torstaina, helmikuuta 18, 2010

Yks kulma olkkarista...

     Meijän olkkarissa on osa julkaisukelpoista...


     Mutta harmi vain tuo yks nurkka :(!

     Kesällä kun saadaan makkari vintille ja "kahvihuone" ja työ"huone" käyttöön,niin saadaan laitettua tämä olkkariki semmoseksi kun on aateltu.Nyt sielä on vielä yhdessä nurkassa Repen työpiste,kaikkine tietokoneineen ja mappeineen...ei siis mitenkää mieltä ylentävä näky :( ...mutta pakon sanelemana nyt näin.
Mutta ootan jo kovasti,että saatais niille härveleille oma nurkkaus ja seinän takaa "piilosta"! :)

 
      Nuo ihanat heinäseivästikkaat,tuola kulmassa,sain synttärilahjaksi Repen siskon perheeltä ja tykkään niistä aivan mahottomasti <3

     Sohvaa vastapäätä on telekkariseinä ja se vaatii vielä kans hiukan jotaki "Innon"vinkkejä ennenku siitä voi kuvia julkaista ;).


 
 
     Tämä arkku sohvapöydäksi hankittiin aikoinaan Maurin Makasiinista...niinku moni muuki mööpeli meijän huushollissa :)!
 

     Viime viikonlopun paikallisista rivi-ilmoituksista löytyi tämä Kaunokainen :)!Ollaan jo pitkään etitty semmosta wanhaa putkiradiota...vai onkohan se niitten oikea nimi....??!Mutta ei oo löydetty tai sitte hintapyynti on ollu niin kova,että on jätetty ostamatta.Mutta tämä oli kohtuu hintainen ja mikä parasta siinä on TOIMIVA RADIO ja LEVYSOITIN :)!Nostalgiset musiikin kuunteluillat alkakoot... :)!
 
 
     Mutta sitte meijän olkkarin yhdestä nurkasta löytyy yks murheenkryyni.....
 

     Aivan ihana takka ja aivan välttämätön näilläki pakkasilla :)!Mutta edelliset asukkaat olivat kai myös palelleet tässä Talossa Tähtitaivaan Alla ja takkaa on lämmitetty ahkerasti,jopa niin ahkerasti että jotenki ovat saaneet tuon ulkopinnanki "poltettua" :(.Nyt te kaikki viisaat lukijat joilla on kaikenlaista viisautta ja kokemusta...ONKO KELLÄÄN NEUVOA TÄHÄN???TAI ONKO JOLLAKIN VASTAANTULLU TÄMMÖSTÄ?MITÄHÄN TÄLLE VOIS TEHÄ?Ollaan koitettu mm.auton jarrunestettä...joku kerto sen auttavan,mutta tuohon ei tehonnu :(.
 
     Joten hyvät neuvot ois kalliit ;).

12 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

Kaunista olkkaria! Voi harmi tuo takka, en kyllä osaa yhtään sanoa milla saisi pois. Ehkä takojen myyjillä saattaisi löytyä apu. Mulla olis muuten blogissa sulle haaste :) -Jonna

malla kirjoitti...

siis IHanat tikkaat ja arkku!!!!oi että!!kaunis tunnelma!

Sydämellä kirjoitti...

Meidän Tulikiven takkaan meni steariinia ihan toisen sivun verran ja yritimme hioa ja pyyhkiä mutta kun se oli imenyt sen jo sisäänsä niin ei se lähtenyt muulla kuin että Tulikiveltä tuli mies ja vaintoi siihen uudet pintakivet ja nyt se on ollut sen jälkeen hyvä.
Tiina

Vekarus kirjoitti...

Ihanat tikkaat ja kaunis arkku! Hieno oli myös löytönne!

Voisiko takan päälystää tai maalata? Muistaakseni jossain blogissa olivat maalanneet Tulikiven takan, mutta joku muu sitten sanoi, ettei olisi saanut maalata, joten tiedä häntä...

Tiina kirjoitti...

Kaunista ja kodikasta! Ihana tuo arkku ja nuo tikkaat... Minäkin haluan ;) Upea tuo viihdekeskus, oikea löytö! Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kirsi!
Olipa kiva ylläri eksyä sun blogiin. Ihanat sivut!
Tuosta takasta sanoisin että mun mielestä se ei kaipaa mitään, kiva ajan patinoima pintahan se on. Tuli vain takkaan niin kivalta näyttää!
Terkkuja lähettää Tarja R.

Kikke kirjoitti...

Näin ollaan vähä aavisteltu,ettei takalle varmaan ite voi paljoakaan tehä...ellei sitte tuo maalaus ;)!Mä voisin sen heti valkoiseksi maalata tai rapata...mutta voi olla,että siitä asiasta tulis "hiukan" keskustelua kotona ;)!?
Täytyy ottaa selvää vielä uusiksi sieltä takan valmistajaltakin...ja oli ulkonäkö nyt millanen hyvänsä,niin lämpö on ihana ja sehän se on kuitenki pääasia ;)!
Jonna: Kiitti kovasti haasteesta <3!
Tarja R: Mukava ku "eksyit" tänne meille :)!Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt jatkossakin :)!

Anonyymi kirjoitti...

Luulen että helpoin homma on maksaa tulikiven kivimiehelle ja vaihdattaa tuo luukun yläreuna uuteen.

Ennen kuin tuohon päätyy, kannattaa vielä kokeilla kotikonstit.

Hiilen palalla voi kokeilla "pestä" nokea, joskus tehoaa. Otat uunista hiiltä ja kastat veteen ja hierot nokeentuneeseen kohtaan.

Ruokasooda+etikka (jokapaikanapu)kuplii niin kivasti, että voisi irrottaa jopa kiveen imeytyneen noen.

Hammastahnaa voisi ehkä myös kokeilla.

Ja vanha kunnon fairy kyllä on aika tehokasta myös nokeen.

Mutta näitä kaikkia kannattaa kokeilla ihan omalla vastuulla :D mitään takeita lopputuloksesta en anna, mutta vuosia siistin valkeaksi maalattua takkaani mitä erilaisimmin keinoin.

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys edelliseen; Itse kokeilin yleensä ainakin kahden kolmen keinon yhdistelmää löytääkseni parhaan lopputuloksen. Ensin noella enimmät, sitten soodaa ja lopuksi fairyä ja puhdasta vettä

Kikke kirjoitti...

Kiitos vinkeistä ja varmasti tarpeellisista neuvoista!Heti kun ehdin niin rupian koittamaan eri "yhdisteitä" ja katotaan mitä niillä saa aikaan :)!Kiitti vielä :)!!!

Emppu kirjoitti...

Käyppäs tulikiven sivuilla, tilasin sieltä itse pari vuotta sitte semmosta ainetta kuin Universal Stone. Sillä putsasin takan ja toimii! Ihan kaikkea sillä ei kyllä saanut pois, mutta vaaleni kummasti.

emppu kirjoitti...

http://www.universalstone.fi/ laitetaanpa nyt vielä linkkiä, oli pakko käydä kurkkaan että vieläkö tulikiven sivuilta ko. tuotetta löytyy...eipä löytynyt, mutta täältä sitä saa.