sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Tähtien alla

     Tämä Talo ei taida olla nyt ihan niiden kaikkein "parhaimpien Tähtien" alla  :(.

     Nää pitkään jatkuneet pakkaset on tainnu saada yliotteen meijän kodista...

Tänä aamuna huomattiin,että keittiön hanan tiiviste on taas rikki,toisen kerran tänä talvena ja johtuen just nuista pakkasista :(! Samoin tämän aamun karu todellisuus valkeni,ku oli aamupesujen aika... LÄMMIN vesiputketki on nyt kylymästä niin kohmeessa,ettei lämmintä tuu mistään hanasta,ei koko talossa :(.

     Meinaa pinna vähä kiristyä,näitten hankaluuksien kanssa... ;).Ja vaikka miten oon ku oonki talvi-ihminen...niin kyllä kevään kaipuu on jo AIVAN MAHDOTON :)!!!!

Edellisen kerran ku oli näin kovat pakkaset -30C,silloin tammikuussa,meillä meni kylppärin hana rikki tuolta ulkosaunalta (siis ainoa sauna mikä meillä on).Ja siinä meni hetki aikaa ennenku saatiin uus hana hankittua ja vaihdettua,niin johan sillä aikaa oli saunanKIN putket ehtiny jäätyä,kun ei ollu säännöllistä käyttöä muutamaan päivään... plääh!Me on koitettu sitä sulatella vaikka millä keinoin -> huonoin tuloksin :(!Ja nyt nämä kohta viikon kestäneet kovat pakkaset on ainaki saanu sen taas jäähän,mitä ehkä vähän saatiin sulamaan...voi-voi.
No ehkä sitte jo juhannussaunaan päästään... ehkä... ;)!Ja siihen asti kyläillään ahkerasti sukulaisissa,aina saunapussi kainalossa ;)

     Eikä siinä vielä kaikki...reilu viikko sitte pesin pyykkiä,samalla ku leivoin keittiössä.Jonku ajan päästä siitä ku kone oli ohjelmansa aloittanu,Joona meni vessaan ja ihmetteli kovaan ääneen "MIKSI VESSAN LATTIALLA ON NIIIIIIIN PALJON VETTÄ????".Pyykkikone oli JOSTAIN syystä päästäny vedet lattialle :O!Viime viikolla on oltu yhteyksissä eri paikkoihin ja kosteusmittaajat kävi paikalla ja tuloksena oli VESSAREMONTTI: lattiamatto menee vaihtoon ja ehkä jotain muutakin ...riippuen siitä mihin asti vesi on päässy!

     Samasta syystä menee osa tuon käytävän laminaatista vaihtoon tuosta vessan oven edustalta.


    Kovastippa tuli synkeä postaus tälle pyhäpäivälle,pelkkää valitusta... älkää vain antako sen häiritä talvipäivän tunnelmianne :)!     Minä lähden lämmittämään puuhellalla tiskivettä ja koitan valloittaa tuon ankaran tiskivuoren...


     Onneksi sentään kylmävesi toimii ja nykyään taas pyykkikonekin ;)!Joten ELÄMÄ JATKUU :)!

     Ja mikä parasta...ne lupas jo keskiviikosta alkaen lauhtuvaa...enää muutama päivä ja sitte taas helpottaa ;)!

Mutta tällä puheella toiveeni ois,että 

                         KEVÄTTÄ KEHIIN,pliiiiiiiiis  :)!!!


10 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Voi harmin paikka...mut onneksi sulla on tuo hella...se on NIIIN ihana ...ottaisin mielelläni tuollaisen.

Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta:)

Virpi kirjoitti...

No on teille sattunut kaikkea mahdollista. Joskus sitä mietinkin että miksi kaikki kurja tapahtuu aina samaan aikaan... toisaalta pääsepähän siinä sitten yhdellä ahdistuksella monesta pahasta, jos jotain postiviista asiasta haluaa hakea :)

Kyllä se kevät kohtaa tulla tupsataa, voitonpuolella aletaan onneksi olla!

Tanja kirjoitti...

Kyllä se kevät tulee! Minä en ainakaan suostu enään kestämään näitä pakkasia yhtään enempää!

Jane kirjoitti...

Voi kurjuus :( Tulkaahan niiden saunanyssyköittenne kanssa meille saunomaan milloin vaan jahka päästään sinne lähemmäs :)
Oikein putkia lämmittäviä ajatuksia täältä!! ;D

Anonyymi kirjoitti...

vitsit tuota sun ihanaa hellaa.... tahtoo kans.... :)
se on tympeää kun putket jäätyy, niin se on meilläkin monta kertaa ja vasta jäätyi wc pöntön putki....se viemäri putki. nakkas vedet vessan lattiaan :(

malla kirjoitti...

no voi että!!!!se on kyllä ärsyttävää,ku hommat ei pelitä!!!!!yritä jaksaa ja toivotaan pikaista lauhtumista!

Kikke kirjoitti...

Kiitos ihanista toivotuksista,kylläpä ne aina piristää <3!Kyllä tästä taas selvitään ;).
Juu,hella on kyllä aivan korvaamaton,samaten ku nuo kaikki muutki tulisijat,jotka joka huoneessa on!
Jane: jos tätä menoa jäätyminen jatkuu,niin varmasti tullaanki,kiitos kutsusta ;)!
R-o-s-e: voi kurjuus noita putkia :(!Meillä onneks on vielä se putki pysyny sulana...
Mutta kaikesta huolimatta,ystävät rakkaat...KEVÄTTÄ KOHTI :)!
AURINKOA TEIJÄN JOKAISELLE VIIKONPÄIVÄLLE 8)!

naana kirjoitti...

Kurkkaamassa ekan kerran. :) Ihana blogi löytyikin! Olisi kiva tietää asummeko samassa kaupungissa?! Minä olen myös kondiittori ja kahden ihanan pojan äiti. <3

Mukavaa viikkoa! :)

naana kirjoitti...

Ps. Lisään sinut uuteen blogiini, jos sopii? Ilmoittele haluatko blogini lukijaksi, niin laittelen kutsun sähköpostiisi. :)

Kikke kirjoitti...

Naana: Tervetuloa ja ehdottomasti haluan :)!Jään odottelemaan kutsua ;).Me asutaan "uudessa"Kokkolassa vai millä nimellä ne tätä uutta kuntaliitosta nyt kutsuvatkaa...meistä maalaisistaki tuli kaupunkilaisia ;)