maanantaina, helmikuuta 08, 2010

Makkarista

 
     Nämä kuvat on meijän makkarista,jossa sijaitsee myös meijän PikkiRinssien valtakunta ;)!
 
     Harmittavaisen ahtaalla vaan joutuvat pikku-ukot olemaan ja voitte vaan arvata pysyykö lelut ym.tilpehöörit tässä pikkunurkkauksessa...no eipä taida pysyä :(!!!Meijän talon suosikki leikkipaikka on hellan eessä keittiössä (toiseksi suosituin on siinä tiskikoneen edustalla...!!)Ja varsinkin siihen aikaan,ku siinä pitäis kovaa kyytiä kokkailla perheelle sapuskaa!Siinä sitte väistellään ajomopoja ja autoja ja ties mitä milloinki... ;D

 
     Noihin Ikean automattoihin hurahdin heti ku ne näin...ne oli ihan pakko saada :)!
 
     Ai niin, huomenna mulla on rakenneultra :D!Puolessa välissä siis ollaan :)!Saapa nähdä tuoko tuleva vauveli mukanaan meijän huusholliin yhtään vaalean punaista,tämän vaalean sinisen kaveriksi... ;)

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Näyttää kivalta prinssien huoneessa! Kauniin vaaleansininen lipasto;)

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo sininen lipasto ja tuo pikku pöytä ja tuolit :)

Jaana kirjoitti...

tuo lipasto on aivan upea ja niin on tuo peilikin! Itselläni on meinaa meikkauspöydällä just samanlainen peili =D

Kikke kirjoitti...

Lipaston löysin aikoinani Salossa asuessani Perniössä sijaitsevasta Maurin Makasiinista...Tiina,ootko käyny sielä?Suosittelen sitä kyllä kaikille,ihania löytöjä ja useimmiten suht´kohtuu hinnalla ;).Harmi,että täältä on sinne niiiiin pitkä matka.Sieltä putiikista on muutama meijän mööpeli kotoisin.
tuo lipasto oli alkujaan valkoinen,mutta halusin siitä tuon värisen,joten eikun hiomaan ja maalaamaan ;).Voi kun tulis jo kevät,että pääsis jatkamaan nuita puuhia...meillä ku ei oo sisällä mahdollista moiseen puuhaan ryhtyä.

Tiina kirjoitti...

En oo kuullu tollasesta, vois laittaa käytävien paikkojen listalle;) Onko siel pelkkiä huonekaluja? Jos sais isännän sinne lähteen... Kiittivinkistä ;) ;)

Tiina kirjoitti...

....vieläki asiaa ;) Voitko laittaa niitten tosca herkkujen ohjeen, on niin hyvän näkösiä. Jos tekis niitä Jonin syntymäpäiväksi...

Laura kirjoitti...

heippa!:) siis ihana lipasto tosiaankin!
ja muutenkin niin suloisen ja ihanan näköistä...
joo kummasti ne lelut vaan kulkeutuu pitkin taloa.. voi että onpa sulla ihana ja jännä päivä huomenna!!!!:)
<3 Laura
ps. voi nam mitä herkkuja olitte leiponut.. ihania sun pikku apuritkin!

Nonnukka kirjoitti...

Suloisen näköinen pikku-ukkojen nurkkaus! Toivotaan, että saatte hieman vaaleanpunaista joukkoon :)

Maarit kirjoitti...

Melkein, kun olis päässyt teillä käymään, kun käy täällä blogissa! Ihanan kaunis linja jatkuu siis joka huoneessa!! Kaunista!! TYKKÄÄN!!

Siunausta tähän päivään ja jännittävään ultraan! Ja jokaiseen päivään ja hetkeen ihan siihen asti, kun pieni ihana on sylissäsi!

Kikke kirjoitti...

Se on tässä blogeilussa mukavaa,että pääsee moneen kotiin vierailulle kuitenkaa sielä käymättä ;D!Kovasti on vieraat kyllä tervetulleita meille ihan livenäkin ;D!
Tiina: Maurin Makasiinista voi löytää IHAN MITÄ TAHANSA...on vanhaa kirjaa,kalustetta,työkalua,astiaa,taulua ym.ym.ym mitä milloinki.Se on oikein penkojan paratiisi ;)!Vieppä mies sinne retkelle,meijän mies ainaki hurahti siihen paikkaan kerta heitolla ;)