torstaina, helmikuuta 04, 2010

Vielä keittiörempasta...

    Lupasin aiemmin vielä palata keittiön remppakuviin ja niihin "karuimpiin"...

Keittiössähän meijän piti tehdä kaikkein suurin remppa.Keittiön lattian alla oleva kellari poistettiin,koska se oli niin huonossa kunnossa eikä meillä ollu sille oikein tarvetta.
 
Joten yhdessä vaiheessa meijän keittiön lattia näytti tältä :(

 
Ja sitte myös tältä...
 
Ei niin kovin kotoisa keittiö tässä kohtaa ;)!

Samalla ku kaikki oli revitty auki vaihdettiin vesipiste toiselle puolelle huonetta ja putket vaihdettiin myös.
Eniten tuossa remontissa harmittaa,ettei saatu keittiön vanhaa lankkulattiaa pelastettua :(.Lankut oli lyöty niin mojovilla nauloilla kiinni,ettei ollu toiveitakaan saada niitä ehjinä irti.Tilalle laitettiin sitten laminaattia.

     Karuin "ylläri" mikä keittiössä tuli vastaan oli hevosmuurahaisten puhki syömä ulkoseinän hirsi:

 
Seinän myrkytyksen ja hirren vaihdon ja tuennan jälkeen saatiin ikkuna seinä suoraksi ja taas päästiin jatkamaan.
Niin paljon on sattunu kaikenlaisia kommelluksia,virheitä,mokia ym.ym että välillä on aateltu niistä kertovan kirjan julkaisemista,nimellä "ÄLÄ VAIN TEE NIIN KUIN ME!"  :)
Monta asiaa tehtäis nyt toisin jos vielä voitais...vaan tekemällä oppii ja valitettavasti sen kantapään kautta monesti kaikkein tehokkaimmin :)!
 
        Keittiön nurkkaan oli aiemmin,Repen mummun ja vaarin aikaan,tehty erillinen vessa ja suihku.Se me poistettiin,että saatiin keittiöön enempi tilaa.Vessa siirrettiin eteiseen ja suihku vintille.
 
   Vihdoin saatiin keittiö valmiiksi ( tosin ens kesänä osa lattiaa pitää TAAS avata ja laittaa vielä enempi eristettä yhelle putkiosuudelle,että päästäis eroon tuosta joka talven putkien jäätymiseltä :( !!!) ja nyt  keittiö näyttää tältä:

 
 
  
Nyt huomaanki,että yks keittiön kulma jäi kuvaamatta,se missä oli ennen se vessakoppi.Nykyään siinä nurkassa on jääkaappi ,pakastin ja ruokakomero...pitääpä ottaa kuva siitä joku toinen kerta...

    Tässä siis lisää meijän "kyökin" historiasta ;)
 
    


 

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hienoja kuvia!!! ja virheistä oppiipi! mäkin oon sellainen että jos jossain asiassa voi virheen tehdä niin mä kyllä teen :) kaikki kantapään kautta hihi.
tosi nätti keittiö teillä nytten!!!!!

Tiina kirjoitti...

Kovan työn olette tehneet. Lopputulos on upea!

maikku kirjoitti...

upea keittiö teillä! olette ison urakan tehneet.

Jaana kirjoitti...

Aivan ihana blogi! Miksi en ole ennen tänne eksynyt? Pakko liittyä lukijaksi, jotta löydän useamminkin! Ja täytyy sanoa, että itse olen havainnut ihan saman homman tuon vaaleanpunaisen kanssa. Ja nuo kupit ovat aivan ihania, mistä olet niitä saanut / Hankkinut?

Oiken ihanaa helmikuuta sinne suunnalle!

- Jaana "Kainuunkadulta"

Virpi kirjoitti...

Ihana keittiö, mutta ison urakan olette kyllä sen eteen tehneetkin!

Laura kirjoitti...

huh huh... :) ihana keittiö!!!:)

PikkuBertta kirjoitti...

Heips.Jostain kautta löysin sivuillesi ja tykästyin heti.Ihana seurata remonttinne edistymistä.Paljon olette jo tehneet,mut varmaan vielä tekemistä riittää.

Käy kurkkaamassa sivuilleni ja katso sieltä kommentteihin liittyvä postaus.Jos teet muutokset asetuksiin sen mukaan,niin ihmisten on helponpi kommentoida sivuillesi.

Mukavaa viikonloppua:)

Kikke kirjoitti...

Ompas oikein mukavaa,että tänne meille on löytänyt uusia lukijoita :)!OLKAAPAS KOVASTI TERVETULLEITA :)!Toivottavasti viihdytte :)!
Olihan tuo keittiö aikamoinen urakka,välillä meinas aivan usko loppua koko kyökin valmistumiseen,huh-huh!Ja nyt ku kaikki on valmista sielä,tuo ens kesän lattian aukominen ei kyllä nappaa yhtään :(.Vaan eipä meillä taida olla oikein vaihtoehtojakaan.
Jaana: Nuo kaffikupit löysin Tampereen Stockmannilta,kun olin pikkusiskon luona kyläilemässä.Ja nuo sydänastiat sisko oli ostanu mulle samasta paikasta.Ihastuin molempiin heti ;)!
PikkuBertta: Tämä on tosiaanki sellanen hitaasti etenevä ikuisuusprojekti,joten seurattavaa kyllä piisaa :D!Ja kiitos vinkistä,kävin lukemassa sun ihanasta blogista nuo ohjeet,tein muutokset ja toivottavasti nyt tämä kommentointi toimii paremmin :)!

malla kirjoitti...

tutunnäköstä touhua:)on se kyllä aina yhtä toivottoman tuntusta tossa vaiheessa mutta kummasti se unohtuu,ku valamiiks saa:)tai mulla on ainaki niin.nytki olis niiin kiva alottaa jonku huoneen remppa mutta samilla on nyt niin töitä,että remppa saa oottaa..

Jane kirjoitti...

On kyllä ihana nähdä noita "ennen"-kuvia. Tajuaa paljon paremmin teidän työn määrän. Ootte te osanneet ihanan kodin tehdä! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei, aika makee monttu teillä ollu köökissä, se oli sitte vissiin se kellarin paikka =). Hienoa jälleenrakennusta olette tehneet. Mukavaa lauantaita. -Sanna-