(en ikää muista katujen nimiä..),mutta siis rautatieaseman parkkipaikka on tuola takana.Tuo käytävä valmistu viime syksynä,samalla ku uus puoli kauppakeskuksesta avattiin.
NONNUKKA: KIITOS TAASEN ;)!
TIINA: mee ihmeessä aina sieltä jotain pientäki löytyy ja mukaan tarttuu ;).
R-O-S-E ja PIKKUBERTTA: Kiitos kehuista :)!
SISSI: Ootko tästä jostaki lähistöltä vai muutenko vaan naapurikaupungin tunnistit ;)?
Mä ihastuin tuohon pöytään heti ja vaikka se on aikas rötvänen,nii halusin sen silti...ja siitä ei paljoa ees maksettu :)
LAURA: Kiitti ;)!No sä ainaski tiiät mistä mä puhun ;).
ADOLFINA: Ai sä tiiät paikan ;).
Ihana tuo sun murre,tykkään ;)!!!
ANNE: Kiitos ja TERVETULOA :)!Kiva ku oot löytäny tänne meille!
JANE: Kiitos ihanista terveisistä :)!Juu löyty meijän näköiset kalusteet ja aivan sattumalta ennenku ees ehdittiin tuohon mitää ettiä :).

Nanna kirjoitti...

Maakan blogi kautta löysin tänne ja lukijaksikin liityin heti, niin kiva ja kaunis blogi täältä löytyi :)

Ihana työnurkkauksen olet saanut! Tuollaisen minäkin haluaisin niiden atk-pöytähirvistysten tilalle mitä meiltä löytyy ;)

Aurinkoista viikkoa sinne!!

Kikke kirjoitti...

NANNA: TERVETULOA KOVASTI :) ja kiva että liityit lukijaksi :)!
Samoin sun viikkoosi PALJON aurinkoa :)!

Saara kirjoitti...

OI, onpa kaunis työnurkkaus!! :)
Niin ihania kauluateita ja rauhallisen näköinen!! =)

sanna kirjoitti...

Vau, kikä kirjoitus pöitä. tuommoisen juuri haluaisin meillekkin olohuoneeseen tälle tietokoneelle.
Olet kyllä tehnyt hienon löydön. Muutenkin tosi kaunis olohuone!