torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Heipparallaa....

Talossa tähtitaivaan alla ollaan vietetty tää viikko aikamoista kiireistä yh-äidin elämää.Repe on tehny töitä lähes tulkoon tauotta :(!Ja näin viikon lähetessä loppua alkaa jo niin pojat ku talon äippäki siihen asiaan reagoida...iskä ku on meille niiiiiiin RAKAS <3!!!

Mutta tästäki viikosta on vaan selvitty ja huominen perjantai saa jo suupielet kohoilemaan ylöspäin :).

Tällä viikolla me ollaan nautittu poikien kanssa ihanista aurinkoisista päivistä ja ulkoiltu aivan mahdottomasti.
Joona 3v. on hurahtanu fillarointiin ja ahkerasti ollaan käyty pyöräretkillä milloin mummulassa ja milloin muualla :).Ja niin mukavaa on ollu :)!

Tänään pyöräiltiin vuorostaan seurakunnan perhekahvilaan ja kotomatkalla olin törmätä suoraan SAMMAKKOON :(!!!!!Yök!Kameraa ei tietenkää siihen hätään ollu...ja liekö sen kuva nyt ketään olis kovasti ilahduttanutkaa ;)?Suukottelemaan en sitä myöskään ruvennu...koska mulla on jo IKIOMA PRINSSI ja AIVAN PARAS SELLAINEN :)!


Viikon ohjelmaan on kuulunu myös pihan siivousta,talvivaatteiden pesua,muskaria,mukavia vieraita ym.

Sitä pitää välillä (tälläkin viikolla!) aina muistuttaa itteään miten mukavista asioista ja ihanista ihmisistä elämä ja ihan jokainen sen pieni hetki koostuukaan :)!Väliin mahtuu toki myös niitä väsymyksiä,suruja ja murheitakin,saattaahan sielä joku pelkokin olla...mutta enimmäkseenhän se on kuitenkin AIKAS IHANAA <3!

5 kommenttia:

Onnenkyynel kirjoitti...

Heh, kuulostaapa tutulta tuo yh-viikko. Mulla se on edessä taas..Osaa sitä sitten arvostaa perheen arkeakin, (ja toista puoliskoakin) kun viikon yksin hoitaa talon ja lapset=) Mukavaa viikonloppua.

Sissi kirjoitti...

Ihanasti kirjoitit!

Hyvää viikonloppua teille, ottakaa ilo irti kun koko perhe on koossa :)

Lisay kirjoitti...

Muistuu minullekin mieleen aika,kun oli kaksi alle 2-vuotiasta ja alkuraskauspahoinvoinnit kolmannelta ja mies teki toita aamusta iltaan.
Varmaankaan ei ollut aina niin pirtea ja hymyileva vaimo vastaanottamassa illalla miestaan...
Tosiaan,ne arjen pikku jutut.Niista pitaisi osata nauttia enemman!!!

Nonnukka kirjoitti...

Voi kuinka kauniisti kirjoitit! Kuullostaa teillä olleen mukava yh-viikko, kyllä sitä aina sitten huomaa kuinka "helppoa" ja ihanaa sitä onkaan kun molemmat vanhemmat taas arjen pyörityksessä mukana :) Aurinkoisia päiviä on todella ollut, meillä vain pienempi kipeenä ja sisällä jouduttu kökkimään, voi että on harmittanut! No jospa tässä vielä parannuttas ja uloski päästäs :) Mukavaa viikonloppua!

Kikke kirjoitti...

On se aina vähä semmosta seikkailu-extreme-aikaa nää yh-viikot :)!Mutta kummasti sitä vaan selviää,kun pakko on.Ja ihanaa on sitte ku kaikki on taas koolla :).
Poikia vain välillä käy sääliksi,ku iskää ikävöivät ja kaipailevat kovasti,eikä siihen meinaa äiskä auttaa,ei sitte millää :(.Pikkuressukat <3.
Oikein ihanaa viikonloppua teille kanski ;)!