maanantaina, maaliskuuta 29, 2010

Kotona taas :)

No niin... lomat on lomailtu ja kotiin ja arkeen palattu...reissussa valtavaksi kasvanu pyykkivuoriki jo lähes tulkoon selätetty ;)!

Viikko meni mukavasti ja niin kovin,kovin äkkiä :)!

Meno- että tulomatkalla sukuloitiin mummulassa ja mun siskon luona :)!Ja siinä välissä vierailtiin ystäväperheen luona Salossa.Ihana oli  viettää aikaa yhdessä ja tavata monia kavereita,joita tuon välimatkan takia näkee aivan liian harvoin!Kiitos vielä Marittalle ja Maaritille+perheillenne  vieraanvaraisuudesta ja yhteisestä ajasta <3.

Entisessä kotikaupungissa vieraillessa (asuin aikoinaan Salossa reilut 6 vuotta) ohjelmaan kuuluu AINA käynti,tuola jo niiiiiin paljon kehumassani, Maurin Makasiinissa :)!
Se se on oikia "penkojan paratiisi",entinen (oisko joku VR:n ??) makasiini rakennus on täynnä tavaraa lattiasta kattoon ja seinästä toiseen...ah ihanaa... ;)!Ja aivan on tuurista kiinni mitä sattuu löytymään...
ja tällä kertaa kyllä löytyi... :O!Jopa niin paljon,että mulla morkkis ei oo helpottanu vieläkää ;) ja suuria tavaroita,että ne pitää sieltä käydä erikseen hakemassa peräkärryn kanssa ;)!!
Repe rakastui tuohon paikkaan heti ekalla kerralla,ku sen sinne vein ja nyt se siis on meijän yhteinen lemppari-shoppailupaikka... ;)!


Tässä jotaki niistä pikkulöydöistä,jotka saatiin jo tuotua kotiin...


Pitsiliina tais olla toiselta kirpparilta ja helmet on H&M:sta,mutta muut Maurilta.Pojille ihana pikkutuoli,mikälie lypsyjakkara aikoinaan ollu ;) ...lasiastiat omaan kotiin ja ruosteiset tilipöhöörit on tuliaisia siskolle :).

Repe teki tämän "löydön".Ihana pino wanhoja kirjoja ja raamattuja.Nuo kirjat on niin kauniita!

Loput ostokset haetaan tulevana viikonloppuna ja laitan sitte niistä kuvia myöhemmin jahka on "aarteet" kotiutuneet ;)!

Ai niin,meinasin ihan unohtaa....

KIITOS PALJON KAIKISTA IHANISTA LOMATOIVOTUKSISTANNE,JOITA OLITTE KOMMENTTILOOTAAN JÄTTÄNEET <3 <3 <3

4 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Hienoja löytöjä!

Tosi kaunis tuo pitsiliina. Ajatella että sen on joku värkännyt (ei liene koneella tehty..?)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita tavaroita olette makasiineistä löytäneet. Ihana tuo liina ja jakkara. Vanhat kirjat ovat aina kauniita. Odottelen kuvia isompien tavaroiden "löydöistä" =)-. -Sanna

Nonnukka kirjoitti...

Voi kuinka ihania löytyöjä, kuullostipas melkosen ihanalta paratiisilta! Ja ihana, että loma sujui hyvin! nuo vanhat kirjat on kyllä kauniita, itse kans löysin mummini kotitalosta pinkan. Blogissa on muuten sulle jotain toisiksi uusimmassa postauksessa :)

Tiina kirjoitti...

Ihania löytöjä, maltan tuskin odottaa että nään loput teidän ostoksista!
Googlailin makasiinia jo... jos joskus lähtis käymään ;)