sunnuntaina, maaliskuuta 21, 2010

AURINKOISTA SUNNUNTAITA :)

Ulkona näyttää ilma olevan mitä ihanin :)!Me ei olla vielä ehditty nenänpäitä ulkona näyttää...aamu on menny kaikenlaisissa aamupuuhissa ja vaan sunnuntai-aamun kiireettömyydestä nauttien.

Eilen sain sitä harvinaista herkkua ;) : äidin "omaa aikaa",poikien viettäessä isin kanssa "miesten päivää" ;). Oltiin siskon kanssa seurakunnan järjestämässä naisten virkistyspäivässä.Päivää vietettiin paikallisella Pirtillä,metsän siimeksessä,keskellä hiljaisuutta ja luonnon rauhaa ulkoillen,keskustellen kaikenlaisista mieltä askarruttavista ja arkipäivän asioista,saunoen ja MIKÄ PARASTA kylpytynnyrissä istuskellen ;)!Kyllä oli ihanaa ja niiiiiin rentouttavaa :)!
Ja taas äippä jaksaa paremmin :)

Sitä ennen kuitenkin käytiin paikallisessa,naapuripitäjän sisustuspuodissa My Dreamhomessa... ja niiiiiin ihania tavaroita puoti oli pullollaan :).
Ja minä sorruin TAAS peltikyltteihin.... nämä 2 tulivat meille:

Tämän toisen kötystin aamutuimaan väliaikaisesti tuohon ikkunapokaan,kunnes saadaan koukut seinälle.ja tätä kylttiä oon ettiny jo kauan ja nyt se koristaa keittiön tiiliseinää.


Ja sitte löyty vielä tämä Ihanuus:

 
     ihania kuvia,ideoita,rakennus- ja nikkarointiohjeita koko kirja pullollaan ;)!

Voi miten ihana puoti...suosittelen :)!

Meijän tähän sunnuntaihin kuuluu pyykkäystä ja pakkausta...EHKÄ huomenna alkavaa LOMAA :) ajatellen...tiiä tohtiiko lomasta edes ääneen puhua,ettei se vaan peruunnu,niinku viimeksi...mutta toivotaan,että kaikki sujuu niin ku on suunniteltu :).

Ja kohta tämä poppoo pakkaa tästä ittensä auton kyytiin ja lähtee ihastelemaan 1viikon ikäistä pikkuPrinsessaa <3,meijän poikien uusinta serkkutyttöä!Tuskin maltan oottaa... :)

9 kommenttia:

malla kirjoitti...

ihanasti sopii tuo kyltti tuohon pokaan!mulla on kans tuo kirja...se on ihana:)

Lisay kirjoitti...

Minakin olen viettanyt tuolla Pirtilla yhden rentouttavan paivan meidan perheen kesken.Ihanan rauhallinen paikka.Kylpytynnyri on kylla tullut sen jalkeen...
Ihanat kyltit ostit ja tuo kirjakin kylla kelpais meikalaiselle...

Nonnukka kirjoitti...

Voi nuo peltikyltit on niin kivoja! Sopii hyvin tuohon pokaankin. Ja kyseinen sisutusliike on kyllä kiva paikka! Ihana kun olet saanut omaa aikaa, se tulee niin tarpeeseen aina välillä ja taas kummasti jaksaa paremmin :) Tuo kirja on pullollaan ihanuuksia, siittä saa kyllä valtavasti ideoita!

Maarit kirjoitti...

Pliiiiis....ota toi kirja mukaan Saloon!!! Jooko? Tuuttehan sitten meillä käymään, tuuttehan?? TERVETULOA!! Täällä sataa nyt lunta, taas vaihteeksi, mutta tilataan ensi viikoksi aurinkoa ja kevättä!

Kikke kirjoitti...

Kirja on aivan ihana...parempi ruotsin kielentaito kyllä vielä auttais kummasti ymmärrystä,mutta jotaki sentään...ja onhan siinä noi ihanat kuvat ;)!
Maarit: otan mukaan ja tullaan ja oikein mieluustikki :)!Ihana nähdä teitä :)!
Lisay: Tuo kylpytynnyri on joku vuokrattavissa oleva juttu,en oo kans sitä sielä aiemmin nähny,mutta ihana oli :)!
Ja on siinä vaan kumma juttu,että tuommonen muutamanki tunnin irtiotto kummasti piristää ja auttaa taas jaksamaan ja siten se on koko perheellekki mukava,ku äiti jaksaa taas ;)!
Ps.SukulaisPrinsessa oli niiiiiin suloinen <3!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat peltikyltit ja tuo poka... awwwwwww. :)

LeenaJohanna kirjoitti...

Sopii niin hyvin kyltti tuohon ikkunapokaan.
Minäkin innostuin noista kylteistä. Ihania tekstejä .
Oikein ihanaa lomaa teille!!!

Kikke kirjoitti...

Kiitos kovasti :)!

AnnHelen kirjoitti...

Hyvältä näyttää! ;) Kiva kun kävit, olet sydämmellisesti tervetullut uudestaan! Mukavaa lomaa!