maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

Kirppistelyä...

Joonan lähtiessä tänään iskän kanssa töihin,me Miikan kanssa lähdettiin kaupunkiin.Ensin käytiin kyläilemässä ja kahvittelemassa hyvässä seurassa :).

Kotimatkalla poikettiin vähä kaupoilla ja paikallisella kirppiksellä...

         KEVÄT KEIKKUEN TULEVI...   


 ..tai ainaki toivottavasti ;). Tämän kerran "löydöt oli kovin keväisiä,osa jopa hyvinki kesäisiä...
Ja ruutukuosit tuntu olevan "huudossa" ;) ...

"HELMAT HEILUMAAN VAAN" ;) ja helteitä odottelemaan...
 
Näissä hameissa oli ruutua,rusettia ja röyhelöitä <3

 
Tätä mekkoa en voinu jättää hyllyyn... se mahtuu vielä nyt päälle,muttei tällä varmasti keskikesän juhannusjuhliin lähdetä...ehkä sitte loppukesästä taas...tai sitte muina kesinä... ;)

 
Pikkubodeja myös löysin tulevalle babylle <3 ...tuo väri on vain vielä epäselvä... ollakko vaalean sinistä vai vaalean punaista... ????

Viime viikolla tehtiin ensimmäinen varsinainen hankinta tulevalle vauvalle...tilattiin IHANA, VANHANAJAN,   VALKOINEN KEHTO <3

(Kuva on www.vaunula.fi sivuilta lainattu)

Tällainen ihanuus,mutta siis vaan valkoisena, on tilauksessa ja pari-kolme viikkoa sitä pitäis malttaa oottaa!
Tässä kehdossa vauva saa sitte nukkua osan kauniista unistaan <3!Kunhan vain isoveljet malttaa antaa pikkusisarukselleen nukkumarauhan...voi olla,että valvonta kehdon  ja vauvan ympärillä saa olla "täysaikanen" sen verran rämäpäisiä ja hurjaa kyytiä rakastavia nuo meijän pikku-ukot on ;) ... voi olla ettei vauva ihan heti niiden vauhdin hurmasta ilahdu... ;)!

  
      OIKEIN MUKAVAA VIIKKOA :)

Ps. Vessan ja eteisen remppa on AINAVAAN samassa jamassa ja lastulevylattioilla tallustellaan....kovasti ootellaan vakuutusyhtiön ja remppafirman (toivottavasti!) ripeää asioiden käsittelyä ja ennen kaikkea toteutusta!!!

3 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

VOi kivoja löytöjä olet tehnyt!Kirppareita on kyllä kiva väliin kierrellä, varsinkin Kallentorin kirppikseltä musta tekee hyviä löytöjä väliin ja siellä tavra meneekin hyvin kaupaksi!

Aivan ihana tuo kehto! Meillä odottaa (tai on oikeastaan odottanut jo ennen esikoisen syntymää) mun mummin ja hänen sisarusten kehto mikä olisi tarkoitus kunnostaa. Kehdot on kyllä kauniita!

Mukavaa viikkoa! -Jonna

malla kirjoitti...

ihania hameita!!!on se vaan niin kivaa,ku kesä tuloo...
ja kehto on aivan ylisulonen:)

Kikke kirjoitti...

Jonna,nuo löydöt on just Kallentorin kirppikseltä kans ;).Se on mun "vakimesta" ja useimmiten sieltä kivoja löytöjä tekeeki.
Meillä on suvussa perintökehto,jossa molemmat pojat on ottanu ensimmäiset vauvaunet,mutta se on nyt tulevalle serkkuvauvalle varattuna,jota ootellaan syntyväksi ihan lähipäivinä.En varsinaisesti kehtoa mettästäny,mutta ku tuon näin ja tuolla hinnalla...en voinu jättää tilaamatta,niin ihku se oli <3!